Haberler

Bergüzar Korel, Konya'da kirası 4 bin TL olan evi paylaşarak isyan etti: Bu kirayı istemek vicdansızlıktır

Güncelleme:

Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından Konya'da kirası 4 bin TL olan evin videosunu yayınlayarak siyan etti. Depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışan oyuncu, "Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır" dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler, 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından artan kira fiyatlarına isyan etti.

"ENKAZ VİDEOLARINI İZLEYEREK LANET OKUMANIN ÖTESİNE GEÇMELİYİZ"

Depremzede vatandaşlar için herkesin imkanlarını kullanmasını isteyen Korel, "Önümüzdeki yol çok uzun, maskeyi önce kendine sonra çocuğuna mantığını da anlıyorum ama şu anda kıyametin ortasındayız. Kırılgan psikolojimizin derdine düşecek zaman değil. Enkaz videolarını izleyip paylaşıp lanet okumanın ötesine geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

KİRA FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu son olarak Konya'da 4 bin TL kira ve 4 bin TL depozito istenen evin durumunu paylaşıp isyan etti. Instagram hesabından evin içini gösteren bir video yayınlayan Korel, "Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır" diyerek ev sahiplerine tepki gösterdi. İşin peşini bırakmayacağını ve aile için daha güzel bir ev arayışında olduğunu söyleyen Bergüzar Korel, "Aileyi yapayalnız bırakan, çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki... Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel, Konya'da kirası 4 bin TL olan evi paylaşarak isyan etti: Bu kirayı istemek vicdansızlıktır

Bergüzar Korel, Konya'da kirası 4 bin TL olan evi paylaşarak isyan etti: Bu kirayı istemek vicdansızlıktır

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Sosyal Medya Konya Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (6)

Baykemal gülegüle:

Hem avrupaya taşınıp ülkesini beğenmeyip hemde ordan bu ülke hakkında konuşmak bunun gibi sanatçı müsveddelerinin üstüne vazife değildir eğer bir yanlış bir suç varsa bu ülkenin yargısı devleti gereğini yapar.

111
52
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dört bin lira çoksa git daire alıp bin iki bin liraya kiraya ver gücünüz buna yeter ama yapmak işinize gelmez sadece konuşursunuz

113
22
yanıtYanıtla
Feyzullah Atçı:

Bu ünlüler şikayet edeceklerine ellerini cebine atsalar daha çok iyilik yapacaklar.

71
30
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Evet o ev o parayı haketmiyor ama devletimiz bi taksi plakasında, birde ev politikasında ne yazıkki sınıfta kalmıştır. Ekonomi öyle bi hale geldi ki market alışverinin 1000 tl tuttuğu bu piyasa da bizim tartıştığımız rakamlar çok komik bile..

85
11
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Vatansizlar sesleri çıkmayanlar vatansizlar savaştan kaçıp burada yağma yapanlar atlarla itleri karıştırmayın sesiniz cikcagi yerde alkış tutup alkislayacaginiz yerde tasliyorsunuz

12
1
yanıtYanıtla
Murat Bugra:

Adaleti olmayan bir ülke ye dönüştürdüler memleti utanmadan daha devlet yapar dion hani nerde devlet bu kiralar kaç yıldır böyle ne yaptı devlet at gözlü

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title