Haberler

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı: Utanıyorum kendimden

Güncelleme:

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında başlatılan soruşturma sonrası gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Haklarında çok sayıda iddia çıkan güzellik merkezi sahibi fenomen Özlem Öz, gösterişli paylaşımlar yaptığı altınlarının imitasyon olduğunu iddia eden bir video çekti. Özlem Öz, "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaştığı videoda, "Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden." ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, haklarındaki soruşturma nedeniyle tutuklanmasından sonra gözler sosyal medyadaki diğer fenomenlere çevrildi. O fenomenlerden olan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, altınlarının imitasyon olduğunu iddia etti.

BU KEZ DE ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ ÇİFTİ GÜNDEMDE

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından yakın zamanda hızla zengin olan ve gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomenleri gündeme gelmeye başladı. Polat çifti hakkındaki "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma sürürken bu kez de gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti radara girdi.

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı: Utanıyorum kendimden

"ALTINLARIM İMİTASYON" DEDİ

Güzellik merkezi sahibi ve şaşaalı hayatlarıyla adından söz ettiren Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Özlem Öz, sosyal medya hesabından "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaştığı videoda, "Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım." ifadelerini kullandı.

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı: Utanıyorum kendimden

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar Taylan Öz ile evlendi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor. 2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Op. Dr. Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş'ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı Kışla köyünde tamamlayan Öz, lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanan Öz, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne girdi. Öz, 5 yıl sonra ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Engin Polat Dilan Polat Özlem Öz 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title