Haberler

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Beni tehdit etmeye kalkma" çıkışı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir açılışta yaptığı konuşmadaki "İnşallah Murat Kurum kardeşimizle birlikte AK Parti yerel yönetimi ile Cumhur İttifakı, Ankara'da el ele verdiğimiz zaman herhangi bir sarkma söz konusu olmayacak ve yola emin adımlarla yürüyeceğiz." sözlerine İBB Başkanı İmamoğlu yanıt verdi. İmamoğlu, "Beni tehdit etmeye kalkma. Bugün yine itiraf etmiş beni engellediğini. 'Murat Kurum gelirse işler aksamaz' diyerek beni engellediğini itiraf etmiş. Bu milleti tehdit etmeyin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi"nin açılışında yaptığı konuşmadaki "31 Mart'tan itibaren inşallah Murat Kurum kardeşimizle birlikte AK Parti yerel yönetimi ile Cumhur İttifakı, Ankara'da el ele verdiğimiz zaman herhangi bir sarkma söz konusu olmayacak ve yola emin adımlarla yürüyeceğiz." sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu cevap verdi. İmamoğlu, "Beni tehdit etmeye kalkma. Bugün yine itiraf etmiş beni engellediğini. 'Murat Kurum gelirse işler aksamaz' diyerek beni engellediğini itiraf etmiş. Bu milleti tehdit etmeyin." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ndeki konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un şehrin emanetini devralmasıyla projelerinin daha da hızlanacağını söyledi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Beni tehdit etmeye kalkma

"EL ELE VERDİĞİMİZ ZAMAN HERHANGİ BİR SARKMA SÖZ KONUSU OLMAYACAK"

"Şu anda bu ülkeyi kimler yönetiyor?" diye soran Erdoğan, "Biz yönetiyoruz. Şu anda İstanbul'da bulunan bu zat veya zevat, böyle bir imkana sahip mi? Değil. Fakat 31 Mart'tan itibaren inşallah Murat Kurum kardeşimizle birlikte AK Parti yerel yönetimi ile Cumhur İttifakı, Ankara'da el ele verdiğimiz zaman herhangi bir sarkma söz konusu olmayacak ve yola emin adımlarla yürüyeceğiz. Kaldığımız yerden, yeniden 'Bismillah' diyerek işe koyulacak, inşallah aziz İstanbul'un fetret devrini sona erdireceğiz." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Beni tehdit etmeye kalkma

İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise İstanbul Arnavutköy'de düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Beni tehdit etmeye kalkma

"KADİR TOPBAŞ'I 'METAL YORGUNU' DİYEREK GÖREVDEN ALDILAR"

İmamoğlu, "Utanmadan 'Benden sonra Sayın Topbaş İstanbul'a güzel bir çehre kavuşturdu' demiş. 5 imar dosyasına imza atmadı diye 'metal yorgunu' diyerek görevden almadınız mı?" sorusunu sordu.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Beni tehdit etmeye kalkma

"BENİ TEHDİT ETMEYE KALKMA"

İBB Başkanı, konuşmasının devamında "Kendisini siyaset dünyasına kazandıran Necmettin Erbakan için ne demişti? 'Yaş 70 iş bitmiş.' Bugün kendisi 70 yaşına girdi. Ben kendisine böyle bir şey demeyeceğim ama beni tehdit etmeye kalkma. Bugün yine itiraf etmiş beni engellediğini. 'Murat Kurum gelirse işler aksamaz' diyerek beni engellediğini itiraf etmiş. Bu milleti tehdit etmeyin. 'Oy yoksa hizmet de yok' diye tehdit ederseniz bu millet de size gereken cevabı verir." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Murat Kurum AK Parti Ankara Gündem Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Bakmadan Geçme

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı?
Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

500

Yorumlar (59)

Tolga Tplg:

Ekrem işin güçün reklam biraz çalışşaydın bu kadar yıldırmata gerek yoktu.

513
658
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Fazla çalışmasına gerek yok ki, hitap ettiği kitle müsait nasılsa, 5 yılda yaptığı 8 kilometre metro ama milllete 80 diye yutturuyor...

yanıt64
yanıt53
meko:

Bu kadar engellemeye rağmen 8 km. Bile iyi 25 senede yapamadıklarınızi 5 senede yapmış taktir etmek lazım

yanıt35
yanıt53
Onur Yener:

Bak Meko Ekremin açılışını yaptığı hatların tamamı önceki dönemde inşasına başlanmış ve %70-90 arası tamamlanmış hatlar, kendi döneminde başlayıp bitirdiği bir tek hat yok, bu kadar kör olmayın...

yanıt36
yanıt23
Melik Tahs:

İmamoğlu şark kurnazlığı manevralarıyla milletin aklı ile oynuyor.

491
586
yanıtYanıtla
erco erco:

Tepedeki ne yapiyor ozaman ona söylenecek söz kalmiyor her seyi hak ediyor ozaman

yanıt103
yanıt54
süleyman üstün:

senin esamen kalmayacak :))) imam

386
477
yanıtYanıtla
Medem:

Sahte Kurnaz düzenbaz imamı bu defa millet yutmayacak imambayıldı olacak:))

yanıt243
yanıt316
Vatansever:

31 mart akşamı yemek menüm.imam bayıldı

yanıt22
yanıt13
Halil Yarbaşı:

Allah aşkına buna kimse bir söz söylemesin aklı sıra kriz çıkarıp oy devşirme peşine düşmüş Türkiye gibi büyük devlete böyle basit siyasetçi yakışmıyor

362
272
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title