Haberler

Orhan Kural, Cem Yılmaz'a 10 Bin Liralık Tazminat Davası Açtı

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterilerine konulan 18+ kuralını desteklediği için tepki çeken Prof. Dr. Orhan Kural, komedyen hakkında 10 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Prof. Dr. Orhan Kural, yeni şovunun ilk gösterimini Londra'da yapacak olan Cem Yılmaz'a 18 yaş sınırı getirilmesi haberine sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "İngiltere bu kişinin gençlik için nasıl tehlikeli olduğunu bizden önce anladı, bravo. Yıllardır anlatmaya çalışıyorum" yorumunu yapmıştı. Kural'ın bu paylaşımının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Orhan Kural'ın tedavi olması gerektiğini belirtmişti. Bu sözlerin ardından adliyeye giden Kural, Yılmaz hakkında manevi tazminat davası açtı.

CEM YILMAZ 10 BİN LİRALIK DAVA AÇTI

Yılmaz, yaptığı paylaşımda "Orhan Kural Bey sizi sizin yönteminizle taciz etmek istemiyorum ama artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum" demişti. Bu paylaşımı üzerine Kural, Cem Yılmaz hakkında 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Orhan Kural'dan Cem Yılmaz'a 10 Bin Liralık Tazminat Davası

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAMIN BEDELİNİ ÖDÜYORUM"

Tazminat davasını açtıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Orhan Kural, "Cem Yılmaz filmlerinde her fırsatta sigara içtiği için bugüne kadar hep suç duyurusunda bulundum. Bunun bedelini de çok ödüyorum. Her yazısından sonra hakkımda çok sayıda iftira oluyor" dedi. İngiltere'de Cem Yılmaz'ın yapacağı şov için 18 yaş sınırı getirildiğini aktaran Kural, "İngiltere çok doğru bir şey yaptı, İngiltere bunu anladı biz anlayamadık' dedim. Bu kurumsal bir açıklamaydı. Kendisine suçlamada bulunmadım" ifadelerini kullandı.

"CEM YILMAZ'LA UĞRAŞTIĞIM İÇİN SALDIRIYA UĞRUYORDUM"

Bu açıklamaları üzerine Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kendisinin terapi görmesi gerektiğini söylediğini ifade eden Kural, "Kendisi doktor mudur? Diyelim ki ben terapi görüyorum. Bunu doktorum bile açıklayamaz. O gün bugün ailemle birlikte her türlü iftiraya, saldırıya uğruyorum. Geçen gün metroda saldırıya uğruyordum. Metroda üç çocuk 'Cem Yılmaz'la uğraşan bu' diyerek tip tip bakıyorlardı. Bende hızlıca indim metrodan. Arkamdan gelemediler. Bu sefer mahkeme karşısına çıksın istedik. Geçen seferde suç duyurusunda bulunuyorduk. Gelip ifade veriyordu gizlice, sonra takipsizlik kararı veriliyordu" dedi. Kural'ın avukatı İzzet Demir ise, Cem Yılmaz'ın yaptığı yorumu kabul etmediklerini ve 10 bin liralık dava açtıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Kural Cem Yılmaz Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (38)

KOMEDYEN Mİ ?:

YAA BU ADAMIN KOMEDYENLİKLE ALAKASI YOK. SOYTARININ TEKİ. DOĞAÇLAMA OLARAK YAPTIĞI HİÇ BİR ESPİRİ''YE KENDİNDEN BAŞKA GÜLEN YOK. PROFESÖR HAKLIDIR HAKSIZDIR BİLEMEM AMA BEN HAKLIYIM. :)

14
14
yanıtYanıtla
ANALİZ:

Filimlerini sevmiyorum ama komedyenliği 10 numara filimde ölçüyü iyi abartıyor ve hep aynı kadro olmuyor

yanıt2
yanıt0
asdf:

Ulan kendini satsa adamın gösterisine bilet almaya parası yetmeyecek dangalaklar burada gösterinin yaş sınırını tartışıyo :D Hayırdır hacılar adam evinize gelip mi küfretti? Televizyonda mı küfretti? Gitmezsin filmine gösterine olur biter. Zaten gidemeyeceğiniz gösteri hakkında yorum yapmanızın tek sebebi herifin hayal dahi edemediğiniz bir noktada olmasından dolayı duyduğunuz kıskançlık. Bari toplumsal mesajlar arkasına saklanmayın. Delikanlı gibi çekemediğinizi kabul edin.

5
14
yanıtYanıtla
asdf:

Cem yılmaz ve bonzai kıyaslaması yapan birine küfretmeden durmak oldukça zor ama kendimi tutacağım. Sen yukarıda bahsettiğim tayfadan değilsin. Sen yalnızca idrak edemiyorsun. Problemin bu. O zaman bonzai de heryerde satılsın dedi adam. :D Oğlum nasıl bu duruma getirmeyi başarıyosunuz kendinizi? ne yediriyolar size. Ne alakası var lan söylediklerinle söylediğimin?? Ahlakın pamuk ipliğine bağlıysa adamın gösterisine gitme bitsin. Sen daha komiksin. Nerede takılıyosan söyle izlemeye gelelim.

yanıt2
yanıt1
ŞÜKRÜ:

adam küfürlü espri ile uyuşturucu kıyaslamış. eğlenceden anladığı mahalle kahvesinde okey oynamak olan adamdan fazla bir şey de beklememek lazım tabi. ben istemiyorum o zaman yasaklansın mantığına bak. sonra bunun oyuyla benimki bir mi diyince kızıyolar. önerin nedir peki kardeş. adam yapmasınmı gösteri??

yanıt0
yanıt3
asdf:

önce saldırıp sonra saldırıya uğruyorum diye feryadetmek. . . Gerçekten tedavi gerekiyor olabilir.

13
6
yanıtYanıtla
HERO:

BU ADAMIN NESİNE GÜLÜYOSUNUZ ANLAMIYORUM SİZLE DALGA GEÇİYOR KULTUR SIFIR BUNU İZLEYENLERİNDE KULTURU SIFIR ZATEN.

10
8
yanıtYanıtla
asdf:

Sen neye gülüyosun kardeş? Söyle de kültürümüz yeterse belki biz de güleriz.

yanıt2
yanıt0
NN:

cen bir zengin simarigi cem eski cem degil para iyice kafasina vurdu parasi var diye modelleri gemiye kiralayan adam iyice siyirdi sonu vahim ya parasini kadinlar yer ya aklini basina alir ogluna bir sirket acar

6
11
yanıtYanıtla
COK:

adam defne ve kizlarina luks yat kiraladi maliyetine bir bakin defnenin maliyetiyle toplayan alinana sonuca bakin

yanıt0
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title