Haberler

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin Ogeday'la ilgili sözleri Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı: Sorgulama

Güncelleme:

Survivor Ekstra programının yorumcularından Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığının gerçek olmadığını ima etti. Dede'nin yorumlarına sinirlenerek canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı ise "Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun. Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var. Sakatlığı sorgulama" diyerek tepki gösterdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programının canlı yayında sinirler gerildi. Anıl'ın yarışmaya veda etmesi üzerine sinirlenen Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığına inanmadığını söyledi. Acun Ilıcalı ise finale günler kala yapılan yorumlara sinirlenerek canlı yayına bağlandı.

FURKAN DEDE: BEN BÖYLE BİR SAKATLIK GÖRMEDİM

Furkan Dede, Ogeday ile ilgili yaptığı konuşmada "Yarım yürüyor sonra geliyor kürek çekiyor. Bu nasıl bir sakatlık ya? Ben böyle bir sakatlık görmedim. Koşarak düzelemez bir insan bana sorarsan sakatlığı da bir soru işaretidir" dedi.

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin Ogeday'la ilgili sözleri Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı: Sorgulama

"NİSA POTADAYSA SEBEBİ OGEDAY"

Ogeday ve Nisa'nın ilişkisi hakkında da konuşan Dede, "Bugün Nisa potadaysa bunun sebebi sensin Ogeday. Sen nasıl Nisa ile birlikte hareket etmezsin ben anlamıyorum. İşin bir de duygusal tarafı var. Ne birlikteyim diyorsun ne değilim, ne seviyorum diyorsun ne sevmiyorum. Bu nasıl ilişki ya" ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI YAYINA BAĞLANDI

Furkan Dede'nin sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı ise telefonla canlı yayına bağlandı. Dede'nin sözlerine sinirlenen Ilıcalı, "Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun, öyle anlıyorum. Orada bir doktor var adamın mesleği o" dedi.

"20 PARKUR SAKAT ŞEKİLDE YAPTI"

Furkan Dede ise Ilıcalı'nın sorusuna şöyle karşılık verdi: "Doktorun kararıyla ilgili bir şeyim yok ki benim, bir problemi varsa 20 parkur sakat şekilde yapması iyileşme sürecine girmesi de kafamda soru işareti"

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin Ogeday'la ilgili sözleri Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı: Sorgulama

"BU YAYINI TEKRAR SEYRET"

Dede'nin sözlerine iyice sinirlenen Acun Ilıcalı, "Soruyu sor, soru ne?" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Risk alırsın aşırı acır ama çıkarsın, ödül de bireysel. Buradaki asıl konu şu, sen bütün konuşmanda düşüncesel zana geçtin. Ogeday'ın düşünceleriyle ilgili zanda geziyorsun devamlı. Yaptığı hareket üzerinden eleştirelim de sen bu yayını seyret suratında son derece agresif tavırla Ogeday'ın hareketlerini niyeti bu diyerek... Bunu yapmayın! Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun! Şu hassas dönemde niyetsel bilgi okuma işini bırakalım. Yarışmacıların hakkına giriyor oluyorsun."

ACUN ILICALI ÇİLEDEN ÇIKTI

Furkan Dede'nin ısrarla soru işaretinin olduğunu söylemesi üzerine iyice sinirlenen Ilıcalı "Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var. Ben soru işaretine takıldım. Soru neymiş? Kardeşim sen adamın sakatlığını sorgulama! Sorgulamayın. Bu son derece yanlış" diyerek kızdı.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Furkan Dede, 4 Haziran'da da Twitter hesabından yaptığı "Bugün Survivor'da birçok maçın bilerek kaybedildiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin Ogeday'la ilgili sözleri Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı: Sorgulama

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Furkan Dede Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Eğrioturdoğrukonuş:

Demek ki Acundan habersiz kimse ahmeti mehmeti eleştiremezmiş!

108
6
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Patron itiraz ve eleştiri istemiyor. Furkan'a diyor ki paranı ben veriyorum. Yorumu da ona göre yap!

75
4
yanıtYanıtla
Tevfik Güneş:

furkanın yorumu doğrudur ogeday için ogeday koşuyo oyun bitince seke seke koşuyo acun enayi yerine koyma milleti

69
6
yanıtYanıtla
Serkan beşyüz:

yönetmen, oyuncu,amir, kordinatör, reji, prodiksiyon, senarist, kurgu acun. prim vermeyin kardeşim şahsen ben izlemiyorum. haberi gördüm yazayım dedim.

61
2
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

izlemediğim bir kanal. aklı başında olan kimse de izlemez zaten.

53
6
yanıtYanıtla
Tevfik Güneş:

ogeday sakat numarası yapıyor msj alıp elenmesin diye

43
7
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Furkan taraflı, haksız hakaret içeren bu tür yorumları daha önce de yaptı. desteklediği yarışmacı bu hafta elenince nedendir bilinmez sebep olarak Ogeday'ı gördü. Oradaki doktor sakatlığının ciddi olduğunu defalarca söylemesine rağmen bu şüphe ediyormuş. Acun'da bu densize haddini bildirdi.

13
24
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Tv8''de tek adam rejimi...

30
1
yanıtYanıtla
Ali Çalışkan:

Furkan sonuna kadar haklıdır gerçekleri insanlardan gizleme ACUN millet aptalmı görmüyormu bu kurgular Survivor yervayvır olmuş mizah programına dönmüştür. Furkanı tebrik ediyor Acunu protesto ediyorum.Bırakın bu işleri artık Acun bey.......!!!!

24
6
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Acunun evladı ogeday ne haksızlıklar yapıldı sesi çıkmadı bağlandığı olaya bak neden manevi evladına eleştiri yapılmaz izlemeyin şu adamı

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title