Haberler

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bolu'da Açıklaması

"Partilerin genel başkanları her ne kadar 'biz anlaşmıyoruz, anlaşmaya karşıyız' deseler de ortaya çıkan seçim sonuçları gösteriyor ki AK Parti'nin adayının karşısında diğer siyasal parti teşkil...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Partilerin genel başkanları her ne kadar 'biz anlaşmıyoruz, anlaşmaya karşıyız' deseler de ortaya çıkan seçim sonuçları gösteriyor ki AK Parti'nin adayının karşısında diğer siyasal parti teşkilatlarının ve adaylarının en güçlü aday kimse onun etrafında birleşerek ve isteyerek bir araya geldiklerini görüyoruz" dedi.

1. Uluslararası Köroğlu Festivali'nin açılış törenine katılmak üzere kente gelen Bozdağ, Necip Fazıl Kültür Merkezi'ndeki "Hattat Emin Barın" sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bozdağ'a Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın çok iyi çalışmalara imza attığını, koyu bir CHP'li olmasına rağmen yeniden aday gösterilmesi halinde kendisine destek vereceklerini söyledi.

Sergi açılışının ardından partisinin il başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, teşkilatların AK Parti'nin bel kemiği olduğunu, AK Parti'yi güçlü yapan, var eden en önemli kaynağın teşkilatlar olduğunu anlattı.

"Teşkilatımızın olduğu her yerde daha kuvvetliyiz" diyen Bozdağ, şöyle konuştu:

"Hamdolsun bugün Türkiye'nin 81 ilinde, ilçe ve beldelerinde teşkilatı bulunan güçlü bir partiyiz. AK Parti, bu anlamda Türkiye'nin yegane partisidir. Bölge partisi değiliz, kıyı kenar çizgisi partisi hiç değiliz. Bazı yerden olan, bazı yerden olmayan bir parti hiç değiliz. Fikirlerimizi, görüşlerimizi aynı duyarlılıkla söyleyen bir partiyiz. Bizim siyasetimiz Ankara'da neyse İstanbul'da da odur. İzmir'de neyse Diyarbakır'da da odur. Türkiye'nin bütün insanlarının ortaklaşa alkışlayacağı fikirleri ve düşünceleri savunuyoruz. Bizim savunduğumuz düşünceler esasında milletimizin ortaklaşa müdafaa ettiği ve etrafında birleştiği düşüncelerdir. Ayrıştıran, ötekileştiren düşünceleri bugüne kadar savunmadık. AK Parti, bu tutumuyla milletin partisi olmuştur. Türkiye'nin birleştiği siyasal bir adres olmuştur. Bundan sonra da bu devam edecektir."

Belediye seçimlerinin genel seçimlerden çok farklı olduğuna dikkati çeken Bozdağ, "Belediye seçimlerinde partilerin sayısı çok olsa da her yerde iki parti seçime giriyor. Partilerin birisi milletin partisi AK Parti, diğeri ise AK Parti'nin karşısında güçlü aday hangi partideyse o partinin etrafında birleşen diğer siyasi partiler. Partilerin genel başkanları her ne kadar 'biz anlaşmıyoruz, anlaşmaya karşıyız' deseler de ortaya çıkan seçim sonuçları gösteriyor ki AK Parti'nin adayının karşısında diğer siyasal partilerin teşkilatları ve adaylarının en güçlü aday kimse, onun etrafında bilerek ve isteyerek bir araya geldiklerini görüyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın Bozdağ'a çeşitli hediyeler verdi.

Bozdağ, çeşitli açılışların ardından kentten ayrıldı. - Bolu

Kaynak: AA / Politika

Necip Fazıl Kısakürek Ak Parti Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title