Haberler

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili çirkin paylaşım yapan memur hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Muğla'da 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlar yapan Muratpaşa Belediyesi'nde görevli memur Ali Hakan Yatgın hakkında, soruşturma başlatıldı.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nde görevli memur Ali Hakan Yatgın hakkında, Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesiyle ilgili sosyal medyada yaptığı çirkin paylaşımlar üzerine soruşturma başlatıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nde görevli memur Ali Hakan Yatgın, Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin hakkında sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlarda bulundu. Yatgın'ın kadın cinayetlerini masum gösteren ve destekleyen sosyal medya paylaşımı, tepkiyle karşılandı. Tepkiler üzerine Muratpaşa Belediyesi, Ali Hakan Yatgın hakkında soruşturma açtı. Muratpaşa Belediyesi'nden konuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ali Hakan Yatgın, maalesef, kurumumuz bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Yasasına tabi olarak çalışmaktadır. Kişinin sosyal medyada paylaştığı görüşler, asla kurumumuzun görüşlerini yansıtmamaktadır. Söz konusu paylaşımdaki ifadeler, kadına yönelik şiddete ve çocuk yaşta evliliklere karşı verdiği mücadeleyle ve kadının toplumsal statüsünü güçlendirmek için 'Alyazma' başlığı altında yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin öncü kurumlarından biri olan Muratpaşa Belediyemizin görüşleri asla olamayacağı gibi mücadele ettiğimiz bir bakış açısını yansıtmaktadır. Kişiyle ilgili olarak da soruşturma açılmıştır. Ayrıca, bu kişiyi herhangi bir kamu kurumu almayı kabul ettiği takdirde her türlü muvafakat verilecektir."

İŞTE O PAYLAŞIM

Hakan Yatgın, Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"O bar senin bu bar benim gezip paralı erkek avcılığı yapıyordum. Kendimi bu yollara düşme tehlikesinde el değmemiş masum kız olarak takdim ediyor, birçok erkeğin aradığı mutluluğu bildiğim için rolüme iyi çalışıp oynuyordum. Evli bekar fark etmiyor parası olsun yeter parası olmayan da gönlünü kaptırınca ne yapıp ne edip buluyor zaten. Özellikle duygusal boşluktaki erkekleri, çirkin erkekleri, asosyal erkekleri falan kendime hedef seçiyordum. O erkeğin bana gönlünü kaptırması sadece birkaç haftamı alıyordu. Bu işi meslek edinmiştim. Önce kendimi acındırıyor daha sonra terk etme, başkasıyla olma tehditleriyle saftiriklerin psikolojilerini alt üst edip kendime köpek ediyordum. Bu sefer baltayı kayaya vurdum. Adamın ekonomisini iflas noktasına getirip mutlu yuvasını dahi dağıtmıştım. Tam kaçacaktım ama bu sefer kaçamadım. Öldürdü beni suçunu itiraf etti. Şimdi tüm ülke beni masum kadın ilan edip erkeklere lanetler okuyor. Evet bayan ve lafta kadın hakları savunucusu erkek arkadaşlar saldırılar başlasın bekliyorum."

TÜM BEL-SEN, DİSİPLİN KURULUNA SEVK ETTİ

Öte yandan, Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi de üyelikten kesin ihraç talebiyle Ali Hakan Yatgın'ı disiplin kuruluna sevk etti. Açıklamada, "Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda İstanbul Sözleşmesi ve kadına yönelik her türlü ayrımcılığın önlenmesi hakkındaki uluslararası sözleşmeleri savunan sendikamızın üyeleri arasında kadın düşmanlığı yapanlar yer alamaz. Şiddet, cinayet ve nefret söylemleri ile insanlık suçu işlenmesi kabul edilemez. Kadına yönelik her türlü şiddete karşı mücadeleyi bir insanlık görevi sayıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili çirkin paylaşım yapan belediye memuru hakkında soruşturma başlatıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınar Gültekin Ali Hakan Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (134)

adamın haklılık payı var:

ayrıca 27 yaşında üniversite öğrencisi mi olur belliki bişeyleri beğendi baba evine dönmek istemedi uzattı okulu kaldı arada . kusura bakmayın ama bela bazen gelip bulur bazen de kendin belaya bulaşırsın

47
10
yanıtYanıtla
uzaylı zekiye:

millet güya tepki gösteriyor ama herkes bu adamla aynı şeyi düşünüyor. . . üniversiteli kızlara bakıyoruz kafelerde barlarda babası yaşında tipsiz kel fodul hanzo ama altında son model arabası cebinde bol parası olan maholarla geziyor. . . ikiyüzlülük yapmayın. . . bu araba altında olmasa bu kız buna bakarmı diyenler burda gelip lafazanlık yapıyor. . . evli adamla çıkan bir kız ne için çıkar ?sevgimi aşkmı insanlıkmı sevgimi ?yemeyin insanları. . yerseniz sonuç bu işte. kızın dağıttığı ailedeki kadın ne acaba

52
4
yanıtYanıtla
bombacı mülayim:

kız evli olduğunu biliyor. eşinin telefonu bile var. . . 6 aydır ailesiyle görüşmüyormuş. . . adam ruh hastası ama parası var. . . adamın karısı ve ailesinin ne olduu hali umrunda deil kızın. . . sadece parası var yetiyor. . . her 3 ayda bir yeni model telefon aldırıyor parasını yiyor. üstündeki elbiseler bile hediye aldırılmış. . . karısını ailesini bırakıp üniversiteli çocukların peşinde koşan bir şerefsizle çıkıyorsun. . . böyle bir denklemin sonucunu bilmesi gerekirdi üniversite okuyan bir kızın. . . adam haklı. . . . . .

46
10
yanıtYanıtla
Adalet:

Her iki tarafta sucludur

yanıt10
yanıt2
dml:

Ne olursa olsun , bakın diyorum ne olursa olsun bir CANA böyle işkence ederek canice öldürmeye hakkı yoktur . . Öldüremez arkadaş . .

yanıt12
yanıt2
zıfkı:

DML sen başına gelince öldürmezsin tamammı. ne demek ne olursa olsun ?varmı öyle yağma. . . o kızın hergün işkence yaptığı diğer kadın senin bacın olsaydı ne diyecektin acaba ayak yapma şimdi. . . o kadın hergün işkence görüyordu ama ona acıyan yok çünkü adı bile yok. . . adamı o hale benmi getirdim senmi. ?0 kız getirmiş. . kim ister böyle bir caniliği acaba?kim bilir neler yaptı o şerefsize. . . ne olursa olsunmuş yav bırak. . . yan baktı diye işkenceyle cinayet işlenen bir dünyadayız. . sen rüyadan uyan. . .

yanıt3
yanıt4
BABA:

BİRGÜN BAŞINA GELİNCE ADAM HAKLI DERSİN. BENİM KIZ OKUYORDU KANMAMALIYDI ADAM İYİ YAPMIŞ DEMESSEN ADAM DEĞİLSİN

yanıt7
yanıt11
mustafa:

BU YAZILAN BİRİLERİNİN CANINI YAKAR BİRİLERİNEDE DERS OLUR GENÇ KIZ KEŞKE OLMASAYDI ALLAH KİMSENİN EVLADINI VE KENDİMİZİ ŞEYTANA UYDURMASIN

42
4
yanıtYanıtla
MEHMET ALİ TAN:

DOĞRUYA DOĞRU DİYECEKSİN ARKADAŞ. NE SORUŞTURMASI

36
8
yanıtYanıtla
Mustafa:

Allahtan işsizim kovulacak işim yok rahat rahat söyleyeyim adam yüzde 94 hakliiiii

33
11
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title