Haberler

Dünyanın Tanıdığı Türkler

Güncelleme:

Onlar, isimlerini dünyaya duyurmayı başarmış birer yetenek.

SİBEL KEKİLLİ

Dokuz yıl önce 'Duvara Karşı' filmiyle Alman sinema sektörüne iddialı bir giriş yapan Sibel Kekilli, şimdilerde yoluna Hollywood'da devam ediyor. 'Game of Thrones' dizisinde önce konuk oyuncu olarak yer alan Kekilli, kendini kanıtlayıp kalıcı bir rol kaptı. 'Shea' karakterini canlandıran oyuncu, 1 Nisan'da yeni sezonu başlayan dizinin galasında dünya basınının da dikkatini çekti.

YAMAN OKUR

Paris'te doğup büyüyen Yaman Okur; Madonna'nın dansçısı olarak tanındı. Ünlü popçunun dansçı aradığını bir arkadaşından öğrenen Okur, hemen New York'taki seçmelere katılmış ve başarılı olmuş; 2008 yılından beri dans ekibinin kadrosunda. Okur, Türkiye'deki konserde de Madonna'ya eşlik etmişti. Ünlü dansçıyı Twitter'daki @yams

MERT ALAŞ

Günümüzde dünyanın en ünlü moda fotoğrafçılarından biri kabul edilen Mert Alaş, bu zamana kadar sayısız top modelle ve ünlü isimle çalıştı. Çalışmaları defalarca kez Interview, Vogue, Love ve W dergilerinde yayınlandı. Fotoğrafladığı isimler arasında Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez ve Madonna gibi ünlüler var. Roberto Cavalli, Missoni ve Louis Vuitton gibi pek çok dev markanın kampanya fotoğraflarında da yine onun imzası var.

AYDA FIELD

Ayda Field ; Robbie Williams'ın eşi. Bir dünya starıyla evli olan Field, dünya basınının da oldukça dikkatini çekiyor. 2006 yılından beri birlikte olan çiftin evlilik kararı alması o kadar da kolay olmamış. Robbie Williams'ın Field'ı ikna etmek için epey zorlandığı söyleniyor. Ünlü çiftin kızları Theodora Rose geçen yıl dünyaya geldi. Los Angeles doğumlu olan Field, oyunculuk yapıyor; Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor.

SAADET AKSOY

Saadet Aksoy, adını tüm dünyaya Penelope Cruz ile birlikte rol aldığı ve geçtiğimiz sene vizyona giren 'Sen Dünyaya Gelmeden' (Twice Born) filmiyle duyurmayı başardı. 2012 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde galası yapılan filme ve oyunculara dünya basınının ilgisi oldukça fazlaydı. Hatta rol arkadaşı Cruz da bir röportajında Aksoy'un oyunculuk yeteneğinden övgüyle bahsetti. Ünlü kozmetik markası L'Oreal Paris'in yeni güzellik elçisi olarak Saadet Aksoy seçildi! Güzel oyuncu gelecekte daha pek çok iyi projede yer alacak gibi görünüyor.

ÜMİT BENAN

Ümit Benan; Central Saint Martins ve Parsons The New School for Design'da aldığı moda eğitiminden sonra uzun yıllar pek çok tasarımcıyla çalıştı. Marc Jacobs'ın asistanlığını yaptıktan sonra Louis Vuitton'dan da iş teklifi alan tasarımcı; 2011'de Trussardi'nin kreatif direktörü olarak çalışmaya başladı. Tasarımları Vanity Fair ve GQ gibi dergilerde kullanılan Benan; New York Times tarafından Milano'nun en iyi beş tasarımcısı arasında gösterildi.

HİDAYET TÜRKOĞLU

Efes Pilsen'de başladığı basketbol kariyerini zirveye taşıyan Hidayet Türkoğlu, Sacramento Kings takımına transfer olduktan sonra 'NBA'de oynayan ilk Türkiye doğumlu basketbolcu' unvanına da sahip oldu. 'En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu' ödülü verilen Türkoğlu, şimdilerde ise Orlando Magic takımında başarısını sürdürürüyor.

MEHMET ÖZ

Cleveland doğumlu Dr. Mehmet Öz'ü tanımayan neredeyse yok! Öz; tüm dünyanın gazete, dergilerin ve televizyon kanallarının referans aldığı önemli bir isim. Büyük ilgi gören söyleşi programı 'The Dr. Oz Show', beş yıl boyunca 'The Oprah Winfrey Show'un içinde yer aldı. Dünyanın en iyi kalp cerrahlarından biri olarak gösterilen Dr. Öz, Harvard Üniversitesi mezunu.

BURAK UYAN

Burak Uyan, genç ve çok yetenekli bir tasarımcı. Tasarladığı ayakkabılar; İngiliz Vogue, Amerikan Cosmopolitan gibi dergilerin moda çekimlerinde kullanılıyor. Alberto Marani ve Givenchy'de stilist olarak çalışan başarılı tasarımcı, daha sonra kendi adıyla bir marka yaratmış. Tasarımlarını Drew Barrymore ve Cameron Diaz gibi isimler tercih ediyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ayda Field Türkiye Madonna Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title