Haberler

Kadıköy ve Esenyurt'ta sürpriz var! CHP'de 1 büyükşehir, 10 ilçede daha adaylar belli gibi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlık ettiği CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısı başladı. Belediye başkan adaylarının belirleneceği toplantıda Malatya için Veli Ağbaba, Esenyurt için Gürsel Tekin, Kadıköy için de Mesut Kösedağı isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için aday belirleme sürecinin devam ettiği CHP'de Merkez Yönetim Kurulu bugün toplandı. Özellikle Kadıköy, Esenyurt, Beykoz, Bakırköy gibi ilçelerde hangi isimlerin aday gösterileceği merak konusu.

ESENYURT'TA TEKİN, KADIKÖY'DE KÖSEDAĞI

Toplantı devam ederken gelen bilgilere göre; CHP'nin Esenyurt'ta Gürsel Tekin, Kadıköy'de Mesut Kösedağı'nın aday göstereceği kesin gibi... Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Veli Ağbaba'nın ismi masada... Siyasi partilerin belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait aday listelerini en geç 20 Şubat Salı saat 17.00'ye kadar teslim etmesi gerekiyor.

CHP'de 11 belediye başkan adayı daha MYK'da onay aldı kulisi

LÜTFÜ SAVAŞ'IN DURUMU DA MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda yeniden aday gösterilmesi büyük tartışma yaratan Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın durumu da masaya yatırılacak. Bu kentte aday bulmakta zorlanan CHP, son olarak adaylık Haluk Levent'e gitti ancak ünlü sanatçıdan olumsuz yanıt aldı.

CHP'de 11 belediye başkan adayı daha MYK'da onay aldı kulisi

Merkez Yönetim Kurulu'ndan öne çıkan isimler şöyle;

  • Malatya: Veli Ağbaba
  • Ümraniye: Aykut Erdoğdu
  • Çekmeköy: Orhan Çerkez
  • Avcılar: Utku Caner Çaykara
  • Adalar: Ali Ercan Akpolat
  • Bakırköy: Ayşegül Ovalıoğlu
  • Beykoz: Alaattin Köseler
  • Kadıköy: Mesut Kösedağı
  • Sarıyer: Oktay Aksu
  • Kağıthane: Tonguç Çoban
  • Esenyurt: Gürsel Tekin

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Gürsel Tekin Veli Ağbaba Esenyurt Malatya Kadıköy Politika Haberler

500

Yorumlar (16)

Ertuğrul Kaya:

Biz Türküz ve Tanrı kelimesi öz Türkçedir. Allah arapça, rab ibranice, ilah kelimesi de ortadoğuda ibranileri ve arapları içine alan semitik kültürden gelir. Cahilliğe gerek yok. Bilmeden yorum yapmayın.

18
33
yanıtYanıtla
Nedim Çolpan:

Allah kelimesi arapça değildir, Allah Tealanın kendine layık bulduğu özel isimdir, tanrı arapça'da ilahtır

yanıt21
yanıt11
Mark Kolçak:

Yaklaşık 8 sene evvel "Tanrı" kelimesi silinmedimi Askerlerin şiir veya dualarından ? Bence "Mana" kelimesi Türkçedir "Allah" için.

yanıt5
yanıt8
Mark Kolçak:

Eski zamanların haberlerine bak.. şunu ara "tanrı allah askerler yemek duası" . Yaklaşık 7 veya 8 sene evvel Türkiyede askerlerin duası değişti artık "Tanrı" yerine "Allah" deniyor. Ancak tabi bana kalırsa bence "Mana" kelimesi "Allah" kelimesinin eşididir Türkçe olarak.

yanıt5
yanıt6
Musti40 :

Ertuğrul: Sen Tanrı de ozaman. Hristiyanlar GOD Father Lord derler, bizler ise: ALLAH deriz, Allah kelimesi özel isimdir. Hiçbir dilde karşılığı olmaz.

yanıt41
yanıt12
Dürüstçe:

Mark nerdesin gel burda bir hiçlik var. Adı da chp. Var mı yükleyeceğin bir mana. Türkiye’nin huzuru için şu hiçliğe birşeyler de:)

36
12
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

İmamoğlu kendi partisini kurmalı ve ismini "MANA PARTİSİ" veya "HİÇLİK PARTİSİ" takmalı.

yanıt0
yanıt0
Mark Kolçak:

CHP-liler haberlerde derse "Kainat şans eseri var olmuşdur ve huzurluca hiçliğe dönmelidir" o zaman ben oy kullanırım bir sonraki seçimde. Yani CHP'ye oy veririm. Ancak tabi partinin ismi "Mana" veya "Hiçlik" partisi olsaydı.. daha güzel olurdu belki.

yanıt6
yanıt11
Mark Kolçak:

Resimde Özgür Özel sanki Hiçliğin çizgine işaret parmağı ile dokunuyor gibi yapmış ? Ben bunu çok MANALI buluyorum. Bir gün kendimde öyle bir resim çekmek isterim. Belki bir çizgiye HİÇLİK çizgisi yazarım ve parmağım ile dokunurum ona ve resmimi çektiririm ?

2
4
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

"çizgisine" yerine yanlışlık ile "çizgine" yazmışım. Hatamı kabul ediyorum.

yanıt0
yanıt3
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title