Haberler

CHP'li Özel: Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişi eski MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan

Güncelleme:

Dün akşam selin vurduğu Şanlıurfa'da açıklama yapan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti eleştirdiği sırada bir grup tarafından "Burası siyaset yeri değil, acımız var. HDP nerede?" sözleriyle protesto edip yuhalandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir yayında Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişinin eski MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan olduğunu iddia etti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile birlikte selin vurduğu Şanlıurfa'ya gitti. Kılıçdaroğlu, burada basın açıklaması yaptığı sırada hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

KILIÇDAROĞLU KONUŞMASI SIRASINDA YUHALANDI

Kılıçdaroğlu konuşması sırasında hükümeti eleştirince kalabalık arasından bir kişi "Burası siyaset yeri değil, acımız var ya" diye tepki gösterdi. Daha sonra kalabalık arasındaki bazı kişiler Kılıçdaroğlu'nu yuhaladı.

CHP'li Özel: Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişi eski MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin KalanCHP Grup Başkanvekili Özgür Özel.

CHP'Lİ ÖZEL: PROTESTO EDEN KİŞİ ESKİ MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI

Yaşanan olayla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişinin eski MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan olduğunu öne sürdü.

"CHP ZİHNİYETLİ, BİZ SİZİ BİLİRİZ, GİDİN BURADAN"

Özel, TELE1'e yaptığı açıklamalarına şu sözlerle devam etti; "Konteynerin birinden birisi genel başkanımızı protesto etmeye başladı. İlk başta şaşırdım; konteynerden bir depremzede diye düşünüyorsunuz, 'CHP zihniyetli, biz sizi biliriz, gidin buradan, falan.' O sırada Veli Ağbaba (CHP Malatya milletvekili) o konteynere doğru döndü ve 'Hüseyin bey, tanıdım sizi, gördüm sizi' dedi. 'Abi tanıyor musun' dedim; 'Hüseyin Kalan' dedi, MÜSİAD'ın eski başkanı."

"KENDİNİ DEPREMZEDE GİBİ KONTEYNERE SOKMUŞ"

Hüseyin Kalan'ın kendini bir depremzede gibi konteynerin içine soktuğunu öne süren Özel, "Oradan genel başkanımızı protesto ediyor. Foyası ortaya çıkınca, bu sefer döndü Saadet Partililere, 'Yazıklar olsun size, Erbakan hocanın kemikleri sızlıyor, siz nasıl olur da CHP'lilerle kolkola yürürsünüz. Nasıl hakaretler falan. Bu normal bir şey değil" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Özgür Özel Şanlıurfa Siyaset Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

cemil karaca :

Bay kemal Şehitlerin anıldığı 18 martta hdp ile görüşmeye gidiyorsun sanmaki bu millet vermek istediğin mesajı almıyor sen neyse ya senin yanında ülkücü geçinen o kadına ne demeli oda sende seçim gecesi hüsrana uğrayacaksınız bu millet haddinizi bildirecek.

489
491
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Milliyetçi dediklerin ülkücü milliyetçi insanın suikastına ses çıkarmıyor yine hdp ile eşdeğer bir başka parti ve şahıslarla ittifak yapıyor bırakın artık bu boş söylemleri

yanıt152
yanıt82
Lider onbes onbes:

Teroristse kapatin ozaman partiyi.

yanıt10
yanıt4
Yazıkk:

Bunların derdi o değilki ülke gitse umurlarında değil resi gitsin ne olursa olsun dertleri İSLAM ile

yanıt0
yanıt0
Onur Yener:

Ulan Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyoruz, İzmirede gitse yuhalayan birileri her türlü çıkar.

372
344
yanıtYanıtla
Hakan:

Konteynera saklanıp depremzede taklidi yapan akpli. Bakalım akp den daha hangi gariplikleri görecez?

382
199
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

CHP ve İYİ partinin ti yatrolarını iyi biliyoruz boşa algı yapmayın.

yanıt9
yanıt11
Zamanla Akıllanan Adam:

BENDE BURDAN YUHALIYORUM. YUH OLSUN BAY BAY KEMAL SANA

166
337
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Sen koyun delisi misin ? Kimsin?

yanıt133
yanıt79
Recep Yılmazer:

Yahu chp yalanı bitmez.vaat yerine karalama kampanyası seçime kadar gider..zaten başka bi halta yaramazsınız..

181
298
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title