Haberler

Didem Soydan'dan dans videosuna "Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı" yorumunu yapan takipçisine cevap

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın konserinde dans ettiği anları paylaşan Didem Soydan, kendisini eleştiren bir takipçisine cevap verdi. Soydan, "Ukrayna'da masum çocuklar ölüyor. Paylaşımlarınızı ona göre yapsanız" diyen takipçisine "Siz o esnada neden Instagram'da dolaşıyorsunuz" yanıtını verdi.

Sosyal medya fenomenliği ve DJ'lik yapmanın yanı sıra şarkıcılık yapan Kerimcan Durmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktı. Şarkıların yanı sıra danslarıyla adından söz ettiren Durmaz'ı izlemeye giden Didem Soydan da yerinde duramadı.

"UKRAYNA'DA MASUM ÇOCUKLAR ÖLÜYOR"

Kerimcan Durmaz'ı ön sıralardan izleyen Didem Soydan, dans ettiği anları Instagram hesabından paylaşarak "Kerimcan Durmaz ve onun amigo kızı" notunu yazdı. Soydan'ın dans videosunu gören bir sosyal medya kullanıcısı da "Yani Ukrayna'da masum çocuklar, insanlar ölüyor. Biraz saygı diyorsanız biraz paylaşımlarınızı ona göre atsanız" yorumunu yaptı. Takipçisine cevapsız kalamayan Soydan ise "Siz o esnada neden elinizde telefon Instagram'da dolaşıyorsunuz?" yanıtını verdi.

Didem Soydan'dan dans videosuna 'Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı' diyen takipçisine cevap

TAKİPÇİSİ YORUMUNDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ

Soydan'a cevap veren sosyal medya kullanıcısı, "Benim o esnada telefonda ne yaptığımı biliyor musunuz? Ben sadece ne hissediyorsam onu yazdım. Edep ve saygı diye bir şey var değil mi? Küfür etmedim, hakaret de etmedim ben size. Niye eğleniyorsunuz demedim, sadece paylaşımlarınızda biraz daha dikkatli olsanız iyi olur dedim. Yine de sizi kırdıysam özür dilerim" dedi.

SOYDAN: BOŞ BİR DUYARA KIRILMAM

Soydan ise takipçisine şu sözlerle karşılık verdi: "Yok kırmadınız boş bir duyara kırılmam mümkün değil zaten. Gün içinde tüm aktivitelerinize devam edip bir de üstüne Instagram'da sosyal medya keyfinizi bozmuş olmak istemezdim ama ben biraz bozarım."

Didem Soydan'dan dans videosuna 'Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı' diyen takipçisine cevap

Didem Soydan'dan dans videosuna 'Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı' diyen takipçisine cevap

Didem Soydan'dan dans videosuna 'Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı' diyen takipçisine cevap

Didem Soydan'dan dans videosuna 'Ukrayna'da çocuklar ölüyor, biraz saygı' diyen takipçisine cevap

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kerimcan Durmaz Didem Soydan Instagram Ukrayna Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Zeynep Nursen:

Didem boş, duyarsız sadece kendi keyfinde anlamsız biri

106
14
yanıtYanıtla
OKUR:

bunlar sadece kendilerini düşünen ve kendilerini kerkesten üstün sanan zavallılar topluluğudur

81
8
yanıtYanıtla
Zeynep Işık:

Boş insanlar

62
5
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bunlar insanlık dan nasıp almamış kişilerdir.utanmaz karalama kagıtları..

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bunları oraya soytarı olarak gönderecen,orada işe yararlar bu ve bunun gibiler.

0
0
yanıtYanıtla
Selahattin Demirtaş:

Belli Bi potansiyele gelince böyle oluyor demekki umarsamaz bir cogu da böyle saten sanki dünyada onlardan başka yaşayan yok burunları kaf dagında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title