Haberler

Nesrin Cavadzade, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi: Helikopterini çağırdım, kendi geldi nazik adam

Güncelleme:

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, daha önce helikopterin önünde poz verdiği Ali Koç ile bir araya geldi. Koç ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan Cavadzade, "Ben helikopterini çağırdım ama Başkan nazik adam kendi de geldi" notuyla dikkat çekti.

Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizilerindeki başarısının ardından şimdi de Şahane Hayatım dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi.

Daha Koç şirketine ait helikopterin önünde fotoğraf çekimi yapan Nesrin Cavadzade, Ali Koç'la çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak "Ben helikopterini çağırdım, ama Başkan nazik adam kendi de geldi" notunu düştü. Oyuncu daha sonra helikopter ile verdiği pozları yeniden yayınlayarak "Hatırlamayanlar için" ifadelerini kullandı. İkili fotoğrafı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nesrin Cavadzade, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi

Nesrin Cavadzade, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi

Nesrin Cavadzade, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nesrin Cavadzade Fenerbahçe Ali Koç Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (18)

rihamma baxhiyeva:

Zengin koca arayışı gerçek hayatta da devam ediyor anlaşılan. ????

156
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

biz fahiş yakıt fiyatları yüzünden kapının önündeki külüstürün marşına basmaya korkuyoruz onlar hazerfan ahmet çelebi gibi göklerde kanatlanıp uçuyorlar Türk sinamasının pek çok eski ünlü artisi bir köşede yokluk içinde öldüler bu sektörün kaymağını yeni yetmeler yiyor

102
16
yanıtYanıtla
Fuat Gençoğlu:

Beklentin ne Koç aile grubundan biri metobüse mi binsin abartmayalım :)) bu ülkede helikopteri ile işine gidip gelen dünya kadar işadamı varken en azingininden biraz aşırı empati bekliyorsunuz :))

yanıt9
yanıt2
Alperen:

Kadının yolu belli sıkıntı yok adama gelince sözde evli bunlarda kıskançklıkta yok medeni birliktelik var adıda laiklik şimdi bu sözlerden sonra bakalım kaç kişi beni yobazlıkla suçlayacak alıştık kılasik entel dantellerin havlamalarına bari ineğlerini yaptırsalarda sonra havlasalar.

64
34
yanıtYanıtla
Alperen:

Hayırlı işler...

72
10
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Kimi ekmek derdinde kimide…….

61
10
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Onada bir kupa ver başkan.ha ha ha

52
9
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

işte bu yüzden en büyük GALATASARAY.

30
29
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İşini yapıyor.

27
4
yanıtYanıtla
mehmet çelik:

Ne olmuş kim ne demiş ne nerde nasil konuyu anlamadinmda ??

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title