Haberler

AK Parti'nin her seçim yüzde 90 oy aldığı köy, 31 Mart'ta sandığa gitmedi

Güncelleme:

Her seçimde AK Parti'nin yüzde 90 oy aldığı Erzurum'un Cennetpınar köyü, bu seçimde içme suyu sıkıntılarından dolayı boykot uygulayarak sandığa gitmedi. Köyde sadece muhtarlık seçimi için 3 oy kullanıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yurt genelinde AK Parti gözle görülür bir şekilde oy kaybı yaşarken, seçim sonuçlarından ilginç ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

HER SEÇİM AK PARTİ'NİN YÜZDE 90 OY ALDIĞI KÖY BOYKOTA GİTTİ

Her seçimde "Reis'i yedirmeyiz" diyerek sandığı giden ve AK Parti'nin her seferinde en az yüzde 90 oy aldığı Erzurum'un Cennetpınar köyü, bu seçimde boykota gitti. Köyde sadece muhtar için üç oy kullanıldı.

AK Parti'nin her seçim yüzde aldığı köy, 31 Mart'ta sandığa gitmedi

SEBEBİ İÇME SUYU SIKINTISI

T24'ten Candan Yıldız'ın haberine göre köylüler, yazın içme suyu sorunu çektiği için sandığa gitmedi. Kışın bir sorun yaşanmayan ancak yazın nüfusun artmasıyla içme suyu sıkıntısının yaşandığı köyde vatandaşlar, su kaynakları zengin yan köylerden şebeke ile köye içme suyu getirilmesini talep ediyor.

"REİS'İ YEDİRMEYİZ" DİYORLARDI

Cennetpınarı Köy Derneği Başkanı Mücahit Çimen bu kararı şöyle yorumladı: "Reis'i yedirmeyiz diyen bir köyün bile kendilerine cephe almasını başardılar. Cennetpınarı köylüleri var oluşuna dair bir emare göstermek istedi. Sağında ve solundaki köylere yapılan hizmeti görünce isyan etti. Örneğin Evyap Grubu'nun Mehmet Sekmen'le Kartal Belediye Başkanlığı'ndan bu yana ilişkisi var. Neden onların köyüne su hizmeti götürülüyor ve 12 kilometrelik şebekenin 10 kilometresi bizim köyden geçmesine rağmen, bizim köye yeni su kaynağı getirilmiyor?"

AK Parti'nin her seçim yüzde aldığı köy, 31 Mart'ta sandığa gitmedi

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Erzurum Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (12)

Gerçeğin Peşinde Resul Aydın:

Susuz kalmaları normal

104
16
yanıtYanıtla
Cafer KILIÇ:

Susuz kalın soğan ekmek yiyin reisi yedirmeyin

71
19
yanıtYanıtla
Seko:

:))))

yanıt6
yanıt2
Perwer:

Köylüler seslerini güzel duyurmuşlar ancak haberi okuyunca sanki köyde yüzlerce seçmen var gibi algıladım. Bu köye kayıtlı 67 seçmen var ve bir çoğuda köyde yaşamıyor zaten. Ama köyde yaşanan durum Türkiye genelinde AKP için durumun bir özeti. İnşallah en kısa sürede köyün su problemi halledilir.

58
6
yanıtYanıtla
Kara Murat:

Köylü haklı. Hizmet 22 senede gitmemişse onlarda sandığa gitmemiş. vatandaşı dinlemeyen siyasetçi kaybeder.

46
2
yanıtYanıtla
Paraner:

Şeyin ucu bunlara da girmeye başlamış.

18
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

suları gelse başkalarına ülkeye yapılan haksızlıkları görmezden gelip oy verirlerdi çok iyi olmuş dünya menfaat dünyası

17
3
yanıtYanıtla
Serkan Gülcan:

Yüzde 90 oy verirsen hizmet gelmemesi normal. Çünkü Akp kendine oy veren yerleri çantada keklik görüp hizmet götürmez adam yerine koymaz. Bizim ilçede de durum aynı. Oyu emekliden alır parayı memura verir. Nerde oy alamadığı yer var hizmeti oraya götürür. Sanki oy alacak. Sonra kendi seçmeninide küstürür. Neyse bu Akp nin son seçimiydi.

14
2
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

İzmir :) ne kadar çok sallıyorsunuz arkadaş ve buna da inanıyorsunuz . Patolojik zehirlenme yaşadığınızı anlayın artık .

yanıt2
yanıt6
mahmut süt:

hakkıdır hakka tapan milletimin dir istiklal

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title