Haberler

Çakır: "Terör Kokteyli ile Karşı Karşıyayız"

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Türkiye’nin bir ‘terör kokteyli’ ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Türkiye'nin bir 'terör kokteyli' ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti İl Başkanlığı tarafından kurulan AK Cafe'de milletvekilleri vatandaşlarla bir araya geliyor. Milletvekilleri ile vatandaşlar birlikte çay içerek gündemi değerlendiriyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek üye kaydı yapan AK Partili Çakır, basın mensuplarına seçim çalışmalarını değerlendirdi. Çakır, "Bu seçimlerde istikrarlı bir toplumda yaşayacak mıyız yaşamayacak mıyız? Bunu oylayacağız. Biz bu seçimlerde koalisyonlarla mı yönetileceğiz yoksa güçlü tek parti iktidarı ile mi yönetileceğiz bunu oylayacağız. Biz bu seçimlerde ekonomik istikrarın olduğu ve büyümenin sürdüğü bir tabloyu mu oylayacağız, yoksa istikrarsızlığın hakim olduğu ve arkasından onun güvensizliği ortaya çıkaracağı bir sonuç olarak istikrarsızlığın güvensizliğin olduğu bir toplum mu olacak? Bunu oylayacağız. Ben toplumumuzun aziz milletimizin basiretine ferasetine çok güvendiğim için onlar en doğru tercihi yapacaklar. 1 Kasım'da en doğru, en sağlıklı anketi zerre miktarı sapmayacak olan anketi gerçekleştirecekler. Bu anket bizi inşallah tek başına iktidara getirecek. İki hususun o gün gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bunlardan birisi güven. Eğer bir toplumda millette güven yoksa huzur yoksa o toplumda hiçbir şey olamaz. Başımızı yastığa koyup rahat bir uyku çekemeyiz. Huzurumuz kaçar güvenimiz dağılır. Onun için ben bu toplumun en fazla sahip olması gereken şeyin güven olduğunu düşünüyorum. Güven su gibi azizdir ekmek gibi kıymetlidir ve barut kadar değerlidir. İkincisi de istikrar. Bununda iki ayağı var siyasal ve ekonomik istikrar olmak üzere. Eğer siyasal istikrarımız zedelenirse bir siyasal istikrarsızlık ortaya çıkarsa arkasından gelecek olan bir ekonomik krizdir, buhrandır bunalımdır. Allah ülkemizi buhrandan korusun. Bizim ülkemiz artık bir siyasal krizi buhranı kaldıramaz, tepe taklak oluruz. Bizim şuan vaz geçemeyeceğimiz ve mutlaka temin etmek zorunda olduğumuz şey huzur, güven ve siyasal ekonomik istikrardır" dedi.

"BİR KOLEKTİF BİR KOALİSYON TERÖRDEN SÖZ EDİYORUZ"

AK Parti'li Çakır, vatandaşın kendilerinden taleplerinde terör ve ekonomi konusunun ön plana çıktığını ifade ederek, "Vatandaşlarla konuştuğumuzda iki şeyi öne çıkarıyorlar. Birincisi güven ve huzur yani terörün sonlandırılması. Ülkemizde bir terör belası var. Bu terör belası sonlanmadan ülkemizde huzur ve güven olmayacak. Terör tek başına sadece PKK'dan ibaret değil içinde DEAŞ, DHKP-C, PYD var. Yani artık tabiri caizse terör kombinasyonu ile karşı karşıyayız. Bir kolektif bir koalisyon terörden söz ediyoruz. Bu kavramları da bilerek kullanıyorum. Tabiatı ile bir terör kokteyli ile karşı karşıyayız. Bu bakımdan biz terörün her türlüsüne nereden gelirse gelsin her türlüsüne karşı çıkmak durumundayız. Şu terör daha iyidir bu terör kötüdür diyemeyiz. Terörün her türlüsü kötüdür. O bakımdan da halkımızın istediği birinci öncelik terörün sonlandırılması ve toplumda huzur ve güvenin refahın sağlanması. İkincisi ise ekonomi. Çünkü 4 aylık süreç içerisinde ekonomik olarak insanlar kaygı duymaya başladı. Yani işveren kesimimiz eğer bir şekilde ekonomik istikrar olmazsa yarın sabah işçilerini çıkarmaya başlayacak. Çok sayıda eleman istihdam eden arkadaşlarımla konuştuğumda dedikleri bana şu: 'Eğer bu şekilde giderse işe başlayacağımız yer elemanları 10'ar 5'er çıkarmak şeklindedir.' Bunun iktisattaki okuması şudur: Eğer istihdam krizi çıkarsa arkasından psikolojik sosyolojik kriz çıkar. Bunu yönetemeyiz. Bu bakımdan her birimizin ekonominin sağlam olabilmesi ekonomik istikrarın sürebilmesi için tek parti iktidarına güçlü bir siyasete güçlü bir iktidara ihtiyacımız var. Halkımızın bizden beklediği terörün sonlandırılması ve ekonominin iyi olması" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Temel Coşkun Ak Parti Türkiye Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title