Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Kapıda kameralara poz veren iki lider daha sonra görüşme yapmak üzere parti binasına geçti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti binasından ayrıldı. Görüşmede seçim hazırlıkları ve vekil listeleri konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde parti lideri Fatih Erbakan ile bir araya geldi. Bina önünde gazetecilere poz veren iki isim, daha sonra toplantı yapmak üzere içeriye girdi.

SEÇİM HAZIRLIKLARI VE VEKİL LİSTELERİ ELE ALINDI

Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti binasından ayrıldı. Görüşmede seçim hazırlıkları ve milletvekili listelerinin konuşulduğu bildirildi.

GÖRÜŞME SONRASI ERBAKAN'DAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından kamuoyuna açıklamada bulunan Erbakan, seçime kendi logo ve adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan açıklamasında şunları söyledi: "Milletvekilliği seçimlerine bütün bölgelerde kendi logomuzla gireceğiz. Bu ittifak kararımız belirli prensip ve ilkelerle inşa edildi. İnanıyoruz ki ülkemizin hayrına olan bu prensiplerimiz ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyor

"6'LI BİR KAOSA ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Biz Milli Görüş olarak siyasi geçmişimizde her zaman şerre mani olan, iktidarda muhalefette de olsa hayra vesile olan bir siyasi anlayışı ortaya koyduk, bundan böyle de aynısı olacak. Geldiğimiz noktada 6'lı bir kaosa ülkemizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adım attık.

"DÜN HANGİ YANLIŞLARI DİLE GETİRDİYSEK AYNILARINI DİLE GETİRECEĞİZ"

Dün hangi doğru ve yanlışları dile getirdiysek aynılarını dile getirmeye devam edeceğiz. Dün yanlış dediğimize bugün yanlış demek gibi bir anlayışımız söz konusu olamaz. Seçimlerden sonra biz de inşallah en güçlü şekilde temsil edilerek mutabakat metnimizdeki prensiplerin hayata geçmesinin takipçisi olacağız. 14 Mayıs'tan sonra inşallah TBMM çatısı altında fonksiyonumuzu daha etkili şekilde sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyor

CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILDILAR

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz cuma günü, Cumhur İttifakı'na katılma kararını açıklamıştı. İlk tur görüşmelerden sonuç çıkmamasının ardından Erbakan, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmiş, ardından partisi ittifaka dahil olmuştu. Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını destekleyeceklerini açıklamış ancak seçime kendi parti logolarıyla gireceklerini söylemişti.

"CUMHURBAŞKANIMIZ ZİYARET EDECEK" DEMİŞTİ

Erbakan ittifak kararının ardından şunları söylemişti: "Sayın Cumhurbaşkanı ile kendilerinin daveti üzerine bugün saat 12.00'de bir araya geldik. Partimizin ittifak sürecinde başından itibaren talep ettiğimiz prensipler konusunda uzlaşmaya vardık. Bir kez daha destekleyenlere teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyor

Bizzat sayın Cumhurbaşkanı ile mutabakata varılmış oldu. Yeniden Refah Partisi olarak tüm seçim alanlarında kendi amblemizle Cumhur İttifakında seçime girme kararı almış bulunuyoruz. Cumhur ittifakı karşısında kümelenen blok, geçmişte yaşadığımız tecrübeler ve söylemler dolayısıyla ülkemize fayda getirmeyecek bir bloktur. Bu blok ülkemize ve milletimize fayda sağlamayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba genel merkezimize ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi de sonlandırmış bulunuyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyor

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Fatih Erbakan Fatih Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

elmor:

%1 bile alamayacak adam türk siyasetine yön veriyor

114
128
yanıtYanıtla
Adanali:

Aynen katiliyorum

yanıt47
yanıt43
Basralı Hasan :

Sizin değerler sistemi bunu kavrayacak durumda değil beyin hücreleriniz buna elverişli değil. Yüzde 1 alması hiç önemli değil bizim safımız belli bağımsız bir ülke . Hakkı hakim kılacağız kafirler istemesede.

yanıt45
yanıt34
Yavuz sivas:

Allah birliğimizi daim kılsın

146
90
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Şampiyonlar ligi gibi olmuş ERDOĞAN ile ERBAKAN

131
100
yanıtYanıtla
Hovan Coharyan:

Türklerin ve Müslümanların bir olması gerekiyor. Yoksa ülke ermeni-lgbt-dhkpc-pkk ve türevleri tarafından ele geçirilecek.

115
89
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Maşallah sübhanallah...

122
81
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

nezaketlik budur

93
66
yanıtYanıtla
adem seferi:

Rahmetli erbakan da olsaydı yine aynı görüntü olurdu. Erbakanlar %1 oy alabilir ama bu ülkeye türkeş ile milli şuuru getiren ekibin mirasçılarıdır.

91
52
yanıtYanıtla
TT:

Parayla Saadet olmaz derler,Erbakan'ın oğlu Fatih'i kendi partisinden uzaklaştırdınız ama o bi yolunu buldu ve sizleri kesinlikle fena tokatlayacak.Adam LGBT cilerle Teröriste terörist demeyenlerle yol yürümeyecek.Şimdi Temel Reis düşünsün bakalım :)

77
49
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title