Haberler

MHP'li Adaylar: "İktidar Hala Mazeret Üretiyor"

MHP Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge’deki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

MHP Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge'deki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. MHP'li Milletvekili Adayları, "14 yıldır iktidarda olanlar hala mazeret üretiyor" dediler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları, 7 Haziran genel Seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Mehmet Ali Özpolat ile MHP'li yöneticiler ilk olarak MHP Doğanyol İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Doğanyol İlçe Başkanı Emrah Sevimli, MHP Malatya İl Başkanı ve milletvekili adaylarının ziyaretinde dolayı teşekkür ederek, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Doğanyol'da gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Doğanyollular'ın Milliyetçi Hareket Partisi'ne iyi bir teveccüh olduğunu belirten Sevimli, Milliyetçi Hareket'in hem Doğanyol'da hem Malatya'da hem de Türkiye genelinde iktidar olması için elinden gelini yapacağını sözlerine ekledi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise, 7 Haziran geneli seçimlerin çalışmaları kapsamında tüm milletvekili adaylarıyla birlikte Doğanyol'daki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini vurgulayarak, daha Doğanyol'a girmeden vatandaşlarımızın teveccühünü gördüklerini belirtti. Malatya'da 12 - 13 yıldır MHP'nin hasreti olduğunu anımsatan Erdem, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili değil, milletvekilleri çıkaracaklarına yürekten inandığını kaydetti. MHP'nin iktidar yolunda Doğanyolluların, Malatyalıların da elini taşın altına koyacağını ifade eden Erdem, Doğanyol'daki gördükleri teveccühün de buna bir ışık olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve Milletvekilli adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Mehmet Ali Özpolat, MHP Doğanyol İlçe Başkanı Emrah Sevimli ve diğer partililerle birlikte Doğanyol'daki tüm esnaf ve çarşı merkezindeki vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili adayları, hem Türkiye'nin hem Malatya'nın hem de Doğanyol'un suni gündemlerle avutulduğunu belirterek, "14 yıldır tek başına iktidarda olanlar hala mazeret üretiyorlar. Yok, şu hizmeti yapacaktık da şunlar engelledi. Yok, bunu yapacaktık da şöyle oldu diye vatandaşlarımızı oyalıyorlar. Doğanyol'da hastane var, ama yeterli doktor yok. Bir tane banka şubesi bile yok. Doğanyol kendi kaderine terk edilmiş. Doğanyol sahipsiz kalmış. Buna dur demek ve Doğanyol'un gerçek hizmetlere kavuşması için Milliyetçi Hareket iktidarına tam destek vermesi gerekiyor. Milliyetçi Hareket iktidarına hizmetleri adaletli, eşit bir şekilde dağıtacağız. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in dediği gibi 'Kızım Fatima da çalsa, cezalandırırım' desturuyla hizmet edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına hiç kimseye yolsuzluğa, adaletsizliğe, talan, hırsızlığa dur diyeceğiz. Devletin malını hiç kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz. Bunun için Milliyetçi Hareket iktidarına Doğanyollular'ın da omuz ve güç vermesini istiyoruz" ifadelerini kaydettiler.

Doğanyollu esnaf ve vatandaşlar ise, Doğanyol'un devletin hiçbir imkanından yararlanamadığını belirterek, ilçenin en büyük sorunun ise işsizlik olduğunu ifade ettiler. İlçede hastane olduğunu ama sadece bir doktorun bulunduğunu belirten Doğanyollu esnaf ve vatandaşlar, ilçede bir banka şubesi bile bulunmadığını kaydettiler. İlçeni her geçen gün gerilediğini belirten esnaf ve vatandaşlar, Doğanyol'un gerileyişine dur denmesi gerektiğini vurguladılar.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve milletvekili adayları daha sonra Pütürge'deki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. MHP milletvekili adayları heyetini, MHP Pütürge İlçe Başkanı Aslan Güven ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer Pütürge ilçe girişinde davul zurna ile karşıladılar. Adaylar daha sonra MHP Pütürge İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. MHP Pütürge İlçe Başkanı Aslan Güven, 7 Haziran genel seçimlerinde Malatya'da en az 3 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket'e iyi bir teveccühün olduğunu belirterek, seçimlerde 3-4 bin değil, en az 7-8 bin oy beklediklerini vurguladı.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise, şimdiye kadar hem ilçe merkezlerinde hem de Malatya'ya merkezinde Milliyetçi Hareket'e iyi bir teveccühün olduğunu belirterek, "7 Haziran genel seçimleri çalışmalarımızı dolu dolu geçiriyoruz. Özellikle Pütürge ve Doğanyol'daki esnaf ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri daha da umutlandırdı. İnşallah bu teveccüh 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerinde sandıklara yansıyacaktır" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Başkan Mehmet Erdem ve milletvekili adayları Pütürge'deki tüm esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, Pütürge'nin, Doğanyol'un, Malatya'nın gerçek hizmetlere kavuşması için ve ülkenin karanlık gidişatında dur denmesi gerektiğini, bunun da ancak Milliyetçi Hareket iktidarıyla olacağını ifade ettiler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol Pütürge Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title