Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı. İki liderin birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı kutladığı belirtilirken, Özel'in Erdoğan'a, "Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar" dediği, Erdoğan'ın da CHP Genel Başkanı'nın geçirdiği operasyonları sorduğu, "Geçmiş olsun" dileklerini ilettiği öğrenildi.

Ramazan Bayramı nedeniyle telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

ERDOĞAN, PARTİ LİDERLERİNİ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partilerin genel başkanlarını arayarak Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktıCHP Genel Başkanı Özgür Özel

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI

Kamuoyu en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmeyi merak etti. Görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan

"DİYALOG KANALLARININ AÇIK KALMASI FAYDA SAĞLAR"

İki liderin telefon görüşmesinde birbirlerinin bayramlarını kutladığı belirtildi. Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar" dediği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da CHP liderinin geçirdiği operasyonları sorarak "Geçmiş olsun" dileklerini ilettiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki telefon görüşmesinin detayları ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ramazan Bayramı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Selçuk Yenice:

hayırdır ekonomist sende çok değişiklik var.Durum vahim herhalde

277
146
yanıtYanıtla
Alkurt:

Cumhurbaşkanına güveniyoruz

176
145
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Türkiyenin kutuplaşmaya değil bütünleşmeye ihtiyacı var, bu milat olur inşallah

245
7
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Inş ama bunu ülkemizin açık düşmanları asla istemez . Mümkün değil yani .

yanıt69
yanıt9
Cemalettin Doğan:

Ne güzel maşallah ??

203
12
yanıtYanıtla
Mahsum Ay:

Ulan beee ulkenin dustugu duruma bak sagcisida solcusuda ikisi telefonla gorusuyor diye seviniyor kim bizi bole birbirimizden ayirdi bole seyler insanin hakikaten cok hosuna gidyor devamini bekleriz kutuplaşmayalim insanlar birbirini sevsin saysin

146
5
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Aramasaydı ne diyecektiniz?

91
32
yanıtYanıtla
Mengele:

Seni arasaydi iyi olurdu öylemi

yanıt14
yanıt4
engin:

kardeş ilişkisi olmasada en azından dünür ilişkisi olsun razıyız.

94
6
yanıtYanıtla
Ceran:

Kutuplaşma,çatışma ortamı,güvensizlik ruhumuza o kadar işlemiş ki olması gereken insani duyguları unutmuşuz yaşamın her alanına sirayet etmiş sporda sanatta siyasette her alanda çatışıyoruz, kin kusuyoruz, aşırı mutsuzuz umutsuzuz psikolojimiz bozuk tabi durup dururken bu hale gelmedik.

60
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title