Haberler

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Güncelleme:

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star'a veda eden ve yarışmadan sonra yoğun bakımda tedavi görmeye başlayan Turabi Çamkıran, Dominik'te olduğu yönündeki söylentilere isyan etti. Bir Latin ülkesinde tedavi gördüğünü söyleyen Turabi, "Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda müzik sektörüne girdim şarkım geliyor" dedi.

Survivor All Star'ın en iddialı yarışmacılarının başında gelen Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Yarışmadan sonra yoğun bakımda tedavi görmeye başladığını söyleyen Turabi'nin Dominik'te olduğu yönünde iddialar atıldı. İddialara tepki gösteren Turabi, yeni projesinin de müjdesini verdi.

"MÜZİK DÜNYASINI SARSMAYA GELİYORUM"

Hakkında çıkan yalan haberlere ateş püsküren Çamkıran, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Her kim benim hakkımda sosyal medyaya yalan haber koyuyorsa bütün dünya dünya da ona k.ysun. İnanmayın arkadaşlar sahtekar hesaplara halen daha tedavim devam ediyor. Dominik'te değilim. Başka bir Latin ülkesindeyim. Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda yeni müzik kariyerim için besteler ve müzikler yapıyorum. Müzik dünyasını sarsmaya geliyorum. Değişik bir yorumla geliyorum. Herkes üzerine düşeni alacak parçalarım da... Turbo Turabi, 'Beybi beybi' yakında her yerde..."

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik'te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Turabi Çamkıran Turabi Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

ERKAN yuksel:

BEDAVACILIGA DEVAM YANI..GIDIN DE BİR İŞE YARAYIN..O KADAR PARA KAZANDIN ..BARI BI YERDE BİR İŞ YERI ACDA EKMEK VER INSANLARA..BI İŞE YARA

44
5
yanıtYanıtla
Ozan Kücük:

Turbo Turabi Beybi Beybi. Bu tarz niteliksiz insanları ünlü yapıp, hayatımıza sokup yetmeyip daha da uzun süre gündemde kalmalarını sağlayan her vatandaşımıza sevgilerimi iletirim.

29
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BEYBI BEYBI NE LA ???? KENDINE GEL OLUM ! HAYIRDIR, AJDARA RAKIPMI OLCAN SU SAATTEN SONRA ?? : ))

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title