Haberler

    Can Yaman'ın babası Güven Yaman, "Help Turkey" paylaşımı yapanlara ateş püskürdü: Yalvarmadan ayakta kalırız

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu Can Yaman'ın babası Güven Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yaman, 'Help Turkey' paylaşımlarına karşı olduğunu söyleyerek "Aciz olduğumuzu gösterdiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yalvarmadan ayakta kalırız" dedi.

    Türkiye'nin dört bir yanında devam eden yangınların ardından sosyal medyada "Global Call Help Turkey" yani "Küresel Çağrı, Türkiye'ye Yardım Edin" etiketi ile milyonlarca paylaşım yapıldı. Kısa sürede gündem olan paylaşımı destekleyenleri yanı sıra birçok kişi de karşı geldi. Bunlardan biri de oyuncu Can Yaman'ın babası Güven Yaman oldu.

    "ATATÜRK'ÜN KURDUĞU TÜRKİYE'DE YAŞIYORUZ, KENDİNİZE GELİN"

    "Global Call Help Turkey" paylaşımlarının yanlış olduğunu söyleyen Güven Yaman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bunu paylaşarak tüm dünyaya aciz olduğumuzu söylediniz ve ülkemizi yakanları mutlu edip cesaretlendirdiniz. Yazıklar olsun! Biz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kimseye yalvarmadan ayakta kalırız. Atatürk'ün kurduğu Türkiye'de yaşıyoruz. Kendinize gelin artık" dedi.

    Can Yaman'ın babası Güven Yaman'ın paylaşımı olay oldu

    Can Yaman'ın babası Güven Yaman'ın bu paylaşımı da sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

    Can Yaman'ın babası Güven Yaman'ın paylaşımı olay oldu

    Can Yaman'ın babası Güven Yaman'ın paylaşımı olay oldu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Can Yaman Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
    500

    Yorumlar (4)

    Mehmet Aksoy:

    Türkiye güçlü ve zengin ülke diyenlere soruyorum : Neden sokakta 200 metre yürüdüğümde en az 4 dilenci yolumu kesiyor ?

    45
    23
    yanıtYanıtla
    Nazif Can:

    Cunku onlar dilenmeye alışık da ondan.gercek yoksul dilenmez

    yanıt6
    yanıt2
    Edip Sevük:

    Vatandaş en zor durumdayken iban verip 10 TL istemek itibar zedelemede help Türkiye ile kıyaslanamaz

    29
    12
    yanıtYanıtla
    Nazif Can:

    Can yamanin babasini ayakta alkisliyorum.bizim Rabbimiz yanimizdadir.Devletimizde cok güçlüdür

    20
    13
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title