Haberler

Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü söyleyen eşi konuştu: 3 çocuk ve evin giderleri için 500 TL gönderiyor

Güncelleme:

Futbolcu eşi Özer Hurmacı tarafından darp edildiğini söyleyerek yüzünün kanlı fotoğrafını paylaşan Mihriban Hurmacı, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaşadıklarını anlatan Hurmacı, "Özer 500 TL- 1000 TL gönderiyordu çocuklar için. Şu an benim kullandığım arabanın benzini bin TL'den fazla" diyerek ekonomik şiddete uğradığını da söyledi.

Mihriban Hurmacı, 2015 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu Özer Hurmacı'nın telefonunda başka bir kadınla fotoğraflarını ve mesajlarını gördüğü için çıkan tartışmada şiddete maruz kaldığını söyledi. Çocuklarının gözü önünde darp edildiğini anlatan Hurmacı, evden kaçarak kurtulduğunu söyledi. Eşinden şikayetçi olan ve darp raporu alan Mihriban Hurmacı, bugün 2. Sayfa programının canlı yayınına çıkarak yaşadıklarını anlattı.

"YÜZÜMÜ YUMRUKLADI, KAFAMI CAMA VURDU"

Olay gününden bahseden Mihriban Hurmacı, "Olay perşembe günü oldu. Yemekteydik, her şey normaldi. Sonra eve geçtik, Özer çocuklarla yukarıdayken içime bir his doğdu telefonuna baktım. Orada kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm. Yukarı çocukların yanına çıktım, 'kim bu kadınlar?' diye sordum. Telefonunu kurcaladığım için kızdı, aldı elimden. Orada tartışma başladı. Beni itti bağırıp, çağırdı. Oğlumun odasına itti yüzümü yumruklamaya başladı. Saçımdan tutup kafamı cama vurdu. Şok geçirdim. Çocuklar koridorda olanlara şahit oldu, ağladılar" dedi.

Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü söyleyen eşi konuştu: 3 çocuk ve evin giderleri için 500 TL gönderiyor

"ÖZER BANA 500 TL GÖNDERİYORDU"

Eşinin çalışmasına izin vermediğini söyleyen Hurmacı, yaşadığı ekonomik şiddet için de "Özer son zamanlarda 3 günde bir 500 TL - 1000 TL gönderiyordu çocuklar için. Şu an benim kullandığım arabanın benzini bin TL'den fazla… Sen bana bin TL gönderiyorsun ama ben senin üç çocuğuna bakıyorum. Bundan sonra Özer ile barışmam asla söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü söyleyen eşi konuştu: 3 çocuk ve evin giderleri için 500 TL gönderiyor

Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü söyleyen eşi konuştu: 3 çocuk ve evin giderleri için 500 TL gönderiyor

Özer Hurmacı'dan şiddet gördüğünü söyleyen eşi konuştu: 3 çocuk ve evin giderleri için 500 TL gönderiyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kadına şiddet Özer Hurmacı Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (7)

Mehmet :

3 günde 500-1000 TL yi beğenmiyor iki gün sonra ondanda olursan görürsün gününü arabasının benzini 1000 TL ye doluyormuş 3günde bir depomu harcıyomuş

49
35
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Gerçekse buna türkiyede ekmek veren kulüpleri ayıplamak lazım

38
21
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Bayanların evlenmeden önce eş tercih kriterleri ; evi olacak arabası olacak bol paralı işi olacak ! bu eş olacak zat asabimi çapkın mı psikopat birimi incelemek araştırmak yok ? yeter ki istedikleri kriterler olsun ! pişmanlıklar geçmiş zamanı geri getiremiyor maalesef !

12
0
yanıtYanıtla
abdullah kadıoğlu:

Bu ayıbı 3 kuruşla kapatamazsın özer hurmacı yaptığın şiddet cezasız kalmamalı birini dövmek insanlık suçudur kim olursan ol cezasız kalmamalı .

8
2
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

fotoğrafı çekme şeklinden belli olayı yalan olduğu. ha itip kakmıştır bunlar normal şeyler ama öyle yumruk vesaire hikaye. adam sporcu sen kadınsın senin yüzünü defalarca yumruklayacak ve sen fotoğraf çekeceksin öyle mi. adam itmiştir bunu bu yüzünü çizmiştir olay bu

3
5
yanıtYanıtla
Kerem Yavuz:

Doğru düzgün sorulara bile cevap veremiyor. Adam günlük 500 lira zaten yolluyormuş. 3 günde bir demene luzum yok. Aylık 15000 tl yapar. Neyine yetmiyor. Sat arabanı. Ev de kira değil. Kuaföre gitmek zorunda mısın. İnsanın gözü açken, midesini doldursan da fayda etmez.

4
2
yanıtYanıtla
OKUR:

üç kuruş para ve şaşalı bir hayat, şöhret için geleceğini düşünmeden evlenen kadıların hazin sonu

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title