Haberler

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı adaya veda etti

Güncelleme:

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. İlayda, Öykü Çelik, Dora ve Sancakay'ın potadan olduğu yarışta favori gösterilen yarışmacı adaya veda etti. Elenen isim "Karakterimden ödün vermeden yarıştım. İnşallah arkadaşlar da karakterlerinden ödün vermez" diyerek yarışmacılara gönderme yaptı.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021, dün akşam 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor 2021'in yeni bölümünde ünlüler ile gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Oyunda skor 9-9'a gelince bayrak yarışı yapıldı. Zorlu mücadelenin sonunda kazanan ise ünlüler oldu. Ödülün tadını çıkaran yarışmacılar, sosisli sandviçin sahibi oldu.

İSMAİL BALABAN VE POYRAZ BİRİNCİ OLDU

Survivor'ın ikinci haftasında iki takım da birer kez dokunulmazlığı kaybedince ada konseyinde SMS halk oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı da konseyde oylama sonuçlarını açıkladı. Ünlülerde SMS oylamasında en fazla oyu alan yarışmacı İsmail Balaban olurken, gönüllülerde SMS birincisi ise Poyraz oldu.

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı adaya veda eden isim oldu

SANCAKAY YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Survivor 2021'de elemeye kalan İlayda, Öykü Çelik, Dora ve Sancakay arasında en az oyu alan isim yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı SMS oylaması sonuçlarına göre Survivor'dan elenen yarışmacının Sancakay olduğunu açıkladı.

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı adaya veda eden isim oldu

"İNŞALLAH KALANLAR DA KARAKTERİNDEN ÖDÜN VERMEDEN YARIŞIR"

Elendiğini öğrenince büyük bir şok yaşayan Sancakay, veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Herkes kalbinin ekmeğini yer. Buraya geldiğimde takımı birleştirmek için harekete ettiğimde ve karşı takımla konuştuğum için sürekli eleştirildim. Beni yazma nedenlerini duyduğumda ise kendimle gurur duydum. Karakterimden ödün vermeden yarıştım. İnşallah bundan sonra devam edecek olan arkadaşlar da benim gibi karakterlerinden ödün vermeden yarışırlar. İnşallah bu öğüdüme göre yarışırlar ve buradan elendikten sonra da rahatça aynaya bakabilirler. "

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı adaya veda eden isim oldu

ACUN ILICALI: DAHA ÇOK KALMANI İSTERDİM

Sancakay'ın elenmesine şaşıran Acun Ilıcalı ise "Daha çok kalmanı isterdim. Erken vedalar beni hep çok üzüyor. Ama ben de biraz şaşırdım bu akşam" ifadelerini kullandı.

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı adaya veda eden isim oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Öykü Çelik SMS Haberler

500

Yorumlar (17)

MEMET33:

. . . . . . . . . . . . . VE SİZ FENERLİ OLMAYAN ACUN İZLEYİCİLERİDE SMS ATARAK MESUT TRANSFERİNE VE YENİ ÇITIRLARA NAFAKA PARASI ÇIKARTTINIZ!!! BRAWO SİZE! TV8 İZLEME İZLETTİRME VE HER ORTAMDA BENİM BU YAZI BENZERİ YAZI YOLLA Kİ AHMAK MİLLET UYANA. . . .

18
15
yanıtYanıtla
Recep:

Kurgu dan oluşmuş insanları mal gibi izlediği senaryosu önceden yazılmış program.

12
2
yanıtYanıtla
ZİHNİ ??:

Sensancari elemeye koyan arkadaşları.gercekten yenilemeyi hah edenler olmuşlardır.neye göre şensancaki aday koydunuz bu kafayla siz hiç bir yarışta finale gidemezsiniz tercihiniz hep yanlış.bence çok hata yaptınız bununda cevabını çok çekecekler anliyacaklar gönüllüler hep kaybeden olup ,cilyavrusu gibi dagilacaklar başladı bile vay anam vay strateji bakın şensacari elettirenler.

0
12
yanıtYanıtla
Yobaz:

Şu yarışmayı ciddiye alıp böyle ciddi ciddi yorum yazdığın içinde allahtan sana akıl fikir diliyorum :))

yanıt13
yanıt1
acun ılıcalı:

fazla ciddiye alma be kardeşim memleket meselesi değil :)))

yanıt5
yanıt1
456:

milleti zor parkurlarda sakatlıyorlarki reyting kazansınlar halbuki parkurları biraz geniş biraz yüksek boyutlu yapsalar eğilip geçen parkurlarda ve parkurlara kalın süngerler yerleştirseler düşse bile sakatlık olmayacak ama bilerek sakatlığın oluşmasıniçin reyting yapacaklar diye önlem almıyorlar yarışmacıların sağlığını virüslerde hayvan ısırmalarında düşünen yok örnek akrep bir yarışmacıyı ısırsa tv8 survivor medyası hangi vicdanla merhametli hesab verecek nasıl bir boşbeleş saçma yarışmadır

4
7
yanıtYanıtla
654:

izleme çokmu önemli memleket perişan olmuş siz daha boş beleş işlerle uğraşıyosunuz

yanıt4
yanıt2
corci:

acuncum bu sene bu program cortlar, demedi deme

7
1
yanıtYanıtla
misafir:

evet karakter önemli ama insanımız çook değişti

5
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Öykü çelik Survivordan sonra yeni film projen varmı güzelim?

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title