Haberler

Nüfus Günü'nden 'En Başarılı Muhtar' Ödülü

11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nedeniyle İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek ile Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar ev sahipliğinde program düzenlendi.

11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nedeniyle İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek ile Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar ev sahipliğinde program düzenlendi.

Rüya Garden'de düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler ile İl Genel Meclis Üyeleri M.Zeki Gürcün, Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, İlçe PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy İlçe Jandarma Karakol Komutanı Murat Aydemir, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aşar, Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Özel İdare Müdürü Hüseyin Şahin, mahalle muhtarları ile çok sayıda katıldı

Yapılan ikramın ardından İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek kısa bir konuşma yaptı. Yelek, katılımcılara davetlerinden dolayı teşekkür ederek, "11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nedeniyle sizlerle bir arada bulunmak istedik. Bundan dolayı da böyle bir programı düzenledik. Katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız" dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar da, yaptığı konuşmada katılımcıları selamlayarak, programın içeriğinden bahsetti.

Programda bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ise, programa ev sahipliği yapan Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek ile Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar'a teşekkür ederek "Anlamlı bir günde bir araya geldik. Hızlı nüfus artışının yaşandığı bir yerde yaşıyoruz. Çerkezköy nüfusu her yıl ortalama yüzde 8 oranında büyüyor." Dedi. Yüksek nüfus artışının yaşandığı bir yerde hem yerel idarede hem kamuda görev yapmanın zorluğuna değinen İnce, zorlukları aşmada işbirliğinin önemine değindi.

Dr. Gökhan İnce konuşmasını tamamlamasının ardından Çerkezköy Belediyesi adına çalışmalarından ötürü Şükrü Dumanlar'a teşekkür plaketi sundu. Dumanlar da Başkan Yardımcısı İnce'ye çalışmalarına katkılarından dolayı çiçek sundu.

İlçe Nüfus Müdürlüğü'nce yılın en başarılı muhtarı olarak seçilen Kızılpınar Yunus Emre Mahalle Muhtarı İshak Aydın'a bir plaket sunuldu. Plaketi Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz sundu. Başkan Korkmaz, dünya nüfusunun her geçen gün arttığını Çerkezköy'ün de belde ve köyleri ile birlikte nüfusunun arttığını kaydederek, "hızlı nüfus artışının yaşandığı bir yerde mahalle muhtarlarımız sorunları çözme adına ellerinden geleni yapıyorlar. Bu çerçevede de muhtarlarımızın üzerlerine çok işler düşüyor. Geriye dönüldüğünde ise mahalle muhtarlarımızın üzerlerine düşeni layıkıyla getirdiklerini görmekteyiz" diye konuştu. En başarılı mahalle muhtarı olarak seçilen İshak Aydın'ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Korkmaz "kendisi ara dönemde mahalle muhtarı seçildi. Muhtar seçildiğinde de çok başarılı bir muhtar olacağına inanıyordum. Şimdi de en başarılı mahalle muhtarı ödülünü alıyor. Kendisi ile birlikle bu mutluluğu yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Bir muhtarın mahallesinin aynası olduğunu söyleyen Faruk Korkmaz "muhtar, mahallesinin aynasıdır. Muhtara bakıldığında mahalle hakkında da genel bir fikir elde edilir. İshak Aydın muhtarımızın mahallesinin durumunu yansıtmada oldukça başarılı oluyor" dedi.

Başkan Korkmaz, İshak Aydın'a yılın en başarılı muhtarı plaketini sunmasının ardından İshak Aydın kısa bir konuşma yaparak bu ödülü kendisine layık gören İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'e teşekkür etti. Başkan Korkmaz'a da kendilerine sağladığı katkılardan ötürü teşekkür eden İshak Aydın, çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aynı iş disiplini şeklinde süreceğini ifade etti.

Kapaklı Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç ile Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz de birer teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Bilal Tokuç, İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün denetimlerinde tertip ve düzeni ile ödüle layık görülürken, babasının vefatının ardından Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı'na seçilen Seçkin Dilsiz ise Trakya'nın en genç ve başarılı muhtarı nedeniyle plaketle taktif edildi. Hem Bilal Tokuç hem de Seçkin Dilsiz'e teşekkür plaketlerini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sunarken, Mandalı'ya da çiçek takdim edildi.

Ödül töreninde değerlendirmede bulunan İrfan Mandalı, ödüle layık görülen Bilal Tokuç ile Seçkin Dilsiz'e çalışmalarındaki başarılarından ötürü ayrı ayrı teşekkür etti. Babası merhum Çetin Dilsiz'in vefatının ardından yapılan ara seçimde Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı'na seçilen Çetin Dilsiz'in kısa süre içerisinde adından başarı ile bahsettirdiğini kaydeden Başkan Mandalı "nüfusu 20 bin olan bir mahallede başarılı çalışmaları ilke göz dolduruyor. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Mandalı konuşmasının son bölümünde Kapaklı'nın ilçe olma çalışmalarına değindi. Kapaklı'nın ilçe olmayı hak ettiğini söyleyen İrfan Mandalı, "bizler Kapaklı Belediyesi olarak ilçe olma yolunda tüm girişimlerimizi yaptık. Kapaklı bu anlamda ilçe olma yolunda Tekirdağ'da ilk sırada yer alıyor. Bizler Çerkezköy'e bağlanmak istemiyoruz. İnşallah ilçe olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ödül töreninde Şükrü Dumanlar da İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'e çalışmalarından ötürü çiçek sundu. Plaket töreninin ardından program sona erdi.

12.07.2012 21: 30: 03

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Kapaklı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title