Haberler

Defne Samyeli, kızlarının cesur pozları hakkında konuştu: Hepimiz kırmızı çizgimizi biliyoruz

Güncelleme:

Bebek'teki bir mekandan çıkarken ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Defne Samyeli, cesur pozlarından dolayı sık sık gündem olan kızları Deren ve Derin hakkında konuştu. Kızlarının kamera önünde doğdukları için dikkat çektiklerini söyleyen Samyeli, "Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz" dedi.

Yoğun bir tempoda çalışan oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Bebek'teki bir retorandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Samyeli, kızları ve ev sahibiyle davalık olduğu ev hakkında samimi açıklamalar yaptı.

"DEKOLTEYİ SEVİYORUM"

Konserlerinde tercih ettiği cesur kıyafetleri hakkında konuşan şarkıcı, "Dekolteyi seviyorum, sahne de kaldırıyor. Sahnede yakışanı giymeye çalışıyorum" dedi.

"KIZLARIM KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYOR"

Defne Samyeli'nin kendi sahne kıyafetleri ve pozları kadar iki kızı da gündemden düşmüyor. Deren ve Derin Talu'nun Instagram hesaplarından paylaştığı pozlar hakkında konuşan şarkıcı, "Kameraların önünde doğdukları için dikkat çekiyorlar. Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, sonuçta onlar da birer birey. Tüm yaşıtlarının fotoğrafları aynı. Hepimizin sorunu olan 'el alem ne der?' bu üç kelimeden nefret ediyorum. Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da bunu yapmıyorum. Ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler. Çocuklarıma karşı sorumluluklarımı biliyorum, onlar da ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli, kızlarının cesur pozları hakkında konuştu: Hepimizi kırmızı çizgimizi biliyoruz

"DAVALARI GERİ ÇEKTİK, EVDEN TAŞINIYORUM"

Kira yüzünden oturduğu evin sahibiyle mahkemelik olan Defne Samyeli, başka bir yere taşınma kararı aldı. Bu konu hakkında da konuşan Samyeli, sözlerine şöyle devam etti: "Şükür ki ev konusunu çözdüm. Yakın zamanda yeni evimi buldum, artık rahatladım. Aramızdaki davalarımız sonuçlandı, anlaşarak geri çektik. Kısaca aramızda sulh yaptık. Şu anda eve taşınma aşamasındayım."

Defne Samyeli, kızlarının cesur pozları hakkında konuştu: Hepimiz kırmızı çizgimizi biliyoruz

Defne Samyeli, kızlarının cesur pozları hakkında konuştu: Hepimiz kırmızı çizgimizi biliyoruz

Defne Samyeli, kızlarının cesur pozları hakkında konuştu: Hepimiz kırmızı çizgimizi biliyoruz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Defne Samyeli Derin Talu Deren Talu Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (4)

serrari ferrari:

Bence kirmizi cizgilerinizi bilen cok)

51
10
yanıtYanıtla
İLAHİ ADALET:

BUNLARDA KABAK TADI VERDİ İYİCE SAHNE KALDIRIYOR OLABİLİR AMA ARTIK BİZİM MİDEMİZ KALDIRMIYOR

18
3
yanıtYanıtla
Mehmet :

Dekolteyi seviyormuş vasiyet ette kefenini de dekolte yapsınlar börtü böcek girmek için zorlanmasınlar

14
5
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Ben ortada çizgi filan göremiyorum. Olsa olsa tanganin cizgisidir o..

14
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title