Haberler

Gülben Ergen'den "Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?" sorusuna cevap

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, "Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?" sorusuna "Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" cevabını verdi.

Düzce'de verdiği konserde fenalaşarak yere düşen ve sonrasında hastaneye kaldırılarak takipçilerin korkutan Gülben Ergen, sosyal medya hesabından merak edilen soruları yanıtladı. Boş bulduğu vakitlerde takipçilerinin sorularını cevaplayan Ergen, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

TAKİPÇİLERİNE İÇİNİ DÖKTÜ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen Ergen, gün içinde yaptıklarını sık sık takipçileriyle paylaştı. Instagram'da 5,1 milyon takipçisi bulunan Ergen, bir takipçisinin "Yalnız bir kadın olduğum için ve kimseye muhtaç olmadığım için çok incittiler beni. Hala da devam ediyor" demesi üzerine içini döktü. Benzer durumları yaşadığı belirten şarkıcı, "En iyi bildiğim duygu. Bitmeyen bir sınav bu. Neden güçlüsün sınavı! Oysa bazen güçsüz olup, sırtımızı yaslamak en büyük ihtiyacımız" dedi.

Gülben Ergen'den 'Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?' sorusuna cevap

"ERKEK İHTİYACI HİSSETMİYOR MUSUNUZ?"

Ünlü şarkıcı, bir takipçisinin "Biraz özel bir soru ama bir erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz? Bekarsınız" sorusunu da yanıtsız bırakmayarak "Aşk, sevgi, şefkat, ilgi, dertleşmek, hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen'den 'Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?' sorusuna cevap

2 EVLİLİK YAPTI

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen ilk evliliğini 2004 yılında Mustafa Erdoğan ile yaptı. Ergen'in bu evliliğinden Atlas, Ares ve Güney adında 3 çocuğu var. Şarkıcı ikinci evliliğini de 2014 yılında anchorman Erhan Çelik ile yaptı. Çift, 2016 yılında evliliklerini sonlandırdı.

Gülben Ergen'den 'Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?' sorusuna cevapMustafa Erdoğan, Gülben Ergen ve çocukları

Gülben Ergen'den 'Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?' sorusuna cevap

Gülben Ergen'den 'Bekarsınız, erkek ihtiyacınız olmuyor mu?' sorusuna cevap

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gülben Ergen Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Mikail arman:

Takipçi çok edepsizce ve kaba bir soru sormuş.Ama Gülben Ergen medenice tokat gibi bir cevap vermiş ! Cinsellik tabiiki tüm canlılara ait doğal bir ihtiyaçtır.Fakat bu, her insanda öncelikoi ihtiyaç değildir.Her insanın, değer verdiği farklı öncelik ve ihtiyaçları vatdır.

285
56
yanıtYanıtla
Samil Adamcıl:

Nereden nereye getirdi insanları ahlâksız diziler seksenli yıllarda tek kanallı yıllarda bir öpüşme sahnesi çıkınca insanlar ne yapacağını şaşırırken şu geldiğimiz hâle bakın

127
8
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Gülben Ergen'in Milli sapığımıza verdiği cevap. Her şey cinsellik değil ki. Cinsellik hayatın yüzde ikisi. Çocuklar var, aile var, iş var güç var. Para kazanmak var , geçim var. Bunlar hayatın yüzde doksan sekizi.

82
20
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

Türkiye ekonomiye aç cinselliğe aç yani anlıyacağınız her şeye açız doymuyoruzzz. ilk önce yetinmesini elinde olanlar ile mutlu olmasını öğrenmediğimiz sürece vay halimize.

28
3
yanıtYanıtla
Gulnara Tahirova:

Şimdiye kadar hayatına aldığı adamlardan sonra artıq bıkmış olmalı. Bundan sonra aile , iş, güc , para kazanmak zamanı

22
8
yanıtYanıtla
Beyaz Eşekli Prens:

Enflasyondan zamlardan ihtiyaç listesinden çıkarmıştır çoğu kişi :)

11
0
yanıtYanıtla
Ommar Ommar:

İtici

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title