Haberler

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Enes Batur açık ara farkla zirveye oturdu

Güncelleme:

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, 2020 yılında en çok haber konusu olan YouTuber'ların listesini açıkladı. Zirveye ise geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Enes Batur yerleşti. Orkun Işıtmak, ikinci sırada yer alırken sanat, tasarım ve teknoloji içerikleri üreten Barış Özcan da üçüncülüğe oturdu.

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası Habermetre, 8 bini aşkın Türk sitesini tarayarak, 2020 yılında en çok haber konusu olan YouTuber'ların isimlerini çıkardı.

ENES BATUR, ZİRVEYE YERLEŞTİ

Yayınladığı videolarla adını geniş bir kısma duyuran 14 milyondan fazla abonesi bulunan Enes Batur 4 bin 824 habere konu olarak listenin 1. sırasında yer aldı. Batur, geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirmiş ve olayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Enes Batur açık ara farkla zirveye oturduEnes Batur

ORKUN IŞITMAK, İÇERİKLERİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Listenin 2. sırasında ise bin 731 haberle Orkun Işıtmak geldi. 8 milyondan fazla abonesi bulunan Işıtmak, Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu Exxen platformunda 'Şanslı mı Şanssız mı? isimli bir program sunacak.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Orkun Işıtmak ve Barış Özcan zirve için yarıştıOrkun Işıtmak

BARIŞ ÖZCAN, 3. OLDU

Listenin 3. sırasında ise bin 423 haberle sanat, tasarım ve teknoloji konularında içerikler hazırlayan Barış Özcan geldi. Yayınladığı videolarla sık sık trend listesinde yer alan Özcan'ın YouTube'da 4,93 milyon abonesi bulunuyor.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Orkun Işıtmak ve Barış Özcan zirve için yarıştıBarış Özcan

OĞUZHAN UĞUR VE BURAK ŞAHİN DE LİSTEDE YER ALDI

YouTube'da BaBaLa TV kanalında ünlü isimleri ağırlayarak eğlenceli videolar hazırlayan Oğuzhan Uğur, bin 366 habere konu olarak listenin 4. sırasına yerleşti. Onu ise bin 111 haberle Burak Şahin takip etti.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Orkun Işıtmak ve Barış Özcan zirve için yarıştıOğuzhan Uğur

6. SIRADA FURKAN YAMAN, 7. SIRADA BERKCAN GÜVEN

Yaklaşık 7 yıldır YouTube'daki kanalına videolar yükleyen Furkan Yaman'ın YouTube'da 3 milyon 440 bin abonesi bulunuyor. Listede 6. sıraya yerleşen Yaman, 887 habere konu olurken 1 milyonu aşkın okunma sayına ulaştı. Sosyal medya ve Youtube üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkan Berkcan Güven, 7. sırada kendine yer buldu. 878 habere konu olan Güven'in 4 milyon abonesi bulunuyor.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Enes Batur açık ara farkla zirveye oturduFurkan Yaman

8 VE 9'UNCU SIRADA KAFALAR'IN İKİ İSMİ VAR

Kafalar YouTube kanalının iki ismi 8 ve 9'un sıraya yerleşti. 7 milyondan fazla abonesi bulunan kanalın üç isminden Bilal Hancı 642 haber konu oldu. Fatih Yasin ise 632 habere konu olup 1 buçuk milyona yakın okunma sayısına ulaştı.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Enes Batur açık ara farkla zirveye oturduKafalar

URAS BENLİOĞLU 10. SIRADA YER ALDI

İlk YouTuber'lardan sayılan ve geçtiğimiz aylarda içerisinde çekim aletlerinin olduğu aracığıyla stüdyoya giderken aracı alev alan Uras Benlioğlu, 564 haberde yer alarak listenin 10'uncusu oldu.

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Orkun Işıtmak ve Barış Özcan zirve için yarıştıUras Benlioğlu

2020'de en çok haber olan YouTuber'lar! Enes Batur açık ara farkla zirveye oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orkun Işıtmak Acun Ilıcalı Barış Özcan Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (12)

tosunpaşa:

çok büyük haber

9
0
yanıtYanıtla
.............:

İYİ Kİ ÖĞRENDİK YOKSA CAHİL KALACAKTIK AYDINLANIYORUZ DEVAM

8
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Bakıyorumda aralarında en faydalısı Barış Özcan. Tüm videolarında pozitivizm ve balık tutmaya yönlendiren bir isim. Güzel insan iyiki varsın

4
3
yanıtYanıtla
yazık bize:

listede gerçekten insanlığa faydalı olan 5 kişi var diğerleri gereksiz orkun ışıtmağın 1 numarada olması yaptığı saçma işlerdendir

3
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Murat Soner, Nygma, Tuncer Merez : takip ettiğim kanallar. :)

0
3
yanıtYanıtla
Sw:

Senin takip etmediğin kanal ve dizi yok zaten cimcime.;)

yanıt0
yanıt0
Rüknettin dede:

Lan Sw sana kaç defa dedim bırak kızın peşini,seni tokat delisi yaparım.Selam Sakaryalı hatun,Selam fındık kurdum.Selam tavuk dönerim..

yanıt0
yanıt0
düşünen insan:

ülkenin IQ seviyesini yansıtan bir haber

2
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

HEPSİ CİĞERİ 5 PARA ETMEZ İNSANLAR CAHİL BU HALK CAHİL

1
0
yanıtYanıtla
NE HALDE OLDUĞUMUZUN İSPATI:

Hiçbir entellektüel yönü olmayan, boş muhabbetçilerin durumu ülkemiizn ve dünyanın çivisinin çıktığının ispatıdır. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title