Haberler

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, deprem felaketi yaşayan Türkiye için Ahbap derneğine bağış çağrısı yaptı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan depremlerin ardından takipçilerine Ahbap derneğine bağış çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı, "Binlerce kişi öldü. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" dedi.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketine dünyaca ünlü isimler de sessiz kalamadı.

"BİNLERCE KİŞİ ÖLDÜ, TÜM ŞEHİRLER SİLİNDİ"

54 yaşındaki ünlü yıldız, 18,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ahbap derneğine bağış çağrısında bulundu. Madonna paylaşımında yaşadığı üzüntüyü dile getirerek "Sevgililer Günü'nde herkes aşktan bahsediyor. Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye tüm sevgi ve şifa enerjimizi gönderelim. Binlerce kişi öldü. Orada birçok kişi evini ve işini kaybetti. Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" dedi.

Murat Boz, Pınar Altuğ, Işın Karaca, İrem Derici, Ceylan Ertem ve Didem Balçın gibi birçok ünlü isim de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapan Madonna'ya teşekkür etti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, deprem felaketi yaşayan Türkiye için Ahbap derneğine bağış çağrısı yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, deprem felaketi yaşayan Türkiye için Ahbap derneğine bağış çağrısı yaptı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kahramanmaraş Sosyal Medya Türkiye Madonna Deprem Ahbap Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Murat Vural:

Amerika menşeli sözde sanatçı yardım yaparken bile fitne peşinde . Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin en büyük yardım toplama kuruluşu AFAD varken milleti devlete kışkırtan Ahbap derneğine sözde yardım etmesi içimize atılan bir fitnedir fesattır . Yani ben koskoca devleti tanımıyorum diyor !!!

24
89
yanıtYanıtla
Kenan Aslan:

Haluk levente sesleniyorum! Madonnanın yaptıgı yardımın altında neler yattığını iyi degerlendirmelisin sonuçta bu kişinin hangi organizasyonlarda görev yaptığını daha önce duymuşuzdur!

8
41
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Art niyet arayanlara söyleyeim Madonnada bir sanatcı haluk levette bir sanatcı bu yüzden onun derneğine yardım yapın demiştir dünya capğında haber oldu haluk leventin yardım kuruluşu işi yoksa senin ensan vakfına bağıs yapan kızılayı afadı takip etsin

27
4
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bakalım sn Bahçeli Madonna için ne diyecek

14
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu millet depremde evleri yıkılıp gidecek yeri olmayıp yeniden inşa edecek gücü olmayanlara çok kısa zamanda kalıcı konut yapar sorun bu işi her kesimin yapabileceğinden emin olduğu birini bulup onu görevlendirmek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title