Haberler

Akşener'in Diyarbakır'da sarf ettiği cümle AK Partili vekili küplere bindirdi: TSK'ya silah mı bıraktıracaksınız?

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener dün partisinin Diyarbakır İl Kongresi'ne katıldı. Akşener burada yaptığı konuşmada, "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse, mesele her türlü musibetin karşısında çelikten sarsılmaz bir biz olmaksa, sırtını da kalbini de o sağlam bize yaslamaksa biz varız" dedi. Bu sözlere ise AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'ne silah mı bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin" diyerek karşılık verdi.

İyi Parti Diyarbakır İl Kongresi dün gerçekleşti. Kongreye katılarak bir konuşma yapan Akşener, "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse, mesele her türlü musibetin karşısında çelikten sarsılmaz bir biz olmaksa, sırtını da kalbini de o sağlam bize yaslamaksa biz varız. Çünkü biz konuşan Türkiye'den yanayız." dedi. Akşener'in bu sözleri tartışma yarattı.

Akşener'in sözlerine AK partili vekilden yanıt: Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin!AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan.

"TSK'YA SİLAH MI BIRAKTIRACAKSINIZ?"

AK Partili Özalan, " Meral Akşener, Diyarbakır'da HDP'ye selam durdu ve 'Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız.' dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin! Meral Akşener'in gerçek yüzünü herkes görsün." diyerek Akşener'e tepki gösterdi.

Akşener'in sözlerine AK partili vekilden yanıt: Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin!

"ANCAK RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ"

Özalan sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaparak, "Diyarbakır'a giden Meral Akşener, PKK'ya bir teklifte bulunuyor! TSK'nın silah bırakmasını ancak rüyanızda görürsünüz" sözleri ile tepkilerini devam ettirdi.

Akşener'in sözlerine AK partili vekilden yanıt: Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin!

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Akşener Milletvekili Alpay Özalan Diyarbakır İYİ Parti AK Parti TSK Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Osman Tokgonul:

Vallahi şaşıyorum . Böylesi kişiler de vekil oluyor ona şaşıyorum . Kadın , dostluk, kardeşlik ,hoş görülük mesajları veriyor, birileri de yok şöyle, yok böyle diyor .Ne bekliyorsun hangi okul mezunu mu dediniz . Heee laaa . Hakketten nire mezunu ?

112
198
yanıtYanıtla
HAYRİ:

Açılım sürecinde denendi. sonuçları Barikatlar döneminde görüldü. Türkiye'de şimdi terör mü kaldı. Mücadele Irak ve Suriye'de yapılıyor. siz neyin peşindesiniz. Memlekete terörü yeniden mi getireceksin.

200
79
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Bunlar terör mücadelesini durdururlar, terörü azdirirlar. Allah korusun tekrar 90 li yıllara geri dönerler.

163
105
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bazılarının bitmek üzere olan terörü hendek süreci ile nasıl canlandırdığını unuttunuz:)

yanıt13
yanıt11
Selim Güler:

Iyi partide gervek yüzünü gösterdi.Hani hdp olursa ben masada olmam diyordun kabadayilik tasliyordun miliyetci havasina bürünüyordun.Doguya gidince hdp gibi konusmaya basladi .Bunlar kiliktan kiliga gömlek degistiriyorlar oy toplamak icin.Sizi bu Millet sandikta insallah gömecek.

172
95
yanıtYanıtla
Hakan Davarcı:

Bu ülkede en güzel gömleği akp değiştiriyor kardeşim. Giymediğiniz gömlek kalmadı MaşaAllah

yanıt67
yanıt112
Reis şeker:

Maşa Amerika'da piyonlar yönetiyor gibi gözüküyor

yanıt13
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

Şöyle biraz gerilere bak en çok ve en güzel gömlek değiştirenler kimler :))

yanıt11
yanıt15
Selim Güler:

Hakan hangi gömlegi giydi ve kiliktan kiliga degisen iki parti görüyorum chp ve iyi parti.Ak parti ne yapmis oy toplamak icin kiliktan kiliga degismis bir yazarmisin?yazamasin cünkü yalancisin iftiracisin ayni bu tuttugun partilerin gibi.Siz bu Türkiyede azinliksiniz,Allaha sükür miliyetci vatanini seven cokuz bu Türkiyemizde

103
84
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Ben söyleyeyim sana, bir ara milli görüş gömleği vardı, onu çıkardık her tülü milliyetçiliği ayaklar altına almıştık çözüm gömleği giydik şimdi herkesten fazla milliyetçi, her istediğini verdik diyenlerle beraberdik bir ara fazlasını buraya sığmıyor:)

yanıt10
yanıt11
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title