Haberler

Özkök: Gammazcı Gazetecileri Çöplükler Bile Almayacak

Güncelleme:

Gazeteci-Yazar Ertuğrul Özkök, "Bazı gazeteciler Doğan medyasından ayrılmalı" söylemine cevaben "Bunları çöplükler bile almayacak" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına katılan gazeteci-yazar Ertuğrul Özkök, programın sunucusu Enver Aysever'in "Geçtiğimiz günlerde Fehmi Koru ve Avni Özgürel, Doğan Medya Grubu'na nasihatte bulunup 'Bazı gazetecilerle artık yolların ayrılması gerektiğini' söyledi, bu haberleri okudunuz mu?" sorusunu sert yanıtladı. Özkök, "Bu gammazcıları, şerefsizleri çöplükler bile almayacak." dedi.

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına katılan Gazeteci-Yazar Ertuğrul Özkök, yeni kitabı "Bir Beyaz Türk'ün Hatıra Defteri"ini anlattı ve güncel siyaset ile ilgili Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

"FEHMİ'Yİ TANIYORUM DA DİĞERİNİN (AVNİ ÖZGÜREL) NE OLDUĞUNU BİLMEM"

Aysever'in "Fehmi Koru ve Avni Özgürel'in Doğan Medyasına ilişkin yazdığı yazılarla ilgili" sorusuna, Özkök şöyle yanıt verdi:

"Şimdi ben artık seçkinci oldum, hayattan haz almaya çalıştığım için... Bu haberleri bana arkadaşlarım söylediler. Fehmi'yi tanıyorum da öbürünün ne olduğunu bilmiyorum. Bunları da sakın yanlış anlama, küçümsemek için söylemiyorum. Benim okuduğum, ilgi alanımdaki yazarlar değil... Onlar da beni okumayabilirler. "

ÖZKÖK: 27 MAYIS, 12 MART SONRASI BİLE BÖYLE GAMMAZLIKLAR YAŞANMADI

Fehmi Koru ve Avni Özgürel'in Doğan Medyasına ilişkin yazdığı yazılarla ilgili soruya sert yanıt veren Özkök, Aysever'in "Bir gazetecinin başka bir gazeteci için 'bunları artık tutmayın' demesi ahlâki midir, değil midir?" sorusunu kendisine yönlendirmesini bile 'zûl' adletttiğini dile getirerek şöyle devam etti: 

"KANLI BIÇAKLI GAZETECİLER BİLE BİRBİRİNİ İŞTEN ATTIRMADI"

"Bu soruyu bana değil onlara sor. Ben onlara sadece şunu söyleyeceğim; Ben 27 Mayıs İhtilali'nden sonrasını hatırlıyorum. 12 Mart'ı hatırlıyorum. 12 Eylül'ü hatırlıyorum. Bu iki askeri darbe bir ara rejim döneminde bir biri ile bıçaklı olan hiç bir gazetecinin ötekilerini işten attırmak için gammazlama şerefsizliğine tanık olmadım. Bana göre bir gazeteciyi yazdıklarından dolayı işinden attırmak, gazmmazlamak çok açıkça ve samimiyetle söylüyorum; şerefsizliktir" 

Bu gazetecilerin tarihe kalmayacağını söyleyen Özkök, "Bu isimleri çöp tenekeleri almayacak" dedi.

"PARALELCİ, ŞUCU BUCU MANŞETLERİNİ KİM ATTI? "

Özkök, daha önce hiçbir dönemde kendisinin başka gazetecilerin akıbetiyle ilgili bir yaptırımda bulunmadığını ifade ederek, "28 Şubat da önümüzde. Açın bakın... Birine 'Şu gazeteciyi işinden çıkarın, bunu alın' demiş miyim... O yüzden bu sorunun bana sorulmasını bile zûl adlederim. Bugün 'paralelci şucu bucu' dedikleri manşetleri kimler attı? Hangi gazetelerde atıldı? 'İşten atın' diyen adamların gazetelerinde atılmadı mı? Bunlar zaten tarihe kalmayacaklar, bu isimleri çöp tenekeleri almayacak." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Ertuğrul Özkök Enver Aysever Avni Özgürel Fehmi Koru Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

...s.96312@hotmail.com:

yatacak yerin yok özkök! patronunun dalavereli işlerinin takipçiliğini yaparak petrus şarabı içip doğumgünü kutlaması için bilboa'ya gidebiliyorsun! bırak bu sosyetik elit ayaklarını! yolsuzluktan gelen parayla pop sosyetiklik taslama boşuna.

20
3
yanıtYanıtla
ms.96312@hotmail.com:

Milletin sırtından kazanılan haram paralarla lüks yaşayıp bir de utanmadan saraydan gelme aristokrat havaları atacaksın, biz de yiyeceğiz!

19
2
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

poptürk ertuğrul! yahu hala hangi yüzle ortalıkta dolaşabiliyorsu, nasıl insansın, bu nasıl kızarmaz bir yüz?!

10
7
yanıtYanıtla
...s.96312@hotmail.com:

mesut yılmaz zamanında patronunun milyar dolarlık işlerini takip ve torpil için utanmadan bakanla yaptığın yolsuzluk konuşmaları orta yerde dururken halen hangi yüzle çıkıp hebele hübele ahkam kesebiliyorsun! ya sen enver aysever, böyle bir adamı ikide bir programına çıkarırken hiç mi yüzün kızarmıyor, madem çıkarıyorsun neden bunları soramıyorsun, nerede senin solculuğun?! Haaa, pardon senin patronun da aynı patron, soramazsın tabii! o patrondan maaş alıyorken sakın olaki 'sosyal demokrasi, dürüstlük, etik' vs vs hebele hübele yapma...

13
3
yanıtYanıtla
nadir ugurluelnadirugurluel@yahoo.com:

Senin gibi birden fazla onursuz sözde gazatecileri utanırda mezar dısarıya kusar. Sizler gazateciliğn ve ülkenin ve islamın en ön sıralarında düsmanısınız. Sizlerin yok edilmesi demek Türkiyenin özgürlüğü demek.

13
2
yanıtYanıtla
Mehmetmete_kaan85@hotmail.com:

Ertuğrul bey 66 yaşında olduğunu söylüyor oysa 45 yaşında gibi gösteriyor.Hiç yıpranmamış,anlaşılan kendine iyi bakmış iyi yaşamış.Darbeler hiç yıpratmamış hatta sanki darbeler yaramış,gençleştirmiş.

13
1
yanıtYanıtla
ms.96312@hotmail.com:

her darbenin işbirlikçisi, şakşakçısı, petrus şarabı yudumlayıcısı vs vs olunca yıpranmazsın...

yanıt0
yanıt0
...s.96312@hotmail.com:

mesut yılmaz zamanın da patronunun milyar dolarlık işlerini takip ve torpil için, için utanmadan bakanla yaptığın yolsuzluk konuşmaları orta yerde dururken halen hangi yüzle çıkıp hebele hübele ahkam kesebiliyorsun!

12
1
yanıtYanıtla
Gazikentli İsmail Güngöri.gungor1957@hotmail.:

Sn.Özkök,bazı çöpler vardır,geri dönüşümle kazanılır,ancak bu dediğin yalakalar dünyanın gözü önünde olmuş bir hırsızlığı-yolsuzluğu paralel yapı,yok şu-bu diye millete yutturmak için seferber olan mahluklardır.Sözlerinin noktası virgülüne katılıyorum.

2
10
yanıtYanıtla
StuttgartStuttgarts@web.de:

Bu zavallinin isi gucu Almanya Bild Gazetesinde TC Hukumetini ve bununla Beraber Türk Halkini elestirmekten Baska bir Gorev edinmemis. Ustelik kalkiyor baska Gazete yazarlarini elestiriyor. Insanlar artik kimin hangi emellere Usaklik yaptigini gayet iyi biliyorlar artik. Sende de Patronun da Viz gelir Turist gidersiniz artik. TURKIYEDE YI begenmiyen defolur Gider begendigi

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title