Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin duyurdu: Cumartesi Anneleri'nin 1000. hafta eylemine izin verilecek

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İstanbul Valiliği ile görüştüğünü ve "Cumartesi Anneleri"nin 1000. hafta eylemine bu hafta izin verileceğini duyurdu. Zengin, Meclis'te yaptığı konuşmada ayrıca "Bizim için Cumartesi Annelerinin acıları önemli ama bu acılardan yola çıkarak bir farklı yöne yönelinmesine de, suistimal edilmesine de müsaade etmemek gerekiyor." ifadelerini de kullandı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Cumartesi Anneleri"nin 1000'inci hafta eylemine izin verileceğini açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin duyurdu: Cumartesi Anneleri'nin 1000. hafta eylemine izin verilecekAK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin

"İÇİŞLERİ BAKANI VE İSTANBUL VALİSİ İLE GÖRÜŞTÜM"

Geçen hafta "Cumartesi Anneleri"ni temsilen bazı kişilerin kendisini ziyaret ettiğinin bilgisini veren Zengin, daha sonra hem İçişleri Bakanı ile hem de İstanbul Valisi ile görüşmelerinin olduğunu bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin duyurdu: Cumartesi Anneleri'nin 1000. hafta eylemine izin verilecek

"CUMARTESİ ANNELERİ'NİN 1000. HAFTA EYLEMİNE İZİN VERİLECEK"

Zengin, "Ayın 29'unda toplantılarının 1000'incisini yapacaklar. Biraz önce Sayın Valimizle de teyit ettim, kendileri bu toplantıyı gerçekleştirecekler. Zaten her hafta yapmaya devam ediyorlar. Burada ince bir çizgi var, bizim için Cumartesi Annelerinin acıları önemli ama bu acılardan yola çıkarak bir farklı yöne yönelinmesine de, suistimal edilmesine de müsaade etmemek gerekiyor." diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin duyurdu: Cumartesi Anneleri'nin 1000. hafta eylemine izin verilecek

CUMARTESİ ANNELERİ KİMDİR?

Cumartesi Anneleri, 27 Mayıs 1995'ten bu yana her cumartesi günü Galatasaray Meydanı'nda oturma eylemleri düzenleyerek gözaltında kaybolan yakınlarını ve faili meçhul siyasi cinayetlere kurban giden yakınlarının faillerini arayanlardan oluşan bir topluluktur.

Kaynak: AA / Politika

Cumartesi Anneleri Cumartesi Anneleri Özlem Zengin Özlem Zengin İstanbul AK Parti AK Parti İnsan Hakları Hukuk Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (4)

Zübeyir Kıvrak:

YARIN ÖBÜR GÜNDE OAZAR BABALARI TÜRERSE ŞAŞMAYIN...

12
47
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

DÜZELTME PAZAR YAZACAKTIM YANLIŞ OLMUŞ...

yanıt6
yanıt21
Sezgin Sezgin:

Burda sana batan ne var eleman

yanıt28
yanıt8
sade vatandaş:

iyinin kötünün birbiriyle karıştığı alaca karanlıklarda girilmemesi gereken yollara sapanlar her ne kadar bize zarar verselerde bu topraklarda hiç bir zaman rahat huzur bulamayacak devletin yapısını korumak için gerektiğinde kanun nizam tanımayan devletin karanlık yüzüyle karşılaşacaklar

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title