Haberler

Star TV'de Yayınlanacak Babamın Günahları, Diriliş Ertuğrul'a Rakip Olacak

Güncelleme:

Çarşamba akşamları reytinglerde Diriliş Ertuğrul'un egemenliğine son vermek isteyen Star TV, başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen'in yer aldığı Babamın Günahları dizisini yayınlayacak.

Çarşamba akşamları reytinglere ambargo koyan Diriliş Ertuğrul'un karşısına güçlü bir rakip geliyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak 'Babamın Günahları' dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden sürpriz isimler var.

KADRO OLDUKÇA SAĞLAM

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği "Babamın Günahları", oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı geliyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alırken, ikiliye Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour vr çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor. Melisa Sözen uzun zamandan sonra ekranlara geri dönüyor. Mustafa Uğurlu ise İçerde karakterinden çok farklı bir profil çizerek mafya rolünü canlandıracak.


DİZİNİN KONUSU

Zeyno'nun yaşaması Ozan'ın ölümsüzlüğüne bağlı Hikaye Ozan'ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh'un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim'e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim'i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir.


Yeşim, Zeyno'ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan'ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan'ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno'nun hayatı Ozan'ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Kadir Doğulu Melisa Sözen Star TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (112)

Ayşe Büyük:

Dizinizin reklamını yapalım derken bile DIRILIŞIN reklamını yapiyorsunuz ?? ki çünkü buna sizde inanmıyorsunuz ????

23
0
yanıtYanıtla
Ümit:

Tekrar tekrar seyrettiğimiz Ertuğrul’un fregmanına bile rakip olamaz saçmalıktan başka bir şey değil en fazla 1 ay gider sonunda final yapar

20
1
yanıtYanıtla
ÖMER:

ERKEN FİNAL YAPAN DİZİLERİN ARASINA KATILIR . . ÇARŞAMBALARI HANGİSİ DAYANABİLMİŞ Kİ :)

15
5
yanıtYanıtla
Miraç:

Dirilisi gecemezler yakında Babamın Günahları final olur

20
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Sesli gülerdim ama duyamazsınız yahu dünki yetmelerin çektiği uyduruk bir senaryoyla tarihimizi anlatan yasanmışlıkları anlatan bir film aynımı siz kafayı yemişsiniz hiç kimse tarihe meydan okuyamaz bunu da herkes bilsin

14
3
yanıtYanıtla
ERGÜN K..Y:

çok komik, emin olun bu dizi oyuncuları bile o gün dirilişi izler. :)

11
5
yanıtYanıtla
Diriliş:

Final yapacak bir dizi daha çıktı ortaya. Yapılacak masraflara yazık . Bide dirilişle kıyaslıyolar ya çok komik

15
1
yanıtYanıtla
wannnn YUSUF:

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ADAM MI

0
15
yanıtYanıtla
eko:

dizi deki başrol oyuncusu mu; yoksa ERTUĞRUL GAZİ mi? adam olmayan de he bi. . . .

yanıt1
yanıt0
Diriliş:

Rakip değil isimleri bile yan yana gelemez....

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title