Haberler

Gözü Dönmüş Cani, Öldürdüğü Kadının Mezarının Açılmasını İstedi

Güncelleme:

Antalya'da Rus arkadaşlık sitesinde tanıştığı Kazakistan uyruklu kız arkadaşını döverek öldüren Altay Aksoy, cesedin mezardan çıkarılarak yeniden otopsi yapılmasını istedi. Mahkeme, Aksoy'un bu talebini reddetti.

Antalya'da, Kazakistan uyruklu kız arkadaşı Nailia Nutfullina'yı döverek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Altay Aksoy (33), cesedin mezardan çıkarılarak yeniden otopsi yapılmasını istedi. Sanık ayrıca otel koridorlarındaki kamera kayıtlarının incelenmesini ve duruşmalara yayın yasağı getirilmesini talep etti. Mahkeme, tüm talepleri reddetti.

Olay, 19 Ekim 2018'de, Kundu oteller bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Gaziantep'te yaşayan Altay Aksoy, Rus arkadaşlık sitesinde tanışıp arkadaş olduğu Kazakistan uyruklu Nailia Nutfullina ile sevgili oldu. Antalya'da daha önce de tatil yapan ikili, yine kentte tatil kararı aldı. Nailia Nutfullina ülkesinden, Altay Aksoy ise Gaziantep'ten gelerek, Antalya'da 5 yıldızlı otele yerleşti. Tatil sırasında Nutfullina, Aksoy'a ayrılmak istediğini söyledi. İkili arasında bu nedenle gece tartışma çıktı. Otelin havuz başında başlayıp, bahçede devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Altay Aksoy, yere düşen Nailia Nutfullina'yı tekmeledi, başını defalarca yumruklayıp yere vurdu.

21 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Özel güvenliğin müdahale ettiği Aksoy polise teslim edilirken, ağır yaralanan Nutfullina ise çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Yoğun bakımda tedaviye alınan Nailia Nutfullina, 21 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Aksoy ise sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

DURUŞMALARIN KAPALI YAPILMASINI İSTEDİ

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edilen tutuklu sanık Altay Aksoy, mahkeme heyetine 3 talepte bulundu. Nailia Nutfullina'nın mezardan çıkarılıp yeniden otopsi yapılmasını isteyen Altay Aksoy, ayrıca maktulün kaldığı odanın katındaki kamera kayıtlarının incelenmesini talep etti. Basın ve yayın kuruluşu temsilcilerinin duruşmalara alınmaması, duruşmaların kapalı yapılmasını da isteyen Aksoy'un tüm talepleri, mahkeme tarafından reddedildi.

"CİNAYET İŞLEMEYE KARAR VEREN KİŞİ..."

Sanık avukatı Bilge Kağan Konyalıgil ise müvekkilinin öldürme kastıyla hareket etmediğini belirterek, "Kasıt olsaydı, olay yerinden uzaklaşması için araç hazırlardı. Cinayet işlemeye karar veren bir kişi, bu suçu herkesin önünde işlemezdi. Müvekkilim maktul için eşinden boşanmış, babasının mirasını satıp 30 bin TL'yi kendisine vermiştir" diyerek, olayın ağır tahrik altında meydana geldiğini öne sürdü.

"MADDİ VE MANEVİ YÖNDEN SÖMÜRÜLDÜM"

Sanık Altay Aksoy ise kimseyi kasten öldürmediğini belirterek, "Maddi ve manevi yönden sömürüldüm. Psikolojim bozulduğu için ilaç tedavisine başladım. Ayrıca migren ve bağırsak hastalığım var. Ailem mağdur. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altay Aksoy Kazakistan Antalya Haberler

500

Yorumlar (25)

HÜLYA:

Tahliyesini istiyormuş :))) Adam öldürmüşsün adam. Yüzsüz herif

9
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

UYANIGI SEVERİM AMMA BENDEN UYANIGINI DİİİİİİİL ÇAKKAL. . . ……………. . .

8
2
yanıtYanıtla
ADAM:

BU KADIN ZATEN BU ADAMA BAKTIYSA VAH VAH TİPE BAK EVLAT OLSA ELDİVEN TAKAR ÖYLE SEVERİM CANİ.

5
3
yanıtYanıtla
vurucu tim 06:

Tipe bak ya artık para hep tipsizler de. Ah kızım böyle hastalıklı tiplerle nasıl konuşuyonuz para için şöhret için ne kızlar ne hastalıklılarla beraber oluyor sonra ya dayak ya ölüm. Önce tipe bakacan heleki şimdiki sakallılar çok değişik 10 sorunlu işten 8 tanesi bu yeni türeyen sakallılardan. Eskiden sakallı ya hacı yada üniversitede hoca olurdu. Bir kaçta içkici ayyaş olurdu ama çoğunluk kaliteydi.

7
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

OZAN ARİFE CAMİDE MÜVLÜT OKUTMAYI SİYASİ PROPAGANDA SAYAN MÜFTÜLÜK AKP NİN CAMİDE YAPTIĞI REKLAM VE SİYASİ FAALİYETLERE SES ÇIKARMIYOR PARDON ÇIKARA. . MIYOR İSTERSE ÇIKARSIN YAHU BİR ÖLÜYE ALLAH RIZASI İÇİN OKUNACAK MEVLÜTTEN BİLE KORKUYOR BUNLAR BU NASIL BİR MÜSLÜMANLIK DİN KARDEŞİ DEĞİLMİYİZ ?? SİZİN YAPTIĞINIZ KİTABIN NERESİNE SIĞAR BİRDE MÜSLÜMANLIKTAN DİNDEN İMANDAN BAHSEDİYORSUNUZ KİM İNANIR SİZE KİM ?

7
0
yanıtYanıtla
Tağut nedir:

Partilerin hiçbiri müslüman değildir kurana göre

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

ASABİ benimde en çok canımı sıkan konu bu zaten,camide propaganda yapılması,dinin siyaset malzemesi olarak kullanılması bunu kesinlikle affedemem.

yanıt3
yanıt1
fırat:

Habere bak , yoruma bak ASABİ sen ne içtin böyle

yanıt0
yanıt3
Adınızı Yazın:

Giyar beraber olmu yaydin hangi kadin kocasini sömürmuyor beni kari alis verisden döndügü zaman zan ediyorum ki carsiyi satin almis ne yapim öldüreyimmi helali hos olsun seviyorum yapsin parani cok seviyorsan hayatina kadin ve kumar sokmiyacaksin

6
1
yanıtYanıtla
gece kulüp güvenlikçisi:

kırgız-özbek-azeri bunlarla dostluğun sonu felakettir bunlar kadar fesat alavera dalavera millet yoktur yani acıma hissi yok adamın başı belaya gireceğini bilseler bile geri adım asla atmazlar

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title