Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Köseoğlu ve Günnar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon milletvekillerinden Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 1 Kasım seçim çalışmalarını Of ilçesinde, Adnan Günnar ise Çarşıbaşı ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon milletvekillerinden Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 1 Kasım seçim çalışmalarını Of ilçesinde, Adnan Günnar ise Çarşıbaşı ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını Of ilçesinde sürdürerek halkla buluştu. Yoğun bir tempoda herkese ulaşmaya çalışan Köseoğlu, Of'ta, pazar esnafı ve vatandaşla bir araya geldi.

Türkiye'de birlik ve beraberliğin teminatının AK Parti olduğunu belirten Köseoğlu, "Bu seçim bir kader ve karar seçimidir" dedi.

Tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu belirten Milletvekili Köseoğlu, "Bizim sevdamız Türkiye'dir, bizim sevdamız Trabzon'dur. Amacımız, nerede olursa olsun halkımızın tamamına hizmet etmektir. Çünkü biz millete yukarıdan bakan, millete efendilik taslayan bir parti bir iktidar değiliz. Halkımızın her daim hizmetinde olmak bizlerin temel görevidir" dedi.

"AK PARTİ MİLLETTEN BAŞKA KİMSEDEN EMİR ALMAZ"

AK Parti'nin, milletten başka kimseden emir almayacağının altını çizen Köseoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi: "Bugün kiralık kalemleriyle gazetelerinden Cumhurbaşkanımıza, milli iradeye mesajlar gönderenler emin olsunlar ki biz ne ABD'ye, ne İsrail'e, ne Rusya'ya, ne Almanya'ya, ne de dışarıya, birtakım holdinglere, medyaya asla sırtımızı dayamayız. Eski Türkiye'de olduğu gibi manşetlerle hükümet yıkan, manşetlerle hükümet kuran zihniyetler, kendilerini hala 28 Şubat'ın karanlık dehlizlerinden, dumanlı ve puslu havalarından beslendikleri günler var sanıyorlar. Bizim dayandığımız iki güç vardır. Biri Hak diğeri de halktır. Sadece Hakkın ve halkın karşısında eğiliriz. Millete hiç kimsenin parmak sallamasına, emir vermesine asla izin vermeyiz. Bakınız AK Parti 10 seçimde de halktan büyük destek aldı ve güçlü şekilde iktidarda kaldı. Milletimizin bize sahip çıkmasından rahatsız oluyorlar."

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da seçim çalışmalarını Çarşıbaşı ilçesinde sürdürdü. İlçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Günnar, ilçenin yüksek mahallelerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Günnar, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, dilek ve temennilerini dinledi. Salova, Yavuzköy, Kovanlı, Şahinli ve Küçükköy mahallelerini de ziyaret eden Günnar, mahalle halkına istekleri olup olmadığın sordu. Günnar, AK Parti'nin seçim beyannamesinde çiftçilere büyük destek verildiğinin müjdesini de mahalle halkına söyledi.

"YEMDE GÜBREDE KDV KALDIRILIYOR"

Günnar, "Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Şimdi yine gençlerimize, hangi alanda olursa olsunlar, genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin liraya kadar destek vereceğiz. Bunun özellikle köyden kente göçme konusunda önemi büyük. İşletme büyüklüğü 5 dekar altında olan aromatik bitki üretenlere destek vereceğiz. Seracılara bölgesel sulama talebi yardımı yapacağız. Ürünlerini lisanslı depolarda koruyanlara kira desteği sağlayacağız. Su yönetiminde bütün önlemleri alacağız" dedi.

Günnar, vatandaşlarla her zaman iç içe olduğunun altını çizerek, "Biz birlikte Türkiye'yiz. Sizlerle her zaman bir ve beraberim. AK Parti hükümetleri olarak, 13 yıldır milletimizin çizdiği yoldan ayrılmadan milletimize hizmet ediyoruz. Milletimizin kurduğu bu parti, paralel yapıdan tutun da yurt içi ve dışındaki mihrakların oyunları ile, yüksek oy almasına rağmen tek başına iktidar olamadı. Türkiye, zenginleşti, dönüştü, güzelleşti. İş bilenin kılıç kuşananın. Sizlerle birlikte samimiyetle çalışarak, ülkemiz üzerine oynanan oyunlarla birlikte mücadele ederek, bu oyunları bozacağız. 1 Kasım'a fazla zaman kalmadı. Hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız. Vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Sandıklara giderek oylarımızı AK Parti'ye kullanıp lambaları yakacağız ve ülkemizi aydınlatacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayşe Sula Köseoğlu Adnan Günnar Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title