Haberler

Konya'da bir grup, Selin Ciğerci'nin açılışını yaptığı güzellik merkezinin önünde "Konya'dan defol" diyerek slogan attı

Güncelleme:

Konya'ya giden Selin Ciğerci, açılışını yaptığı güzellik merkezinin önünde toplanan kalabalık tarafından "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edildi. Kalabalık gruba polis müdahale etti.

Selin Ciğerci, Konya'da güzellik merkezini açacağını duyurduktan sonra, burada istenmediğiyle ilgili paylaşımlar yapılmıştı.

DÜKKANIN ÖNÜNDE SLOGAN ATTILAR

Aldığı tepkilerin ardından çektiği bir video ile çok üzgün olduğunu dile getiren Selin Ciğerci, açılış için Konya'ya gitti. Açılış sırasında bir grup, " Konya'dan defol" "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" çığlıklarıyla Selin Ciğerci'yi güzellik merkezinin önünde protesto etti. Kalabalığa polisler müdahale etti.

Konya'da bir grup, Selin Ciğerci'nin açılışını yaptığı güzellik merkezine, taşla saldırıp 'Defol buradan' diyerek slogan attı

GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı Selin Ciğerci'ye ve güzellik merkezine yapılan saldırıyı kınadı.

Konya'da bir grup, Selin Ciğerci'nin açılışını yaptığı güzellik merkezinin önüne gelip 'Defol buradan' diyerek slogan attı

"BEN ÇOK ÜZÜLDÜM"

Konya'da şube açacağı için büyük heyecan duyan Selin Ciğerci, "Birisi bana 'Nerelisin?' diye sorduğu zaman, ben size yemin ederim İstanbulluyum değil Konyalıyım diyorum gururla. Ben Konyalı bir iş adamı gördüğüm zaman veya başarılı bir insan gördüğüm zaman, seviniyorum gurur duyuyorum sanki anam babam yani. Konya'da şube açmaya gidiyorum, birkaç olay oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ben çok üzüldüm. Bu arada benim amcam orada belediye başkanlığı da yaptı. Gider gelirdik Konya'ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya'ya. Beni babam bir tek Konya şubesi açınca "Hayırlı olsun kızım" diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Bir söz vardır " Kul kırmak Kabe yıkmak gibidir". Ben oraya iş yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ben 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, çok ayıp ve çok günah. İncittiğiniz yerden kırılırsınız" demişti.

Konya'da bir grup, Selin Ciğerci'nin açılışını yaptığı güzellik merkezine, taşla saldırıp 'Defol buradan' diyerek slogan attı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Konya Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (36)

Başka Murat:

Lgbt bela getirir. Lut kavmi bu pislik yüzünden helak oldu. Ne savunun nede bu pisliğin içine girin. Hem darwinist eğitimin hemde Lgbt nin Türkiye'den uzaklaştırılması lazım..

1209
227
yanıtYanıtla
özgür:

müge anlıya çıkanların hiç biri lgbt li değil . hepsi sizin tayfadan.

yanıt26
yanıt15
Başka Murat:

Benim tayfam yok. O dediğin programları değil TV izlemeyi birakali 12 sene oldu. Ne o kastettigin insanlar, nede onların zittı yani senle işim olmaz. Ne hurafe nede lgbt, Darwinizm pisligi benim kapimdan geçemez.

yanıt14
yanıt8
Feyzullah Atçı:

Helal olsun Konya halkına böyle ahlaksızları barındırmayın

1080
316
yanıtYanıtla
Orhan D:

Adamsin KONYA....

1014
319
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Dinin emirlerinden haberi olmadan yaşayanlara ne anlatsan boş.Allah böyle insanlara lanet ediyor.yok hosgoruymus,yok insanların tercihiymiş. gecin bunları.

451
108
yanıtYanıtla
Fahri Çelik:

Mustafa hocaya katılıyorum

yanıt200
yanıt52
Sanane Kimsemkimim:

Onu Allah yargilar sen değil!!! Kimlerin neler yasadigini bilemezsiniz. Ben Lgbt yi asla savunmuyorum. Ama o insanlara boyle davranmaya kimsenin hakki yok!!

yanıt9
yanıt120
ömer kılıç:

Kadim Şehrim Konyam gerekeni yapmış. Ne olursan ol gel. dediysek o kadarda değil. oha.

435
117
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Dinimizi böyle yasiyoruz Mevlana'nın şehri hoşgörü şehri hırsızlığa yolsuzluğa şak şak nerde gereksiz kul ile Allah arasında mevzu yaradan kesiliyoruz

157
289
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title