Haberler

    Güşien yaza Alaçatı'da veda etti

    Güncelleme:

    Gülşen önceki akşam Jolly Joker Alaçatı'da hayranlarıyla buluştu.

    Gülşen önceki akşam Jolly Joker Alaçatı'da hayranlarıyla buluştu. Ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında Cemal Can Canseven de vardı. Gülşen, Canseven'i sahneye çağırdı ve birlikte Ferdi Özbeğen'in "Gündüzüm Seninle" şarkısını seslendirdiler.

    "Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller" yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven'in, yarışmadayken sahte hesap sorusuna verdiği yanıt uzun süre konuşulmuştu. Beş tane sahte hesabı olduğunu söyleyen Canseven, "Beni engelleyen insanları farklı hesaplardan takip ediyorum. Mesela Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesaplardan birini kullanıyorum" demişti.

    Bunu öğrenen Gülşen de Cemal Can Canseven'in engelini kaldırarak takip etmeye başlamıştı...

    MÜZİK COŞKUSU

    Geride bıraktığımız hafta sonu, ünlü isimlerin konserleriyle renklendi. Bodrum'dan Bursa'ya farklı şehirlerde gerçekleşen etkinlikler, müzikseverlere keyifli saatler yaşattı.

    Sanata destek

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kalesi'ndeki ücretsiz halk konserlerinin düzenlenmesine destek olan Azka Otel'in sahibi Bülent Kaya'ya teşekkür plaketi verdi. Kaya, yaptığı konuşmada "İyi müziğin, iyi sanatın, iyi sanatçının ve iyi organizasyonun her zaman yanında olacağımın sözünü veriyorum" dedi. Gecenin devamında Şevval Sam sahneye çıktı.

    5 bin kişilik koro

    YBY Kemerburgaz Yaz Konserleri kapsamında önceki akşam Mor ve Ötesi sahneye çıktı. Açılışı "Güneşi Beklerken" ile yapan ve hit şarkılarını seslendiren grubu 5 bini aşkın müziksever izledi. Dinleyiciler, gece boyunca grubun tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

    Coşkulu gece

    Türkiye MotoFest Konserleri serisinin beşinci gününde İrem Derici ve Cenk Eren sahneye çıktı. İki ünlü isim, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilerine keyifli bir gece yaşattı

    Bursa konseri

    Göksel, Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Nilüfer +1 Güz Konserleri"nde sevenleriyle buluştu. Balat Atatürk Kent Ormanı'nda sahneye çıkan sanatçı, "Yalnız Kuş", "Sen Orada Yoksun" ve "Denize Bıraktım" gibi sevilen şarkılarını söyledi.

    Şarkılara ışık şovları eşlik etti

    Turkcell Vadi Açıkhava, geçtiğimiz pazar akşamı alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Manga'yı ağırladı. Grup üyeleri Ferman Akgül, Yağmur Sarıgül, Cem Bahtiyar ve Özgür Can Öney'in şarkılarına ışık şovları eşlik etti. Grup, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

    Yaza veda konserleri

    Kocaeli Emex Otel, "Yaza Veda Konserleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında 15 Eylül'de Duman, 17 Eylül'de Zeynep Bastık ve 18 Eylül'de de Haluk Levent sahneye çıkacak

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bodrum Gülşen Bursa Eylül Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title