Haberler

Aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Seda Akman çiftinden ilk kare geldi

Güncelleme:

Kendisinden yaşça küçük sevgilisinden ayrılan Cem Yılmaz, bir süredir meslektaşı Seda Akman ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin haftalar önce birlikte görüntülendiği ortaya çıktı.

Kariyerinin yanı sıra Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya ve kendisinden 21 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen sevilen komedyen Cem Yılmaz, gönlünü 44 yaşındaki meslektaşı Seda Akman'a kaptırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikiliden ilk fotoğraf geldi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKMIŞLAR

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı ortaya çıkan ikili, özel hayatlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ünlü çiftin haftalar önce bir mekandan çıkarken birlikte görüntülendiği ancak soruları cevapsız bıraktığı ortaya çıktı. 49 yaşındaki Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Seda Akman'a son filmi Ayzek'le Bir Gece'de kısa bir rol verdiği öğrenilmişti.

İşte Cem Yılmaz ve Seda Akman çiftinden ilk kare:

Aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Seda Akman çiftinden ilk kare geldi

Aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Seda Akman çiftinden ilk kare geldi

Aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Seda Akman çiftinden ilk kare geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seda Akman Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (10)

Mehmet Alp:

Bir Kemal Sunal'ın örnek aile yaşamına bakın. Bir de şu ahlaksıza bakın. Böylelerine para kazandırmayın.

89
18
yanıtYanıtla
x girilmez:

vallahamı, bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu hayat kurtarır bu bilgi

44
2
yanıtYanıtla
TT:

Aşk mı yaşamaya başlamışlar, gülelim mi buna :) Magazincileri halk dilinde konuşmaya davet ediyorum...

41
1
yanıtYanıtla
Ibrahim Bor:

Biz buna 'zina yapmak' diyoruz

yanıt17
yanıt3
Tuncay zirek:

Azının tadını biliyo

9
20
yanıtYanıtla
Sadık:

Tip yok

20
4
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Taktik maktik yok

21
2
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

ama cemin cuzdani kabarik erken emeklilik pesinde

18
2
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bu bayan mustakbel esi cemden 50 santim daha uzun gibi

10
8
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

?????? bu ne.biçim hikaye böyle ??

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title