Haberler

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş için sarf ettiği bel altı sözler için ifade verdi

Güncelleme:

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a hakaret ettiği gerekçesiyle Beykoz'da ifade verdi. Ünlü ifadesi sonrası yaptığı açıklamada, "İfademizi verdik. Maksadımız Mansur Bey'e hakaret değil ancak orada HDP lafları geçmiş, o kelimeleri diğer kelimeler ile yan yana getirince Mansur Bey'e hakaret gibi anlaşılıyor" ifadelerini kullandı.

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından açılan dava kapsamında Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'a hakaret davası kapsamında ifade verdi

İFADE VERDİKTEN SONRA BASINA AÇIKLAMA YAPTI

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Beykoz Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. İfade verdikten sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Ünlü, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimden önce bir konuşma yapmıştı. Bu konuşmasında, 'Anadolu gemisi şu anda İzmir'e geldi, 15'inde gemi gidecek. İHA ve SİHA'lar artık konuşulmayacak. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı gidiyoruz belli değil' gibi ifadeler kullanmıştı. Bunun üzerine ben de yapmış olduğum bir konuşmada bunu tenkit mahiyetinde çok şaşırdığımı belirttim" dedi.

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'a hakaret davası kapsamında ifade verdi

"MAKSADIMIZ MANSUR BEY'E HAKARET DEĞİL"

Ünlü, "Bunu hakaret addederek dava açacağım demişti. Tebliğ geldi o tebliğ üzerine ifademizi verdik. Orada maksadımız Mansur Beye hakaret değil. Bu kelimelerle diğer kelimeler yan yana getirilince sanki Mansur Bey'e hakaret gibi anlaşılıyor" dedi.

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'a hakaret davası kapsamında ifade verdi

CÜBBELİ AHMET MANSUR YAVAŞ'A NELER SÖYLEMİŞTİ?

"Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik olarak "İHA, SİHA senin nerene girsin ya? Senin nerene girdi yani… Niye rahatsız oluyorsun? Sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Mahmut Ünlü Mansur Yavaş Ahmet Mansur Ahmet Mahmut Mahmut Ünlü Sözler Ankara Beykoz Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Alkurt:

DINIMIZI DIREKT KURAN TÜRKCE MEALINDEN DÜSÜNEREK OKUYALIM ÖGRENELIM ÖGRETELIM ARKADASLAR. BASKA CIKAR YOLU YOK.

87
101
yanıtYanıtla
kaan yazıcı:

ne dedigin anlasilmiyorda ondan türkçe ezan ister gibi bir ifaden olmuş zaten kuranin türkce mealinden anliyoruz kuranin dilinden ilahiyatçilar bile anlamiyor ülkemizde

yanıt1
yanıt0
Alkurt:

Dinimizi Yüce Allah,in Kuranindan anladigimiz dilde okuyalim diyorum, milletin hosuna gitmemis. Yani Allah in kitabini Yüce Kurani begenmiyorlar, Aman Allah im ne korkunc.

yanıt5
yanıt2
Şemsettin Kılıç:

ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN SİZİN GİBİLERİN ELİNE DÜŞÜRMESİN DİN TÜCCARI

103
76
yanıtYanıtla
Mümin Vatansever:

ALLAH HER ŞEHRE MANSUR BAŞKAN GİBİ DÜRÜS YONETİCİ NASİB EDER İNŞALLAH BU SECİMLERDE

74
74
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Allah senin gibi olandan bitenden belediyelerin halinden zerre haberi olmayan vatandaş tipinden kurtarsın bu seçimlerde.

yanıt41
yanıt34
Martin Sikertel:

Melih Gökçek ile karşılaştırıldığında çok büyük bir şans diyebilirim kendisi için, ama sadece o kişi ile karşılaştırıldığında. Sanırım ya Ankara'da yaşamıyorsunuz; ya da yapılan israfları ve yapılması gerekip de yapılmayanları görmüyorsunuz.

yanıt29
yanıt13
Halil yılmaz:

Kesin Ankara’da yaşamıyorsun

yanıt20
yanıt13
İsa Hizarcı:

Milleyetçi geçinip yıllarca sonrada chp seçen biri ne dürüstlük beklenir ? kime,neye hizmet etmiş değişik ...

yanıt20
yanıt24
Hayri :

bu mu allah yolunda bu mu tebliğci bunun arkasından mı gidiyorlar bu dediği sözler kahvehanede söylenmez veya birbirine çok şaka yapanlar kahvede ederler bu lafları ey bre cahil sen uluorta bu lafları nasıl edersin sanane siyasi rakibin mi muhattabın mı 6 milyonluk başkentin başkanı ,hiç utanmadınmı

74
62
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title