Haberler

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan, imajını ve adını değiştirdi

Güncelleme:

Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla adını duyuran ve sonrasında izdivaç programlarındaki danslarıyla tanınan Meriç Erkan, maneviyata yöneldi. Sakal bırakarak sarık takan ve adını da Mahmut Erkan olarak değiştiren ünlü isim, Esra Erol'un programında yaptıklarının da kurgu olduğunu söyledi.

Yıllar önce Ahu Tuğba ile aşk yaşayan ve sonrasında Esra Erol'un izdivaç programına çıkan Meriç Erkan, ilginç danslarıyla hafızalara kazınmıştı. Canlı yayınlardaki halleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü isim imaj değiştirerek yıllar sonra ortaya çıktı.

"İSLAMİYET'E DAHA UYGUN ŞEKİLDEYİM"

Maneviyata yönelen Meriç Erkan, giyim tarzını değiştirip sarık takmaya başladı. Erkan, Meriç olan adını da Mahmut olarak değiştirdi. Yeni Şafak'a yaşadığı süreçten bahseden ünlü isim, "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyet'e daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim.

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan, son haliyle bambaşka biri oldu

Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma. Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" ifadelerini kullandı.

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan, imajını ve adını değiştirdi

"ESRA EROL'UN PROGRAMI KURGUYDU"

"En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabre. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" diyen Erkan, Esra Erol'un izdivaç programında da bahsetti. Danslarıyla damga vurduğu Esra Erol'un programı için "Hepsi kurguydu" itirafını yapan Erkan, "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" dedi.

İşte Meriç Erkan'ın son hali...

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan, son haliyle bambaşka biri oldu

İslamiyet'e yönelen Meriç Erkan, son haliyle bambaşka biri oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ahu Tuğba Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (63)

Hüseyin özgür SAVAŞ:

Parası biten sakalli cübbeli oluyor . Önceden olaydın ya cilgin danslar partiler kusura bakmasin yap yap 50 sine gel imani dogru yolu buldum . :)

286
877
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Sizin taraftan bu tarafa gecenler oldukca cildiriyorsunuz degil mi??? Merak etme sende birgun butarafa gececeksin ama bu dunyada ama diger tarafta... kimseyi yadirgama... gunahindan haberin olur ama tovbesinden haberin olmaz

yanıt26
yanıt13
Ommar Ommar:

Saçmalama Laa

yanıt2
yanıt2
Levent Akyel:

Sende yap yapabiliyorsan kardeşim hem affedecek olan Allah'tır senmisin cennet cehennem senin tapulu malın mı istediğine verip istediğine vermeyecek.. hiç mi duymadın Mevlana nediyor ne olursan ol tevbeni yüzbin defada bozsan yine gel Tevbe ederek mi ölmek istersin yada hiç tevbesiz mi ??????

yanıt21
yanıt1
Mustafa Ay:

Boş boş yorum yapma kardeşim tövbenin yaşı ve zamanımı olur hatalarından ders çıkarıp maneviyata İslama yönelmiş ne mutlu ona parası olmayanlar da her pisliği yapabilir maddiyatla ne alakası var RABBİM ölmeden önce bizlerinde tövbe kapısından içeri alsın inşallah

yanıt31
yanıt6
Ahmet Karadeniz:

Rabbim yoluna sağ salim devam etmeni gittiğin bu yolda iyilerle karşılaştırsın inşaallah yolun açık menzillin cennet olsun inşallah güzel kardeşim

815
141
yanıtYanıtla
Ani Sessiz:

İnsaALLAH nasuh tovbesinde bulunmustur. Olumsuz yorum yapan arkadaslar " Kalpleri yalnizca ALLAH bilir" Yorumlarinizla ALLAHA sirk kosmayin dikkat.

820
98
yanıtYanıtla
rizeli:

Necip fazıla bir gün biri laf vurmak istemiş cevabı sert olmuş: Geçmişimi bürdüm çöpe attım, Çöpleri karıştıranlar kediler ve köpeklerdir.

505
54
yanıtYanıtla
burakk:

O kadar basit olsaydı "Günah" diye bir şey olmazdı. Bürüp çöpe atardık. Üstad uyanıklık yapmış.

yanıt33
yanıt83
kubilay sarıtoprak.:

Dürüst ve samimi bi şekilde kendini ifade etmiş kimseden bir talebide yok Mevlam hepimize hidayet nasip etsin,

365
41
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title