Haberler

Denizli'de MHP ve CHP Adayları Birbirine Başarılar Diledi

Güncelleme:

Denizli Kale'de bulunan CHP Denizli Adayı Kazım Arslan, MHP Kale Adayı İsmail Yarımca karşılaştıkları bir mevlitte birbirlerine başarılar diledi.

Denizli'nin Kale ilçesinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kale Belediye Başkanı Adayı İsmail Yarımca karşılaştıkları bir mevlitte birbirlerine başarılar dilediler

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri çalışmaları doğrultusunda Denizli'nin Kale ilçesinde bulunan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, MHP Kale Belediye Başkanı Adayı İsmail Yarımca karşılaştıkları bir mevlitte birbirlerine başarılar dilediler. Kale ilçesinde düzenlenen bir Mevlid'de karşılaşan iki belediye başkan adayı örnek görüntüler sergiledi.Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada "Biz Kazım abiyle yıllara dayalı bir dostluğumuz var. İşletmelerimizle sürekli olarak alışveriş yapıyoruz. Yaklaşık 38 seneden beri ticaret yapıyoruz. Siyaset demokrasi ortamında kardeşçe geçmelidir. Her kim seçilirse seçilsin herkes bu millete bu memlekete hizmet etmek için yol çıkıyor. Yıllarca hatırlanacak hizmetler ve projelerle herkes halkın huzuruna çıkacak. Cenab-ı Allah vatana ve milletimize hayırlı mübarek etsin" dedi.

CHP'li Kazım Arslan ile MHP'li İsmail Yarımca daha başarı mesajları verdi. Birlikte sürekli el ele duran ikili yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Yarımca Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title