Haberler

CHP kulisleri bu bilgiyle çalkalanıyor! Mansur Yavaş sadece tek bir şartta aday olacak

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük bir merak yaratarak işaret ettiği 3 Aralık toplantısı dün gerçekleştirildi. "İkinci Yüzyıla Çağrı" adlı verilen toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri durumunda Türkiye'yi birlikte yöneteceği ekibi tanıttı.

CHP kulisleri bu bilgiyle çalkalanıyor! Mansur Yavaş sadece tek bir şartta aday olacak

EKONOMİ AĞIRLIKLI GÖRÜNTÜ VERİLDİ

Toplantıda genel olarak ekonomi ağırlıklı bir görüntü verildi. Toplantının en çok konuşulan isimleri ise Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Jeremy Rifkin ve ekonomist Daren Acemoğlu oldu. Selin Sayek Böke de konuşmasıyla salonu etkileyenler arasındaydı.

CHP kulisleri bu bilgiyle çalkalanıyor! Mansur Yavaş sadece tek bir şartta aday olacak

DIŞARIDAN GELEN KİMSE YOKTU

CHP'nin vizyon tanıtımında dikkat çeken bir diğer detay ise salondaki katılımla ilgili oldu. Salonda koltukların büyük bir kısmında CHP'li il başkanları, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, ilçe başkanları ve parti örgütlerinden yöneticiler oturdu. Tribünlerde ise CHP Gençlik Kolları'ndan üyeler ve kadınlar vardı. Yani dışarıdan katılım varsa bile çok düşüktü.

PROTOKOLÜN OTURMA DÜZENİ DİKKAT ÇEKTİ

Salonda protokolün oturma düzeni de dikkat çeken detaylar arasındaydı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu'na daha yakın yer verilirken, Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında ciddi bir uzaklık olduğu görüldü. Bu durumun nedeni olarak İmamoğlu'nun ev sahibi olması gösterildi.

CHP kulisleri bu bilgiyle çalkalanıyor! Mansur Yavaş sadece tek bir şartta aday olacak

PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA İNANMIŞ

Muhalefetin henüz adayını açıklamaması da toplantıya olan ilginin artmasının nedenlerinden biriydi. Salonda genel olarak Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda kazanacağına inanan bir kitle vardı. Bu kitlenin çoğunluğunun partililerden oluşması da bu algıyı güçlendirdi.

CHP kulisleri bu bilgiyle çalkalanıyor! Mansur Yavaş sadece tek bir şartta aday olacak

MANSUR YAVAŞ'IN TEK ŞARTTA ADAY OLACAĞI KULİSİ

Toplantının merak edilen simalarından biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Ekrana çıkan akademisyenleri telefonuna bakmadan baştan sona dinleyen Mansur Yavaş'ın hemen hemen çevresindeki hiç kimse ile iletişim kurmadığı görüldü. Koridorlarda ise Mansur Yavaş hakkında dolaşan bir iddia vardı. O iddiaya göre ise Yavaş'ın olası bir adaylık için Kılıçdaroğlu'ndan teklif beklediği yönündeydi. Yani Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu yarıştan çekilmeden herhangi bir hamlede bulunmayacak. CHP koridorlarında dolaşan kulis bu yönde.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (50)

VATANDAŞ:

BUNLAR NEYİN KAFASINDA ANLAMADIM. MASUR KİMKİ .HALK KEMAL KILIÇTAR OĞLUNU İSTEYOR. TÜRKİYENİN ANA MUHALEFET PARTİSİ LİDERİ .DURURKEN SAKIN OLA BAŞKASI OLURSA BU MİLLETİ KİMSE HAYAL KIRIKLIĞINA UGRATMASIN ...CHP.OLMALI GERİSİ BOŞ.

298
186
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Sen hangi dağ in çobanisın

yanıt29
yanıt20
Lider onbes onbes:

Muhalefet agziyla akpnin trollugunu yaptigin hic belli olmuyor parali trol

yanıt18
yanıt18
Çınar Saraç:

Chp Hdp ile görüşse vay şunlara bak vay bunlar böyle , daha geçende Akp görüştü hımmm vardır onların bildiği sorun olmaz dediler ne güldüm yaaaa ülkenin cahillerle dolu olduğunu anladım , uzun lafın kısası seçim ikinci tura kalır Hdp destekler Mansur seçilir bu kadar basit

218
239
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Hükümetin Türkiye’yi düşürdüğü durumu gidipte dış güçlere bağlayanlar Avrupa böyle deyip geçenler ile tartışmaya girmem ama muhalefet yapsa işte bak beceremedi derler hükümet yapınca dış güçler derler, merak etmeyin ampule daha oy vermeyiz ailecek Mansur yavaşa vereceğiz

223
206
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

bırakın arkadaşlar şunu bunu kim kazanacaksa onu getirin herkes Sayin MANSUR YAVAS diyor koltuk sevdasi degil vatan sevdası olsun

284
115
yanıtYanıtla
Lider onbes onbes:

Ya bu parali trollerin de isi zor ha her haberin altinda akp yi ovecez diye kosturuyorlar..kolay degil tabi

184
190
yanıtYanıtla
hakan saglam:

yahu MANSUR YAVAS NERDE ADAY OLUP DEVLET YONETECEK.2 YILDIR BIR 501 AKUNCI OTOBUSUNU HAFTA ICI SONU GHNDUZ ULYS SIHHIYY YE CALISTIRAMADI O KADAR DEDIKDE.YENI BATI MAH.DEN SASMAZA GIDEMIYIRUZ BUNA COZUM GETIREMEDIKI DAHA

154
206
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Farsça mi yazdın okunmuyor,

yanıt31
yanıt18
Tekin Atak:

Recep Tayyip Erdoğan benim adayım net..

138
209
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title