Haberler

Oğlunu okula bırakırken bir kadınla tartışan Buse Varol isyan etti: Gözü dönmüş gibi bağırdı

Güncelleme:

Alişan'ın eşi Buse Varol, oğlu Burak'ı okula bıraktığı sırada park yüzünden bir kadınla tartıştı. "Bu kadının kadına yaptığı şiddettir" diyen Varol, yaşadıklarını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile bir bir anlattı.

Son dönemde Alişan'ın "Buse'yi dizilerde öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" sözleriyle gündemden düşmeyen oyuncu Buse Varol, oğlunu okula bırakırken talihsiz bir olay yaşadı. Oğlunun okulunun önünde bir kadınla park meselesi yüzünden tartıştığını anlatan Varol, yasal yollara başvuracağını belirtti.

"KADIN ÇILDIRMIŞ GİBİ BAĞIRMAYA BAŞLADI"

Yaşadığı olayı Instagram hesabından yayınladığı video ile anlatan Buse Varol, şunları söyledi: "Arkadaşlar sizlere kadının kadına şiddeti nasıl olur, onu anlatacağım. Sinirlerim inanılmaz bozuk. Ben her sabah Burak'ı okula bırakıyorum. Arabayı kapının önüne bırakıp, dörtlüleri yakıp kapıdan çocukları teslim ediyoruz. Okulun içine bile girmiyoruz çünkü arabalarımız çalışır halde oluyor... Bu işlem toplamda 1 dakika bile sürmüyor. Bu sabah yine Burak'ı okula bıraktım. Burak'ı indirirken yan tarafa park etmiş bir araba vardı, içinde de bir kadın. Çıldırmış gibi bağırmaya başladı. 'Arabanı çekeceksin', 'Arabanı buraya park etmeyeceksin' diye."

Oğlunu okula bırakırken bir kadınla tartışan Buse Varol isyan etti: Bu kadının kadına şiddetidir

"AĞZA ALINMAYACAK KELİMELER SÖYLEDİ"

"Aslında arabam park halinde değildi, çalışır vaziyetteydi. Kadın bir anda hakaret etmeye başladı ve gerçekten ağıza alınmayacak kelimeler, inanılmaz derecede yükseldi. Çıldırmış gibi, gözü dönmüş gibi arabanın camını açıp bana bağırdı."

"HAKARET DAVASI AÇACAĞIM"

"Bir insana nasıl hakaret edebilirsin?" diyerek olayın şokunu atlamadığını belirten Varol, bağrışlardan dolayı oğlu Burak'ın da çok korktuğunu söyledi. Yasal yollara başvuracağını anlatan Varol, "Cipe binip, insanlara bağırarak insanlık olmuyor! Şiddetle kınıyorum. Okuldan bana hakaret ettiğine dair görüntüleri aldıktan sonra kendisine hakaret davası açacağım" şeklinde konuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Buse Varol Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

selcuk cermik:

babacım zengının derdıde baska oluyor ya 2 gun sefakoyde falan yaşasalar heralde çıldırırlar

79
9
yanıtYanıtla
uCube :

Aç aç geç kalmışsın dava açmamakla, belli üst baş alacak paranız bitmiş. ;))

52
29
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

yürü git hadii

57
22
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

senin derdini seveyim ya...ne yapsak acaba simdi

36
7
yanıtYanıtla
SERKAN ÖZDEMİR:

yapacak bişe yok burası türkiye

20
19
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Okul sana niye versin ki görüntü.. senin kendin çekmiş olduğun görüntü varsa tamam ..okul sana yaranmak mi isteyecek simdi

17
8
yanıtYanıtla
hanspa fitness:

BU OLAY EŞİNİZLEDE OLMUŞTU DEMEKKİ O SONMODEL ARAÇLARINIZLA HAVA ATMAYI SEVDİĞİNİZ İÇİN ORDAKİ İNSANLARINDA ATTINIZ ANLAMSIZ HAVALARINIZDAN DOLAYI TEPKİSİNİ ÇEKMİŞ OLABİLİRMİSİNİZ ACABA SİZ ÇOK SEVERSİNİZ HAVA ATMAYI ORDAKİ İNSANLAR SİZEE EĞER TEPKİ GÖSTERİYORSA AYNI KİŞİ DEĞİL FARKLI KİŞİLER OTURUN BENCE KENDINIZE SORUN BİZ NAAPIYORUZDA YADA NAAPTIKKDA BU İNSANLARIN TEPKİSİNİ ALIYPRUZ SORGULAYIN HALVE HARAKETLERİNİZİ NİYE OKADARSANATCI SAYGIDEGER SANATCILARIMIZ VAR ONLARINDA COCUKLARI VARYANİ

9
1
yanıtYanıtla
Gürol Gavgali:

Sen haklısın dimi yada sen öyle saniyosundur arabanı park yerine park edip yapsan olmaz demi iki adım yürümek zor geldiği için

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sızın kalbınız korelmıs..sızın ahlakınız bıtmıs..sen ve kocan da aynı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title