Haberler

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Güncelleme:

Daha ön ce birlikte dizi ve reklam projelerinde yer alan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, bu sefer de bir mobilya markasının yüzü olmak için 80 milyon TL'lik teklifi kabul etti.

Yıllar önce sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 2016 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ille Fahriye Evcen çiftine reklam teklifleri yağıyor. Daha önce birlikte kamera karşısına geçen çift bu sefer de 80 milyon TL'lik teklif aldı.

BİRÇOK REKLAMDA OYNADILAR

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, çifti 2023 yılını dev bir anlaşma ile kapattı. İki başarılı isim, ünlü bir mobilya markasının yüzü oldu. Çift, iki yıllık anlaşma karşılığı 80 milyon TL kazandılar. Güzel oyuncu Fahriye Evcen, daha önce şampuan, makyaj ve giyim markasının reklamlarında oynamıştı. İki çocuk annesi oyuncu, geçtiğimiz aylarda oğlu Karan ile de bir bebek bezi reklamında kamera karşısına geçmişti. Özçivit de uzun yıllardır oyunculuğun yanı sıra şampuan ve giyim markalarının reklam yüzü olmuştu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Alioz:

Yazık bu harcanan paralara. O 80 milyona hediyeler yapsan ürününü alana hediye etsen daha çok satış yaparsın.

138
13
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sırf ünlü ve meşhur diye ünlü birine,birilerine eksper uzman olmadığı bir konuda veya hiç kullanmasını bile bilmediği bir ürün hakkında reklam yapması için çuvallar dolusu paralar veriliyor ürünün niteliğine değil bunların yaptığı reklama bakıp o ürünü almak aptallıktan başka bir şey değildir bilinçli tüketici her zaman uygun fiyata kaliteli ürün alır yoksa o kişilere verilen reklam parası ürünün maliyetine eklendiğinden sizin cebinizden çıkar

78
4
yanıtYanıtla
Mustafa Acar:

Bu seksen milyonu üretici tüketiciden fazlasıyla çıkaracak ayrıca o kadar parayı seksen tane fakire verip reklam filmi çekebilirlerdi

34
2
yanıtYanıtla
Oguz Yavuz:

Bizim ülkemizde reklamda fakir oynasa bu mobilya yi hiçbir zengin almaz. Fakirde para olmadığı için zaten alamaz. Reklam patlar :)

yanıt1
yanıt3
Oguz Yavuz:

Bizim ulkemizde reklamda fakirler oynarsa o mobilyayı hiç bir zengin almaz. Fakirde zaten para yok. Reklam patlar :)

yanıt0
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title