Haberler

Halı indirimini gören vatandaşlar korona önlemlerini hiçe saydı

Güncelleme:

Antalya'da bir halı firması ıslanan ürünlerini yola döküp zararına satınca, mağaza önünde yoğun kalabalık oluştu. Maskelerin takıldığı, fakat sosyal mesafenin hiçe sayıldığı indirim kuyruğuna tepki gösteren bir vatandaş, "Bedava hastalık dağıtıyorlar. Parasız, ücretsiz. Giriyorsun hastalığı alıyor ve çıkıyorsun" dedi.

Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi'nde bulunan bir halı firması, ürünlerinin yağmurda ıslandığı ve fiyatları düşürdüğü gerekçesiyle kampanya yaptı. İndirim afişini ve fiyatları gören vatandaşlar firma önünde yoğun kalabalık oluşturdu.

İÇERİYE SIRAYLA ALINDILAR

Sıraya giren, zaman zaman ise sırayı bozarak toplu şekilde duran vatandaşlar, içeriye sırayla alındı. İçeriye alınmayıp, sırada bekleyen bazı vatandaşlar ise tel örgülerin ardından halıları inceledi.

Kampanyayı duyan geldi! Halı indirimini duyan vatandaşlar korona önlemlerini hiçe saydı

"BEDAVA HASTALIK DAĞITIYORLAR"

Yürüyüşe çıkan, kalabalığı görünce durup seyreden Kibar Esetkaya, pandemi döneminde böyle bir yoğunluğun oluşmasına tepki gösterdi. Esetkaya, "Bedava hastalık dağıtıyorlar. Parasız, ücretsiz. Giriyorsun hastalığı alıyor ve çıkıyorsun. Halıyı 400- 500 TL gösteriyor indirimle 150 TL'ye düşürüyor. Alıyorsun, çok büyük indirim. Çok büyük kavga çıkar burada bir halı için. Mağaza ıslanmış halıyı satıyormuş. Islansa hiç satmazsın. Kaskosu yok mu? devlet karşılasın. Pandemi bedava" ifadelerini kullandı.

Kampanyayı duyan geldi! Halı indirimini duyan vatandaşlar korona önlemlerini hiçe saydı

"FAZLA BİR İNDİRİM DE YOK"

Arkadaşı mağazada alışveriş yaparken, dışarıda onu bekleyen Bahar Aslan, "Arkadaşımla beraber geldim. Kalabalığa girmek istemedim. Bence bu etkinlik doğru değil. Pandemi zamanında millete para harcatıyorlar. Fazla bir indirimde görmüyorum. Bir şeyi yazıyorlar atında da daha az fiyatlar yazıyorlar. İndirime girmiş oluyor" dedi.

Kampanyayı duyan geldi! Halı indirimini duyan vatandaşlar korona önlemlerini hiçe saydı

"HERKES ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKIYOR"

Ucuzluk için sıraya giren Yusuf Cabbar ise "Halılar ıslandı, ucuzluk var denilmiş. İnsanları buraya çekiyorlar. 50 liraya 1 metre halı var. 1400 TL fiyat yazmışlar, 400 TL'ye indirmişler. Böyle bir şey olamaz. Kalabalık ne yapsın millet de bir umut gelmiş. Belki ucuz halı buluruz diye. Herkes şaşkın şaşkın bakıyor" diye konuştu.

Kampanyayı duyan geldi! Halı indirimini duyan vatandaşlar korona önlemlerini hiçe saydı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (11)

Komik:

Ekonomi şahlanıyor, onun sonucu

5
2
yanıtYanıtla
HKN:

Depoları su basması da moda oldu sanki.

4
0
yanıtYanıtla
HAKLI:

Sentetik halı bedava verse bile çok zararı olmaz ciddiye almayın kilo ile geliyor kendilerine

3
1
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ISLANMIŞ UCUZA GİDİYOR HALI VİRÜS VAR İNSANLAR YAPIŞIK GİDİYOR NOLACAK BUNLARIN HALI

3
1
yanıtYanıtla
etefsd:

pandemi de millete para harcatıyorlar diyor milletin aklı yok mu harcamasın

2
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

depoya bilerek su verip satıyorlar. vatandaşı kazıklamanın yeni yolu. eskiden tasfiye nedeniyle ucuz vardı şimdi depoyu su bastı, yangın çıktı vb vb. inanmayın en adi kalitesiz halıları satıyorlar. üstelik defolu vatandaş inanama.

3
0
yanıtYanıtla
aga:

ulke saf kayniyor indirim de ustune yuz de yuz zam yap az mi cok mu iyi anlamaz cok fazla halk var bir hali icin øbur tarafa gidecek merakli halk yada don seker sakiz verecegim der amma bomba var de yine gider dogru mu diye bakar

2
0
yanıtYanıtla
dads:

yeni ama aslında bilindik yöntem artık yemiyoruz başka yöntem bulun. . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
satıcı:

Masayı kapatıyoruz , Bedavadan palı gel vatandaş . . .

yanıt0
yanıt0
Ant:

Bu millette para var

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title