Haberler

Karnı burnunda Ece Ronay'ın paylaştığı dekolteli poz sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Şu sıralar 7 aylık hamile olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın Instagram hesabından paylaştığı hamilelik pozları çok sayıda beğeni aldı. Hayranları Ronay'ın fotoğraflarına yorum yağdırdı. Ronay, küçük bir takipçisi tarafından gelen yoruma ise sert çıktı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı polemik nedeniyle adı magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda eşi Mehmet Bilir'den ilk çocuğuna hamile kaldığını duyurdu. Şu sıralar 7 aylık hamile olan ünlü isim, sosyal medyayı da aktif kullanmayı ihmal etmiyor.

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA KIZDI

Ünlü isim, turuncu ve dekolteli bir elbise giyerek çektirdiği hamilelik fotoğrafını "Günaydın" notuyla paylaştı. Ronay'ın paylaşımına binlerce yorum ve beğeni gelirken takipçilerinden birinin yaptığı yorum ise ünlü ismi kızdırdı.

Karnı burnunda Ece Ronay'ın paylaştığı dekolteli poz sosyal medyayı salladı

"İNŞALLAH ÇOCUĞUM BÖYLE OLMAZ"

Ece Ronay'ın paylaşımına henüz ufak yaşlarda olan bir takipçisi "Bu ne ya, biraz edep bu mübarek ayda" yorumunda bulununca Ronay "Allah'ım inşallah çocuğum böyle bir ergenus olmaz" şeklinde yanıt verdi.

İşte Ronay'ın o pozları:

Karnı burnunda Ece Ronay'ın paylaştığı dekolteli poz sosyal medyayı salladı

Karnı burnunda Ece Ronay'ın paylaştığı dekolteli poz sosyal medyayı salladı

Karnı burnunda Ece Ronay'ın paylaştığı dekolteli poz sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Ece Ronay Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (18)

OKUR:

ANNE ADAYI ANNE GİBİ DAVRANMALI

508
79
yanıtYanıtla
Bir baba indi:

Ahlaksızlık diz boyu

432
90
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

hadi bize ahlak nedir anlat, ornek ver

yanıt7
yanıt38
al alabilirsin:

her poz verene cinsellikle yaklasmak buyuk bir toplum eksikligidir. din vs konusmayin..

207
108
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

ucuz olan meydanda olur. kıymetli şeyler elmas gibi kapanır.

yanıt12
yanıt5
Erguvan 03:

Mübarek sende avukatı kesilmişsin her yoruma da cevap vermişsin tanıdığı falanmisin hamile kadın dediğinde iki kat ar utanma olurdu bizim türk kulturumuzde artık nereden geldilerse....sizde ogrenemdiyseniz dedenize sorun bir zahmet

yanıt158
yanıt115
lavinia :

ERGEN Mİ NE KADAR AHLAKSIZ BİR KADIN YA

89
206
yanıtYanıtla
Ertekin Özel:

Klavye Delikanlıları kendi çaplarında gene kıskançlık yorumları yapmış kendilerini böyle şeler yazarak tatmin ediyorlar

58
235
yanıtYanıtla
Yusif Qurbanlı:

Yalanmı? Mübarek aydayız

yanıt20
yanıt2
Mustafa Kara:

Neyin kıskançlığı? Edepsizlik, hayasızlık, ucuzluk!..

yanıt34
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title