Haberler

Ankara'da sokak köpeklerini toplayan ekibe tepki gösterdiler: Mansur Yavaş sana oy yok

Güncelleme:

Ankara'da 10 yaşındaki bir çocuğun sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanması Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir sokak köpeğini almaya çalışırken gerginlik yaşandı. Ekiplerin yanına gelerek tepki gösteren bir kadının "Mansur Yavaş sana oy yok, oy yok bizden" sözleri görüntülere damga vurdu.

10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın başıboş köpeklerin saldırısına uğraması kamuoyunda infial yaratırken, bugün Ankara'da dikkat çeken bir olay daha yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başıboş bir köpeği barınağa götürmeye çalıştığı dakikalarda olaya tepki gösteren bir kadının "Mansur Yavaş sana oy yok, oy yok bizden" diye bağırdığı duyuldu.

BAŞIBOŞ KÖPEK MESELESİ TÜRKİYE'DE BİR NUMARALI GÜNDEM OLDU

Ankara'da 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz, ardından Rize'de 12 yaşındaki E. B. sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralandı. Yaşanan bu iki olayın ardından başıboş sokak köpekleri meselesi birden tüm Türkiye'de konuşulmaya başladı.

Ankara'da sokak köpeklerini toplayan ekibe tepki gösterdiler: Mansur Yavaş sana oy yok

MANSUR YAVAŞ: SAHİPSİZ HAYVAN OLMAZ

Konu siyasetin de gündemine taşınırken BBP lideri Mustafa Destici, çözüm önerisi olarak Atatürk'ün onayıyla yayımlanan 1932 tarihli genelgeyi anımsattı. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise hayvanseverlere sorumluluk almaları gerektiğini belirterek "Destek oluruz, sahiplensinler. Sahipsiz hayvan olmaz. Kısırlaştırmalara devam edeceğiz; ama bir yandan da mutlaka sokaktakileri barınaklara alıp orada misafir edeceğiz" demişti.

Ankara'da sokak köpeklerini toplayan ekibe tepki gösterdiler: Mansur Yavaş sana oy yok

SOKAK KÖPEĞİ GÖTÜRÜLÜRKEN GERGİNLİK YAŞANDI

Son olarak sosyal medyada yayılan bir videoda Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin küpeli bir köpeği götürmeye çalıştığı görüldü. Ekiplerin yanına gelen kadınlardan biri "Pardon nereye götürüyorsunuz bu küpeli hayvanları? Usulsüz şekilde yakalama yapıyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

Ankara'da sokak köpeklerini toplayan ekibe tepki gösterdiler: Mansur Yavaş sana oy yok

"MANSUR YAVAŞ SANA OY YOK BİZDEN"

Belediye personelinin "Geri getireceğiz" demesi üzerine kadın "Nereye götürüyorsunuz?" diye sormaya devam etti. Personel "rehabilitasyon" diye yanıt verdi. Gerginliğin arttığı anlarda kadın "Mansur Yavaş sana oy yok bizden" diye bağırdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş Türkiye Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

TURGAY EVRAN:

adamın evladını parçalamışlar sen daha oy vermem diyorsun vermezsen verme

129
11
yanıtYanıtla
chao1675 75:

Helal olsun toplayanada toplanatada Nedir bu her gün birini ısırır parcalamaya kalkarlar çok seviyorsanız o köpekleri alın evinizde bakın

111
11
yanıtYanıtla
Türkiye Anavatan:

Sokak ta saldırgan olmayan köpekler var onlar dursun saldıranlar toplansın başkan yanindayiz

45
30
yanıtYanıtla
Muhammed emre Çobann:

Bıktık bu sosyetik kesimden yav... Kardeşim merhamet dengeli olursa güzeldir. Küçücük çocuğun bedenini yiyen hayvanlara merhamet edilmez. İnsan canı hayvandan daha önemli... Birgün size zararı dokunduğunda anlarsınız o babanın gözündeki yaşı... Sizinki merhamet değil sosyetiklik bir halt zannediyorsunuz kendiniz böyle kameraya çekince...

50
3
yanıtYanıtla
Nebil İmben :

Sahipsiz köpekleri sokaktan toplayan ve toplatanları tebrik ediyorum. Avrupa'da sokakta sahipsiz hayvan göremezsiniz. İnsan hayatı bütün hayvanların hayatından değerlidir.

38
3
yanıtYanıtla
corci:

oyun sana kalsın , mansur başkan doğru yoldasın. köpeklerden arınmış huzurlu sokaklar istiyoruz. umarım tüm ülkede bu uygulanır.

18
2
yanıtYanıtla
Arman Usa:

al evine gotur o zaman, mansurunda senin oyuna ihtiyaci yok

10
2
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yazmıştım ama ilk okuyanın hoşuna gitmemiş olmalı ki görücüye çıkmadı. Kısaca tekrar edeyim: Arabiklerin tenezzül etmedikleri arazilerde çok geniş hayvan barınakları kurulmalı, kediler ve köpekler kısırlaştırılıp buralara yerleştirilmeli, şehre, kasabaya, köye inen ve köpeklerden daha tehlikeli, ayrıca çiftçinin kabusu olan, ve çok üreyen domuzlar belediye ekiplerince avlanıp bu hayvanlara gıda olarak verilsin: bir taşla iki kuş.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title