Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: Yaptırdığımız anketlerin çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor

Güncelleme:

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, son dönemde yaptırdıkları anketlere ilişkin canlı yayında bilgi verdi. Başkent Ankara'daki araştırmalara değinen Şen, "Anketleri ben de görüyorum. Anketlerinde çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi neredeyse tüm partiler art arda anketler açıklarken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şen, "Anketleri ben de görüyorum. Anketlerinde çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ŞEN SON SEÇİM ANKETLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Siyaset gündeminin tamamen yerel seçimlere odaklandığı şu günlerde; seçim anketleri de merak edilmeye devam ediyor. Adaylar sahada olmayı sürdürürken; kamuoyu anketleri de hem seçmenler hem de siyasiler tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, katıldığı CNN Türk yayınında yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Şen, iktidar partisi tarafından yaptırılan son seçim anketinin de sonuçlarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

"İSTANBUL İKİNCİ BİR 5 SENEYİ KALDIRMAZ"

Şen, İstanbul anketlerine yönelik şöyle konuştu; "İstanbul'da anketler ortada. Ben böyle tek tek rakamlar söylemeyeyim. Bu modern dönemde trafik bir çileye dönüşmüş. Yapılması gereken şey çilesiz bir şehir ortaya koymak. Metroları zamanında yaparsınız, hazır yapılmakta olana beton dökmezsiniz. Planlayarak gidersiniz. Biz öyle şeyler yapmışız ki İstanbul'u durdursanız da durmuyor. Bir şeyler yapmışsınız yirmi senedir, otuz senedir orada. İkinci bir beş seneyi İstanbul kaldırmaz. Bizim gördüğümüz DEM seçmeni CHP'ye çalışıyor. Bizim analizlerimizde CHP tarafına kaymalar olduğu gözüküyor. Seçmen illa da partisinin adayı gibi düşünmek zorunda değil. Benim gördüğüm bir kısmının CHP tarafına doğru yöneldiği. İYİ Parti'de de öyle seçmeni."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: Yaptırdığımız anketlerin çoğunda Mansur Bey önde çıkıyorAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen.

YENİDEN REFAH'LA İLGİLİ İDDİALAR

Yeniden Refah Partisi'nin "adaylarını çekecekleri iddialarına" değinen Şen, "Zaman zaman benim duyduğum da oldu. Yeniden Refah partisinin kurumsal kararıdır. Cumhur İttifakı olarak devam etmeyi arzuladık biz. Aday çıkardı Yeniden Refah Partisi. Anayasal hakkıdır" dedi.

"ANKARA'DA BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Ankara'ya dair konuşan ve Mansur Yavaş'ın önde olduğunu kabul eden Şen, "Ankara bir başkent. Başkent ışıltısını kaybetti, yavaşladı. Vatandaş buradan bakıyor. Anketleri ben de görüyorum. Anketlerinde çoğunda Mansur Bey önde çıkıyor. Bazılarında ise Sayın Turgut Bey önde çıkıyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Adaylar daha yeni kendilerini ortaya koymaya başladılar. Biraz adayların sahada kendilerini göstermesini bekleyelim ve görelim diye söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Şen AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Luckyboom:

istanbul, ankara sizinle 20 seneyi kaldırmış. eko ile bir 5 sene daha mı kaldıramayacak?

478
154
yanıtYanıtla
CEZA :

Ben akpartiliyim. herkese para bulunabiliyorsa emekliyede bulunacak. ha bulamıyorsa oyda bulunmayacak yıllardır bu ülkenin kamburunu sucunu cefasını emekli çekşiyor sefasını ise bu ülkeyi soymak isteyen hangi partili olursa olsun yalakalar yiyor.. emekli o seyyanen zammı almazsa ilgili kişiler de o oyu alamazlar.. kısaca bir hesap 16 milyon emekli x2 edersana 32 milyon seçmen. oda seçmenin 3,de 2 si.. gerisini oy peşinde koşanlar düşünsün. her iki kesim içinde geçerli

yanıt175
yanıt63
Narter Nart:

Ellerindeki bütün kağıt ve mürekkebi seferber ettiler hatta ayarını bile düşürüp niceliği artırmaya gittiler ama ancak bu kadar yetiyor. Tabi asıl konumuz Suç ve Ceza. Herkes kendine sormalı. Allahım ben ne yaptım da cezam bu oldu., demeli

yanıt49
yanıt6
Mustafa Kemal Kavaker:

Emekli yi hafife almanın, Altı milyon Emekliyi açlık sınırı altında yaşatmasın bedeli.Emekli kapak olacak hareket çekecek 31 Martda.

412
92
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Emeklilerin yarısı sandığa gitmese, ne olur acaba

yanıt120
yanıt29
Doğrucu vatandaş:

Sadece onlar da değil, TÜİK'in resmi raporuna göre ülkemizde açlık sınırı altında gelir ile yaşam savaşı veren tam 34 Milyon var. Bunların bir kısmı yine de olumlu oy verse de geri kalan gerekli cevabı verecektir. İtibara Trilyonlar harcanırken 34 Milyon görmezden gelinirse sonuçları ağır olur.

yanıt188
yanıt32
Doğrucu davut:

baskent yavasladı dıyen adama bak memleketi 20 yıl geriye götürdünüz utanmadan bide konusuyorsunuz

284
73
yanıtYanıtla
Ali :

Cuk diye oturmuş yorum. Helal olsun kardeşim.

yanıt128
yanıt46
ERKAN yuksel:

BUYUK SEHIRLERDE HIC BIR YERI ALAMAZSINZ AKLI OLAN SIZE OY VERMEZ..BUYUK SEHIRLERDE INSANLAR SIKINTIYI DAHA COK HISSEDIYOR...EN BASITI UFAK SEHIRLER 5 BIN TL KIRA VEREN INSANLAR ISTANBULDA 13 BIN VERIYOR

238
58
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

olsun ümidinizi kırmayın siz yinede anket yapmaya devam edin belki kazanacağınız bir ankete yolda denk gelirsiniz

178
53
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title