Haberler

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi: Ekranlara dönmeyeceğim

Güncelleme:

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü nedeniyle zor zamanlardan geçen ünlü sunucu Ece Erken, günler sonra ilk kez görüntülendi. Bitkin hali dikkat çeken ünlü sunucu ekranlara dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından zor günlerden geçen sunucu Ece Erken, günler sonra ilk kez oğlu Eymen ve annesi Nurhan Serpici ile birlerlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.

"EKRANLARA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Eşinin ölümünden sonra kabuğuna çekilen Erken'in bitkin hali ise dikkatlerden kaçmadı. Çıkışta aracının getirilmesini beklerken görüntülenen Ece Erken'e "Yeniden ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?" diye soruldu. "Şu an öyle bir düşüncem yok. Dinlenmeye ihtiyacım var" diyen Erken, muhabirlere teşekkür ederek oğlu ve annesiyle birlikte evinin yolunu tuttu.

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra görüntülendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

ÖMER ÇELİK:

Hazıra kondu daha ne işi var.Ekranlarda

117
92
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

seversin sevmezsin ama insanların acılarına saygılı olmayı öğrenmeliyiz. kimsenin kalbini bilemeyiz değil mi?

yanıt149
yanıt39
Rasim Karakaya:

Üzülmen doğal, ama kendini heder etmen biraz bence fazla. Sonuçta vefat eden kişi ile hepi topu 1 senelik bir tanışıklığın vardı, çok hızlı bir evlilik oldu. ayrıca çocuğunun babası da değil. Kendini bu kadar paraladığın kişiyle ne kadar süre bir bağın oldu?

58
104
yanıtYanıtla
Hayri :

Ya bu ve bunun gibilerin derdi ne gerçekten anlaşılmıyo koca koca diyosunuz bulup evleniyosun çat boşanma bi işe yaramazssınız iş iş diyosunuz hadi biş iş çıkıyo orayı terk hadi bu son durum ayrı adamı kafalıcam diye ne rezillikler yaptın bence siz önce bi tedavi olun

92
58
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Hem yasta hem adamdan kalan para var, bir süre sonra döner ekranlara

102
47
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Beni zerre kadar üzmedi. Sevenlerini üzmüş çünkü..

73
25
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

gitmeyeydin iyiydi :))

21
29
yanıtYanıtla
uCube :

Yahu sizi ilgilendiriyor mu kadının hayatı. Hiç dönmeyeceğim dememiş, şuan için dönmeyi düşünmüyorum, dinlenmem lazım demiş. Buda haklı olarak doğru karar. Tabi ki de, ölüm insanı derinden yıkar ama hangimiz daha sonra hayatlarımıza geri dönmüyoruz. ;))

22
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title