Haberler

HÜDA PAR saldırısının ardından Bakan Yerlikaya duyurdu: Şüpheli şahıs yakalanıp gözaltına alındı

Güncelleme:

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na düzenlenen bıçaklı saldırıda İl Başkanı Salih Demir yaralanırken, İl Sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetti. Olayın ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanıp gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı binasına düzenlenen bıçaklı saldırıya ilişkin paylaşım yaptı. Bakan Yerlikaya, "Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanıp gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" dedi.

İL SEKRETERİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı'na bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırı esnasında il başkanlığın mescidinde namaz kılan İl Başkanı Salih Demir yaralanırken, İl Sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetti.

HÜDA PAR saldırısının ardından Bakan Yerlikaya duyurdu: Şüpheli şahıs yakalanıp gözaltına alındı

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Olaya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Ali Yerlikaya, olayı gerçekleştiren şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

"ŞAHIS YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şunları söyledi: "Bugün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına A. S. isimli şahıs tarafından bıçaklı bir saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Sayın Salih Demir'e acil şifalar, saldırıda hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanıp gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

HÜDA PAR saldırısının ardından Bakan Yerlikaya duyurdu: Şüpheli şahıs yakalanıp gözaltına alındı

ADALET BAKANI TUNÇ: GEREKLİ ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Sn. Salih Demir ve İl Sekreteri Sn. Sacit Pişgin'e İl Binasında gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden Salih Demir'e Allah'tan acil şifalar diliyorum. Saldırı ile ilgili olarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli adli soruşturma başlatılmış olup bir şahıs gözaltına alınmıştır. Menfur saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma devam etmektedir. Merhumun ailesine ve HÜDA PAR teşkilatına başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

HÜDA PAR saldırısının ardından Bakan Yerlikaya duyurdu: Şüpheli şahıs yakalanıp gözaltına alındı

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Salih Demir Adana Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund - Real Madrid final maçı ne zaman? Dortmund - Real Madrid final maçı şifresiz mi? #9917
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500

Yorumlar (1)

aristoteles:

Bıcakli saldırıysa kişisekdir kendi aralarında hüsumet vardır büyütmek icin münfferit değil acıklamalarıda olayın soruştırası yapımadan söylenmesdide tuaf

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title