Haberler

İYİ Parti Genel Başkan adayı Dervişoğlu: Meral Akşener'in hayır duasını aldım

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İYİ Parti kurultayında Genel Başkanlık koltuğu için Müsavat Dervişoğlu'nu destekleyeceği tahmin edilirken Dervişoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Dervişoğlu, Akşener ile istişarelerde bulunup bulunmadığı hakkında, "Ben sadece Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Ayrıca bir kişinin bir siyasi partide genel başkanlığa aday olması durumunda elbette ki genel başkanıyla görüşmesi kadar doğal bir şey yoktur." dedi.

İyi Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanlığı için Meral Akşener ile istişarelerde bulunup bulunmadığı konusuna açıklık getirdi. Kulislerde "Akşener, Dervişoğlu'nu destekleyecek" iddiaları dolaşırken, Dervişoğlu "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Ayrıca bir kişinin bir siyasi partide genel başkanlığa aday olması durumunda elbette ki genel başkanıyla görüşmesi kadar doğal bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, adaylığı hakkında basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu: Aday sayısı fazla olması bir bölünmeye yol açmaz

"GENEL BAŞKANIMIZIN HAYIR DUASINI ALDIM"

Dervişoğlu, adaylık sürecinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile istişarelerde bulunup bulunmadığı hakkında, "Öyle bir şey dediysem öyle bir sonuç çıkar ama ben öyle bir şey demedim. Ben sadece Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Ayrıca bir kişinin bir siyasi partide genel başkanlığa aday olması durumunda elbette ki genel başkanıyla görüşmesi kadar doğal bir şey yoktur. Ama bundan spekülasyon çıkarılmaya çalışıldığına şahit oluyorum. Doğrusunu isterseniz üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanı sıra parti içindeki yaşça büyük olanlarla ve kendi pozisyonları itibarıyla önemli siyasi figürlerden sayılan insanlarla da görüştüğünü aktardı.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu: Aday sayısı fazla olması bir bölünmeye yol açmaz

"VAHŞİ BİR REKABET ORTAMININ OLUŞMAYACAĞINA İNANIYORUM"

Aday sayılarının fazlalığına ilişkin de konuşan Dervişoğlu, "Bu bir güzelliktir. Bir bölünmeye vesile olmaz. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak. Böyle vahşi bir rekabet ortamının oluşmayacağına da inanıyorum. Ben adayların makul siyasi kimlik ve kişiliklerden oluştuğunu görüyorum. Bundan da memnun oluyorum. Süreçler devam edecek adaylarla da görüşmelerimiz olacak. Adaylar birbirleriyle görüşecek. Ayrıca bu seçim bittikten sonra bugün birbirleriyle yarışanlar yarın kol kola yolculuklarını sürdürecekler. Ben sözlerinden çok spekülasyon çıkarılabilecek biri değilim. Ben niyetimle siyaset yapıyorum ve herkese bunu tavsiye diyorum. Ülke için siyaset yapanlar doğru niyetleriyle hareket ederler." açıklamalarında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu: Aday sayısı fazla olması bir bölünmeye yol açmaz

AKŞENER, MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NU DESTEKLEYECEK

Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'in, kulislerde konuşulanlara göre; başkanlık yarışında Müsavat Dervişoğlu'nu destekleyeceği ve ekibine de bu ismi işaret edeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Partiler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

sade vatandaş:

öyle bir anlatıyorki sanki türbeye gitmiş evliyanın hayır duasını almış sen onları bırak icraatlarınla partililerinin halkın garibanların duasını al onlardan alacağın dua ondan alacağın duadan daha makbuldür

22
1
yanıtYanıtla
A Alkan:

Eko'da rabbi yessir görmüştü araları açıldı, bu da onun hayır duasını almış sonu hayrolur inşallah??

12
1
yanıtYanıtla
Perwer:

Kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi gibi bir atasözü hatırlıyorum. Meral hanımın durumuda tam da bu.

11
0
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Meralin sag kolu

10
1
yanıtYanıtla
Sadettin Kilic:

Sendende rabiyesir görmüsmü.??

6
0
yanıtYanıtla
Ufuk Tiryaki:

Ebediyen iflah olmassın o zaman ??

4
0
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

ha ha ha!......

3
0
yanıtYanıtla
Necati Hançer:

Afferim musavatcıım Duasini aldığın kişı zaten anıtkabire gidip iman tazeledim diyen kişi Sana tavsiyem her dua edenin duası kabul olmuyor duası makbul olanları seç

2
0
yanıtYanıtla
Seko:

Onunla yürüyeceksen hiç aday olma...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title