Haberler

Estetikle bambaşka birine dönüşen Mika Raun yeni imajı beğenilmeyince hüngür hüngür ağladı

Güncelleme:

Estetikle bambaşka birine dönüşen sosyal medya fenomeni Mika Raun, bu sefer de saçlarını sarıya boyattı. Fakat Raun'un saçları, takipçileri tarafından beğenilmedi. Art arda gelen eleştiriler nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayan Raun, hüngür hüngür ağladı.

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, geçtiğimiz aylarda yaptırdığı estetikle gündeme gelmişti. Daha sonra ayda 50 bin TL'lik harcaması olduğunu belirterek bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Raun, bu sefer de boyattığı saçları nedeniyle gündemde. Mika Can Raun koyu kahve uzun saçlarını tamamen sarıya boyattı. Mika Raun, nedenini ağlayarak açıkladı.

UZUN SÜREDİR SARI SAÇ İSTİYORDU

Saçlarının çok yıprandığını ve uzun süredir kendisini sarı saçlı görmek istediğini belirten Mika, bu kararını açıklarken gözyaşlarına boğuldu. "Değişmek isterken o....'ya döndüm" diyen Mika, daha sonra gülmeye başlayarak takipçilerinin kafasını karıştırdı.

ÇOK SAYIDA ELEŞTİREL YORUM GELDİ

Mika Raun'un son halini takipçileri hiç beğenmedi. Mika Raun'a gelen yorumların bazıları şöyleydi:

Sarı saç hiç yakışmamış

Sana kahverengi ,siyah yakışıyor olmamış kesinlikle yakışmamış

Güzel olmamış

Çok kötü

Bu senin rengin değil tatlım.

İşte Raun'un yeni imajı:

Estetikle bambaşka birine dönüşen Mika Raun'un yeni imajı beğenilmedi, hüngür hüngür ağladı

Estetikle bambaşka birine dönüşen Mika Raun'un yeni imajı beğenilmedi, hüngür hüngür ağladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Mika Raun Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

GÖKHAN UZUNALİ :

Allah analara babalara dayanma gücü versin inşallah...

122
1
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Yav bu kim ne iş yapar, haber olsa ne olmasa nedir.Saci sari olmuş siyah olmuş birseye benzediğide yok.

117
1
yanıtYanıtla
Yakup çebe:

Ne kadar üzücü. Tüm hayatlarını kendileirini beğendirmek uğruna saçma sapan şeyler yapıp paylaşıyorlar. Kendin içi yaşa ve hayattan zevk al. İnsanların senin için ne düşündüğünü önemseme. Kendi doğruların ve prensiplerin olsun. Kimseye eyvallah deme.

82
3
yanıtYanıtla
sem sem:

işte böylelerini takip eden bir mal grubu var hayır bide bunlara reklam verseler ne olur bunların videosunda reklam cıksa ne olur ürün tanıtsa ne olur bunları takip eden cahillerin o reklam ürünlerini alacak parasımı var

53
1
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Bu tarz insanlar hasta.

44
0
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

insan kendi gibi olmak varken ne diye başka bir cins yada bunun gibi rakuna benzemek ister ki

19
2
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

şu tiplere de prim veriyorsunuz ya yazık bize

19
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Kim destek veriyor bunlara bir bakın ve Atatürkün izinde gittigini sanan partiyi görürsünüz.

11
7
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

sen ne ara fenomen oldun ya ülkede fenomen olmayan kaldımı

16
1
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

rakuna benzemiş

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title