Haberler

MHP'liler, Hekimhan ve Kuluncak Esnaflarını Ziyaret Etti

MHP Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında tüm milletvekili adaylarıyla birlikte Hekimhan ve Kuluncak ilçe esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler.

MHP Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında tüm milletvekili adaylarıyla birlikte Hekimhan ve Kuluncak ilçe esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Hekimhan ve Kuluncak ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Seçim çalışmalarına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Kalkan, Güzün Koçak, Übeyt Akçin, Hakan Kalkan ve Mehmet Ali Özpolat, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztük, MHP Malatya İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve Milletvekili adayları ilk olarak MHP Hekimhan İlçe Başkanlığınız ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "7 Haziran genel seçimleri başta Hekimhan olmak üzere Malatya ve ülkenin kaderinin belirleneceği bir seçimdir. Bu seçimlerde ülkenin karanlık gidişatına dur demenin zamanıdır. Milletvekili adaylarımızın birlik ve beraberlik içinde çalışmaları da bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Biz teşkilatların da birlik, beraberlik için çalışarak, Milliyetçi Hareket'in iktidar olma yolunda elimizi değil, bedenimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Gecemizi gündüzümüze katarak ülkenin üzerine karabasan gibi çöken karabulutları, Milliyetçi Hareket kadroları dağıtacağına en ufak bir şüphem yoktur" şeklinde konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, birlik beraberlik için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. 7 Haziran genel seçimlerinin ülkenin bekası, Türk bayrağının şanlı göklerde indirilmesi tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu anımsatan MHP'li Erdem, ülkücülerin böyle bir tehlike karşısında birlik beraberlik içinde olmalarının zaruri olduğunu, yoksa bu sorumluluğun vebalini hiç kimse ne bu dünyada ne de Ahret'te veremeyeceğini belirtti. MHP Milletvekili adaylarının sıralamaya bakmadan Milliyetçi Hareket'in iktidarı için çalıştığını hatırlatan Erdem, Cenabı Allah'ın izniyle yapılan çalışmaların meyvelerin 7 Haziran akşamı alacaklarından hiçbir şüphelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Malatya İl Başkanı ve milletvekili adayları Hekimhan merkezdeki tüm esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 7 Haziran genel seçimlerinde hem Hekimhan'ın hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin kazanması için Milliyetçi Hareket iktidarının kurulması gerektiğini, MHP iktidarına başta Hekimhan olmak üzere Malatya ve Türkiye'nin gerçek hizmetlerle buluşacağını belirttiler.

Hekimhan esnaf ve vatandaşları da Hekimhan ilçesinin her geçen gün geriye gittiğini, ilçelerinde en büyük sorunun işsizlik olduğunu, gençlerin kahvehane köşelerine mahkum edildiğini ifade ettiler. Esnaflar, ilçe ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, bazı günler siftah yapmadan dükkanlarını kapattıklarını vurguladılar. Ülkede adı konulmamış bir ekonomik kriz olduğunu ifade eden esnaflar, ülkenin birlik ve beraberliğini de her geçen gün kötüye gittiğini gördüklerini söylediler.

MHP Malatya İl Başkanı ve Milletvekili adayları daha sonra Kuluncak esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler. Kuluncaklı esnaflar da ilçelerinde en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğunu, işsizlikten dolayı ilçenin göç verdiğini söylediler. Kuluncak'ta bir banka şubesinin dahi olmadığını belirten esnaflar, Kuluncak ilçesinin kendi kaderine terk edildiğini belirttiler.

MHP Malatya Milletvekili adayları ise Kuluncak esnaf ve vatandaşların sorunlarını iyi bildiklerini belirterek, Malatya'daki tüm ilçelerin en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirttiler. MHP iktidarına ilçelerdeki işsizlik sorununu çözmek birinci vazifeleri olacağını belirten MHP'li milletvekili adayları, ilçeleri bölgelerine göre ayırarak her bölgenin nüfusuna göre gerek devlet gerekse de özel firmaların yatırım yapmalarını sağlayacaklarını vurguladılar. Kuluncak ilçesinde başta toryum, demir, çinko, altın gibi önemli madenlerinin bulunduğunu belirten milletvekili adayları, ilçede şifalı suların da bulunduğu belirttiler. Kuluncak ilçesinde maden ve şifalı suların değerlendirilmesiyle bile ilçe çehresinin değişeceğini belirten milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket iktidarına başta Kuluncak olmak üzere tüm ilçe ve Malatya'nın bambaşka bir çehreye kavuşacağını sözlerine eklediler.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLÇE EMNİYETLERİNİ DE ZİYARET ETTİLER

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve milletvekili adayları hem Hekimhan hem de Kuluncak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret etmeyi unutmadılar. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan Kuluncak Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

KOCAOZÜ:

SON UMİDİMİZSİN MHP

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title